Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1996
22.9.10 19:27

vvv á u malýho přibrala pomalu 25kilo a teď mám nahoře jen 3kila a touhle dobou už jsem měla 12kilo určitě u prvního těhu nahoře

• načítám...
725
22.9.10 19:30

Váhu vůbec neřešte!!!!
Já u Nikči přibrala 15kilo, a po porodu jsem shodila na svou původní váhu, a kojením ještě 2 kila dolů…

Teď mám pouze 1 kilo navíc, takže super, ale pan doktor se nad tím trošku pozastavil.
Takže mimčo krásně vstřebá co s ním…

NIkolka je na službě u babičky ve Frenu až do soboty. Je mi smutno, ale budu uklízet, tak snad mi to uběhne,…
Je to tu takové prázdné.

• načítám...
9199
22.9.10 20:04

Váhy se holky nebojte, vsak to pak nejak shodime. Loni jsem nasadila rozlisovaci dietku a shodila jsem za 3 mesice 20 kg a asi je dobra nebot jsem zpet pribrala jen 2-3 kg, teda ted s mimi cca dalsich 5, ale i tak si myslim, ze je to fajn.
Co se tyce strachu z porodu, tak me zatim obchazi. Jak rikate - zvladly to jiné, zvládneme to taky.
Dns jsem si koupila tehu kalhoty, zatim mi plandaj, tak jsem zvedava jak dlouho jeste budou :lol:

• načítám...
3221
22.9.10 20:05

Jaká to je dieta?

• načítám...
2000
22.9.10 20:44

to se nekdo ma, ze mu plandaji tehu kalhoty, to ja uz mam bricho, ze si kazdej mysli ze jsme aspon v 7, jinak asi nikde netloustnu
jen doufam ze me ten pupek pak nezustane
Nosanku, k te diete??? jak se drzi???

• načítám...
4395
23.9.10 05:58

Dobry rano.
Ja se dozvim dnes kolik jsem zase pribrala. Zatim to bylo kilo a pul, ale obavam se, ze za posledni mesic to bude o dost vic.
Holky z Brna jak jste si uzily sraz?

• načítám...
9199
23.9.10 07:07

Krásné ránko, tak to vypadá nadalší sluníčkový den :lol: .

Dietka je 90-ti denní rozlišovací. Jelikož jsem nepřišla na to, jak tady vložit soubor v pdf tak můžu poslat na meilika nebo SKYPE. Je to něco na způsob dělené stravy, ale trošku jinak. Ale určitě bych s ní počkala až po těhotenství. Dost jsem u ní cvičila a kila klesaly skoro samy. Co se týče stravy, tak je v ní zastoupeno vše. V té době mi i padaly méně vlasy, přestal mi česnek dráždit žaludek atd. Cítila jsem se celkově fajn. A jednou za 4 dny se může i koláček :lol:, což hlavně u mě mělo velkou výhodu a nesežrala jsem pak celou velkou čokoládu na posezení :palec:

• načítám...
24837
23.9.10 08:07

Ahoj,

u nás je taky krásně, už suším prádlo venku :wink:

Taky jsem zvědavá, co Brňanady :wink:

Šla bych spát, vstávala jsem nějak brzo :wink:

• načítám...
138
23.9.10 08:20

Tak Brno hlásí úspěšný sraz celkem čtyř těhulek :lol: Mléčné koktejly byly super, zkritizovaly jsme nové „hodiny“ na Svoboďáku, pár gynekologů, načerpaly zkušenosti od zasloužilých maminek (my co čekáme první:))… Bylo to fajn.

• načítám...
138
23.9.10 08:21

A bohužel jedna negativnější zpráva pro dnešek - vypadá to, že nedostaneme (většina z nás) na porodném ani kačku příští rok… :pocitac: No, ještě že nerodíme kvůli tomu, že? :zed:

• načítám...
1996
23.9.10 08:40

Dobré ráno!

U nás je taky slunečno,ale k čemu nám to je,když pořád malej soplí :roll: Tak jsem zapal pračku a pak budu dělat bramboráčky plněný hermelínem a hráškovou polívčičku.

• načítám...
12429
23.9.10 08:41

Jj taky potvrzuji super srazík :palec: Ani bych před pár lety nevěřila, že se tak dlouho dá bavit o těhu, doktorech a podobných věcech :mrgreen:
Hani tak nakonec ty změny teda budou už od ledna???

• načítám...
886
23.9.10 08:46

Ahoj holky, u nás dnes bude taky slunečno :-D Jé, tak srazík se musel vyvést, i když účast nebyla vysoká :-) S porodným to bude od ledna bída, dostanou ho v podstatě jenom slabší rodiny a my ostatní máme smůlu :-D Ale jak psala Hani, proto mimi mít nebudeme a něj to zvládneme. I když škoda to je.

• načítám...
12429
23.9.10 08:50

Zakkládám odbory a budem stávkovat!!! :cert: Kdo jde do toho? :pankac: :-D

• načítám...
24837
23.9.10 08:51

Kaspi, pokud to schválí Senát, Sněmovna a podepíše prezident a zvládnou to co nejdřív, bude to platit od ledna.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+