Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
vvv á u malýho přibrala pomalu 25kilo a teď mám nahoře jen 3kila a touhle dobou už jsem měla 12kilo určitě u prvního těhu nahoře
Váhu vůbec neřešte!!!!
Já u Nikči přibrala 15kilo, a po porodu jsem shodila na svou původní váhu, a kojením ještě 2 kila dolů…
Teď mám pouze 1 kilo navíc, takže super, ale pan doktor se nad tím trošku pozastavil.
Takže mimčo krásně vstřebá co s ním…
NIkolka je na službě u babičky ve Frenu až do soboty. Je mi smutno, ale budu uklízet, tak snad mi to uběhne,…
Je to tu takové prázdné.
Váhy se holky nebojte, vsak to pak nejak shodime. Loni jsem nasadila rozlisovaci dietku a shodila jsem za 3 mesice 20 kg a asi je dobra nebot jsem zpet pribrala jen 2-3 kg, teda ted s mimi cca dalsich 5, ale i tak si myslim, ze je to fajn.
Co se tyce strachu z porodu, tak me zatim obchazi. Jak rikate - zvladly to jiné, zvládneme to taky.
Dns jsem si koupila tehu kalhoty, zatim mi plandaj, tak jsem zvedava jak dlouho jeste budou ![]()
to se nekdo ma, ze mu plandaji tehu kalhoty, to ja uz mam bricho, ze si kazdej mysli ze jsme aspon v 7, jinak asi nikde netloustnu
jen doufam ze me ten pupek pak nezustane
Nosanku, k te diete??? jak se drzi???
Dobry rano.
Ja se dozvim dnes kolik jsem zase pribrala. Zatim to bylo kilo a pul, ale obavam se, ze za posledni mesic to bude o dost vic.
Holky z Brna jak jste si uzily sraz?
Krásné ránko, tak to vypadá nadalší sluníčkový den
.
Dietka je 90-ti denní rozlišovací. Jelikož jsem nepřišla na to, jak tady vložit soubor v pdf tak můžu poslat na meilika nebo SKYPE. Je to něco na způsob dělené stravy, ale trošku jinak. Ale určitě bych s ní počkala až po těhotenství. Dost jsem u ní cvičila a kila klesaly skoro samy. Co se týče stravy, tak je v ní zastoupeno vše. V té době mi i padaly méně vlasy, přestal mi česnek dráždit žaludek atd. Cítila jsem se celkově fajn. A jednou za 4 dny se může i koláček
, což hlavně u mě mělo velkou výhodu a nesežrala jsem pak celou velkou čokoládu na posezení ![]()
Ahoj,
u nás je taky krásně, už suším prádlo venku ![]()
Taky jsem zvědavá, co Brňanady ![]()
Šla bych spát, vstávala jsem nějak brzo ![]()
Tak Brno hlásí úspěšný sraz celkem čtyř těhulek
Mléčné koktejly byly super, zkritizovaly jsme nové „hodiny“ na Svoboďáku, pár gynekologů, načerpaly zkušenosti od zasloužilých maminek (my co čekáme první:))… Bylo to fajn.
A bohužel jedna negativnější zpráva pro dnešek - vypadá to, že nedostaneme (většina z nás) na porodném ani kačku příští rok…
No, ještě že nerodíme kvůli tomu, že? ![]()
Dobré ráno!
U nás je taky slunečno,ale k čemu nám to je,když pořád malej soplí
Tak jsem zapal pračku a pak budu dělat bramboráčky plněný hermelínem a hráškovou polívčičku.
Jj taky potvrzuji super srazík
Ani bych před pár lety nevěřila, že se tak dlouho dá bavit o těhu, doktorech a podobných věcech ![]()
Hani tak nakonec ty změny teda budou už od ledna???
Ahoj holky, u nás dnes bude taky slunečno
Jé, tak srazík se musel vyvést, i když účast nebyla vysoká
S porodným to bude od ledna bída, dostanou ho v podstatě jenom slabší rodiny a my ostatní máme smůlu
Ale jak psala Hani, proto mimi mít nebudeme a něj to zvládneme. I když škoda to je.
Kaspi, pokud to schválí Senát, Sněmovna a podepíše prezident a zvládnou to co nejdřív, bude to platit od ledna.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat