Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A musím se pochlubit - tripple testy v pohodě, stejně tak protilátky (vzhledem k tomu, že jsem 0 Rh-, tak mě budou brát krev ještě víckrát než obvykle) ![]()
Holky kdyby něco tak já budu mít kapesník u nosu ![]()
Hani to jsi teda vyhrála ![]()
tak si to holky pěkně užijte, to mě mrzí, že nejdu, ale tak snad příště…
taky mě to mrzí ale určitě to není poslední srazík.
posílám fotku ze včerejšího UTZ, který dopadl dobře, jak jsem psala na vedlejší diskuzi, 25 cm a přes 300 g určitě odhadem, stále chlapeček, velikostně asi o týden napřed.
jee, Berusko, to je krásná fotka, hlavně že je všechno o.k., gratuluju ![]()
To doufám, že to není poslední srazík!
Ahoj holky, musím všechno zpětně dočíst, jen pro info - dneska velký UTZ i s přítelem, tak nám potvrdil holčičku, říkal že je to 100%, tak mu asi budu věřit, a vše ostatní je v pořádku…
doktor říkal že riziko nějaké vady, kterou by nedejbože přehlídl je velmi velmi malinké… Paráda… ![]()
Jinak přítel se nějak neprojevoval, jen se usmíval, a do poslední chvíle si myslel že řekne že je to kluk…
Stejně pořád nebude věřit, dokud sám neuvidí že je to holčička… ![]()
vvvv-gratulace k holčičče..už máte jméno?
Holky z Brna..užijte si srazík ![]()
no, jméno bude asi oříšek, mi se líbí Adéla, přítel navrhl Anetu, obě jsou hezké… Takže zatím nic na pevno vybráno nemáte? a jak je to u ostatních??? ![]()
vvv, gratuluju k holčičce, se jménem taky bojujeme, zatím to asi vypadá na Lucinku, protože na ničem jiným se nemůžeme shodnout. Já bych měla tolik tipů a manželovi se nic nelíbí…Julie, Alžběta, Beáta, Mína, Ester a další a manžel pořád chce Katku, ale to zase nechci já ![]()
to u nas zacina problem s jmenem pro kluka, ja bych chtela Tobiaska, rodice Matouska nebo Matyaska a manzel chce egyptske jmeno, protoze je egypten, s holkou mame jasno Sara.
nemate typ kde hledat jmena???
Brňandy, doufám, že jste si užily sraz ![]()
Hani, gratulace k dobrým TT ![]()
Beruško, pěkná fotečka ![]()
vvvv, gratuluju k holčičce
![]()
My máme se jmény jasno už dlouho
Kubík a pro holčičku Katka nebo Eliška ![]()
fragola píše:
Brňandy, doufám, že jste si užily sraz![]()
Hani, gratulace k dobrým TT
Beruško, pěkná fotečka
vvvv, gratuluju k holčičce
My máme se jmény jasno už dlouho![]()
Kubík a pro holčičku Katka nebo Eliška
Fragol, zeptám se Tě jako zkušené matky - kolik jsi přibírala při dětech??? docela mě zarazilo že mám nahoře skoro 9 kg!!!!! připadám si jak sud a málem jsem se rozbrečela!!! ![]()
vvvv, nejvíc 11 kg
Třeba loni se Simčou jsem přibrala asi 8 kg a z porodnice jsem šla lehčí než pžed otěhotněním
Hele, nelámej si s tím hlavu, ono se to nějak vyvrbí
Dietu přece držet nebudeš, jez normálně a je to ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat