Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
853
22.9.10 14:25

jeje tehu prukazka, kde ji mam???? :mrgreen:

• načítám...
138
22.9.10 14:27

A musím se pochlubit - tripple testy v pohodě, stejně tak protilátky (vzhledem k tomu, že jsem 0 Rh-, tak mě budou brát krev ještě víckrát než obvykle) :lol:

• načítám...
12429
22.9.10 14:33

Holky kdyby něco tak já budu mít kapesník u nosu :mrgreen:

Hani to jsi teda vyhrála :palec:

• načítám...
494
22.9.10 14:47

tak si to holky pěkně užijte, to mě mrzí, že nejdu, ale tak snad příště…

• načítám...
3946
22.9.10 14:53

taky mě to mrzí ale určitě to není poslední srazík.

posílám fotku ze včerejšího UTZ, který dopadl dobře, jak jsem psala na vedlejší diskuzi, 25 cm a přes 300 g určitě odhadem, stále chlapeček, velikostně asi o týden napřed.

• načítám...
494
22.9.10 15:02

jee, Berusko, to je krásná fotka, hlavně že je všechno o.k., gratuluju :-)
To doufám, že to není poslední srazík!

• načítám...
3221
22.9.10 17:04

Ahoj holky, musím všechno zpětně dočíst, jen pro info - dneska velký UTZ i s přítelem, tak nám potvrdil holčičku, říkal že je to 100%, tak mu asi budu věřit, a vše ostatní je v pořádku… :hug: doktor říkal že riziko nějaké vady, kterou by nedejbože přehlídl je velmi velmi malinké… Paráda… :dance:
Jinak přítel se nějak neprojevoval, jen se usmíval, a do poslední chvíle si myslel že řekne že je to kluk… :huban: Stejně pořád nebude věřit, dokud sám neuvidí že je to holčička… :srdce:

• načítám...
986
22.9.10 17:51

vvvv-gratulace k holčičče..už máte jméno?
Holky z Brna..užijte si srazík :-D

• načítám...
3221
22.9.10 18:35

no, jméno bude asi oříšek, mi se líbí Adéla, přítel navrhl Anetu, obě jsou hezké… Takže zatím nic na pevno vybráno nemáte? a jak je to u ostatních??? :palec:

• načítám...
494
22.9.10 19:05

vvv, gratuluju k holčičce, se jménem taky bojujeme, zatím to asi vypadá na Lucinku, protože na ničem jiným se nemůžeme shodnout. Já bych měla tolik tipů a manželovi se nic nelíbí…Julie, Alžběta, Beáta, Mína, Ester a další a manžel pořád chce Katku, ale to zase nechci já :roll:

• načítám...
2000
22.9.10 19:05

to u nas zacina problem s jmenem pro kluka, ja bych chtela Tobiaska, rodice Matouska nebo Matyaska a manzel chce egyptske jmeno, protoze je egypten, s holkou mame jasno Sara.
nemate typ kde hledat jmena???

• načítám...
494
22.9.10 19:06

holky, pak napište jak se vám vyvedl srazík :-)

• načítám...
24837
22.9.10 19:08

Brňandy, doufám, že jste si užily sraz :-D

Hani, gratulace k dobrým TT :-D

Beruško, pěkná fotečka :-D

vvvv, gratuluju k holčičce :-D :kytka:

My máme se jmény jasno už dlouho :wink: Kubík a pro holčičku Katka nebo Eliška :wink:

• načítám...
3221
22.9.10 19:11
fragola píše:
Brňandy, doufám, že jste si užily sraz :-D

Hani, gratulace k dobrým TT :-D

Beruško, pěkná fotečka :-D

vvvv, gratuluju k holčičce :-D :kytka:

My máme se jmény jasno už dlouho :wink: Kubík a pro holčičku Katka nebo Eliška :wink:

Fragol, zeptám se Tě jako zkušené matky - kolik jsi přibírala při dětech??? docela mě zarazilo že mám nahoře skoro 9 kg!!!!! připadám si jak sud a málem jsem se rozbrečela!!! :nevim:

• načítám...
24837
22.9.10 19:22

vvvv, nejvíc 11 kg :wink: Třeba loni se Simčou jsem přibrala asi 8 kg a z porodnice jsem šla lehčí než pžed otěhotněním :wink: Hele, nelámej si s tím hlavu, ono se to nějak vyvrbí :wink: Dietu přece držet nebudeš, jez normálně a je to 8-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+