Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
tak jestli je u vás tak hnusně zataženo jako u nás tak snad nebudu přát ani hezké ráno ![]()
Boudice
já s takovou mamčou byla na pokoji…rodila sice SC, ale mlíka měla na rozdávání, ale jen co se malej přisál zjistila, že musí přes klobouček tak to jeden den zkusila, řekla že jí to bolí ať ji dají něco proti tvoření mlíka, sestra ji sjela na tři doby, ale stejně jakn dorazila domů kašlala na to a nechala si zastavit laktaci. Pak jsme se potkaly a já na ní čučela jak tele na nový vrata ![]()
Já mám tři děti…s kojením jsem bohužel bojovala vždy a teď naposledy vzhledem k problémům jsem nekojila vůbec a odstříkávat mi šlo jen necelých 7 týdnů. Nemyslím, že mimi s tím nějak trpí nebo bude nemocnější…mám opačnou zkušenost, ale stejně mě to mrzí, nějak mi to k tomu miminku prostě patří.
Mi teď bojujeme se zvracením…už mi ublinkává i po ARku, jsem z toho na mrtvici…ale přibírá a roste tak snad to není takový problém. On nehází šavle, ale upouští po troškách
.
Já teď měla střevní chřipku
, fakt paráda…tak jsem vás vždycky jen dočetla a ulehla.
Holky nemáte tip na nějakou domácí práci…ale aby se dalo i vydělat.
ahoj holky, kdo z vašich miminek má tu seboreu nebo jak se to jmenuje?
čím to mažete? připadá mi, že ji ta hlavička tak divně smrdí… mažu olejíčkem od hippu… ![]()
Lolly
malá je přepychová v šatičkách ![]()
VVVV
nám se to taky začalo dělat a hned jsem začala mazat Excipialem lipolotio několikrát denně a větší množství a večer vyčesávat…do týdne nebyla ani stopa.
Taky posílám fotečku jak rosteme…už je to o něčem…už čumákuje kde co lítá a s tátou si pořád povídá…se mnou ne, já jsem tu od jídla a od spaní ![]()
Rezi: tak to Danecek si povida upne se vsemi. Teda krome tchyne, u nich to vzorne prochrape a prozere a u nas to prospi a kdyz ji spatri, tak to prorve i doma
Je to moje sikulka - tahneme za jeden provaz ![]()
Krystufek je hezoucky. (teda ted jsem zavahala, zda jsem nespletla jmeno, ale snad ne
)
Lolly a Rezinko miminka krásný
![]()
Rezinko náš malej taky jak vidí tátu nebo dědu, tak se hned hrozně řechtá a povídá…
Nám to na hlavičce začíná taky, mažu olejíčkem Hipp, ale ve čtvrtek jdem k dr. tak si o něco řeknu…
Jinak k nekojicim maminam (k tem, ktere nekoji vedome a svevolne), je to jejich rozhodnuti. Cloveka to zamrzi a trochu nasere, ze kdyby mel mlika habakuk, tak si piska nebo ze nemusi odstrikavat a pak z flasky. Ale je to jejich rozhodnuti. Nekdy jak to ctu co ty maminy zkousi a jak jim to je neprijemne, tak se ani nedivim, ze se nakonec rozhodnou pro UM. Je to kazdeho volba. Me dostane, vzdy takova mamina, ktera kojit nechce a pak nadava, jak je UM drahe. To bych liskala.
Rezinko
Já kojím přes kloboučky, jelikož mám kratší bradavky, v nemocnici to byl boj, tak mi nakonec šouply sestry kloboučky, malá se vůbec nechtěla přisávat, taky hodně blindila jak byla nalokaná plodovky..
No a doma to byl taky boj, zkoušela jsem se kloboučků zbavit, toho breku, nakonec jsem z toho byla tak vystreslá, že mi přišlo ze mám míń mlíčka, tak jsem se na to vprdla a teď jsme spokojené obě.
Jinak i když jen kojíme tak blije jako šakal ![]()
Koupila jsem Nutriton, ale než jí ho stihnu dát tak si stejně ublinkne nebo zašavluje..neřeším to když mi hezky přibejvá. ![]()
Nosanku
Já vím, že je to jejich volba, jen jsem poukazovala na ten paradox
![]()
holky vas docist je fakt prace. cely prodlouzeny vikend jsem byli u babicky na vysocine, malej zacal spat v noci 6-7hodin v kuse, doufam ze mu to vydrzi
dneska odpolende jdeme na kontrolu k doktorce, jsem zvedava kolik malej vyrost
Dobré ránko holky ![]()
tak prodlouženej víkend s tatínkem byl úžasnej a ani jsem ho dneska nechtěla poslat do práce ![]()
musím se vám pochlubit
V pátek jsme koupili odsávačku-obyčejnou pístovou za 400kč v chiccu-ale pomohla holka jedna
3krát jsem odsála 50ml a výsledek je ten že.
krásně jsme se zase rozkojili každé 3-nebo 4 hodinky-kojíme tak 15-20 minut z obou prsů a pak nám ještě vypije 60ml nutrilonu a máme doma zlaté miminko ![]()
z neděle na pondělí nám hajal dokonce poprvé 7 hodin v kuse ale to byla vyjímka dneska už se my zase budil po 3,5 hodinách
já jsem tak šťastná ![]()
zlatá oidsávačka-takže vždycky jednou za den odsaju a je to paráda ![]()
Hromnice tak to je paráda.Já taky odsávám.Zatím mám jen obyčejnou,ale během dneška a nebo zítřka mi přijde od kamarádky mechanická od medely.A je teda fakt,že mlíčka je víc a víc a malá už od pátku nedostala UM.
Lolly: nejak mi utekla Terezka v satickach
. Je krasna, jeste zavoj a muze se vdavat ![]()
holky děkuju moc
nikdy bych nevěřila co taková osávačka může dokázat
Lolly
paráda vuď že se nám to zas podařilo
sice my i teď to kojení máme pořád s nutrilonem ale hlavně že je malý spokojený
chtěla jsem vám ukázat nějaké fotečky Petříka ale nemůžu přijít na to jak se to dělá
tak když na to nepřijdu tak o víkendu až bude manžel doma tak bude víc času a hodím vám sem nějaké fotečky toho našeho krasavce ![]()
Hromnice když píšeš příspěvek tak tam pod smajlíkama máš kolonku procházet na to klikneš a vybereš fotku ze složky co máš v počítači a je hotovo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat