Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hromnice je to sice blbý, že budete moct přikrmovat ale ber to tak, že tě to nebude omezovat když budeš chtít někam jít a důležitý je že je moímčo zdravé a spokojené ne? ![]()
hromnice tak ho zkus davat k oboum prsum a pak zkus jeste odsat, ja to tak delala po kazdem kojeni jsem jeste odsala obe prsa, poprve to bylo 5ml pak 10ml a za dva dvy 60ml a mliko zustalo
Reshberry malej krásně roste ![]()
Lolly to mě mrzí, myslim si, že na tom budem taky tak…a co ti řekla doktorka? Souvisí to s tim, že máš přes den málo mlíka?
Holky jak oblíkáte odpo, když je takhle krásně? Já mám tu malou deku pod nim a na něm, tepláčky, tričko s dl. a mikču, neni to moc? Já si myslim, že ne, ale nevim ![]()
Hromnice nic si z toho nedělej, my to máme taky tak, celý odpoledne a večer musím dát nutrilon, včera jsem odstříkala 120 ml a malej to nechtěl a řval, dala jsem mu nutrilon a byl klid…v noci ale kojim a to je v poho ![]()
Taky máme body s dl rukávem, kalhoty a ponožky a mikču ale už ho nepřikrývám, by se asi uvařil:)
Ale když vidím ty maminy se zapnutejma kočárama, děcko v zimním fusaku a navalené tak to nechápu ![]()
Holky děkuju za podporu
brečím ještě teď ![]()
jinak z obou prsů jsem kojila od začátku-nevím kde se stala chyba
nebo co jsem udělala špatně ![]()
zatím doufám že budeme přikrmovat jen na noc
ještě štěstí že je dneska manžel doma
odpoledne zkusíme někam dojet pro tu odsávačku a ještě to zkusit takhle ![]()
holky co dáváte do kočárku místo zimního fusaku pod miminko-pro případ aby se vám nevyčural nebo nepokadil přímo do kočárku kdyby náhodou plínka protekla
Klaaras dr si myslí,že by to tím být mohlo.No já to ale nevzdám.Budu dál malou přikládat a zkusím odsávat a snad to zachráním.Malej mi vyrostl na nutrilonu.Byl na něm od dvou týdnů a těch peněz co to stálo.Jako já mlíčko mám.Prsa se mi nalejou,ale ona prostě všechno nevytáhne.A podle mě vypije převážně to přední mlíčko a to jí nic nedá a zadního má málo.
Hromnice, já nedávám nic, tak se to v nejhorším přepere, teda pod dávám plínu je jasné že to propustí, ale nedávám jinak nic.
já tam mám zatím zimní fusak jako podložku ale vyměním ho za deku
Kláry, děkujeme ![]()
Co se týká oblečení, tak jsem se dnes ptala paní doktorky, protože mi připadalo, že ho moc navlékám, ale bála jsem se mu dát míň oblečení - prý mu mám dávat tepláčky, ponožky, bodyčko a mikinku a slabou čepičku nebo klobouček…
Ahoj,
Hromnice, já vím, že to mrzí, ale když dáš podle potřeby Nutrilon, budete spokojí oba
Když z toho budeš takhle vyšilovat, bude to ještě horší
Hladem malý nebude, tak klid ![]()
Oblékám do body s dl. rukávem, dupaček/polodupaček, bačkorky, mikinu, čepku, zabalím do letní emitexové zavinovačky a fičíme ven. Kačka zpocená není, spí jako dudek ![]()
Do kočárku pod mimčo už nedávám nic, jen tu zavinku ![]()
Lolly, ať se to s MM srovná ![]()
Hromnice hlavne si nedelej stresy to je pak jeste horsi, my na kojeni ztroskotali a maly je pekny, spokojeny a nic mu nechybi, urcite z toho zadnou ujmu nema ze je na UM - v hodne vecech je to o hodne praktictejsi.
A o porodu takhle nemluv, jsi maminka jako kazda jina a dala bys mu to nejlepsi, to ze nektere rodily normalne a druhe cisarem o to preci vubec nejde - lasku mu das stejnou:)nahodou ty co jsi rodila cisarem jsi to mela o hodne tezsi nez my ostatni - rehabilitace trva strasne dlouho a rana boli, takze klid a neobvinuj se…
Holky my jsme dneska vyjeli jen v body s dlouhym rukavem, dupkach a slabe cepce, pod nej jsem davala deku, ted uz tam mam jen plenku a slabou deku s sebou kdyby foukal vetrik. Ted odpo mu dam to same jen misto dupacek slabsi teplacky, v te korbicce je hrozne a byl cely cerveny a zpoceny… dneska jdu poprve na koleckove brusle, tak mi drzte palce:)
Ahoj ![]()
holky, pořídili jsme letní fusak od aesthetic 0-9 měsíců. Myslela jsem, že bude malý v něm i spát, ale přijde mi, že je prostě delší ještě a že by do něj mohl zapadnout, zasunout se. Říkám si, jestli to není moc nebezpečné. Dá se zahnout, ale není tam žádná pojistka. Co myslíte? Posílám odkaz pro představu. http://www.aesthetic.cz/?…
My chodíme ven oblíkaný body, punčošky a souprava, dneska měly holky lačláčky a mikču
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat