Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
21.4.11 09:26

Hromnice je to sice blbý, že budete moct přikrmovat ale ber to tak, že tě to nebude omezovat když budeš chtít někam jít a důležitý je že je moímčo zdravé a spokojené ne? :wink:

• načítám...
2000
21.4.11 09:27

hromnice tak ho zkus davat k oboum prsum a pak zkus jeste odsat, ja to tak delala po kazdem kojeni jsem jeste odsala obe prsa, poprve to bylo 5ml pak 10ml a za dva dvy 60ml a mliko zustalo

• načítám...
3524
21.4.11 09:27

Reshberry malej krásně roste :palec:

Lolly to mě mrzí, myslim si, že na tom budem taky tak…a co ti řekla doktorka? Souvisí to s tim, že máš přes den málo mlíka?

Holky jak oblíkáte odpo, když je takhle krásně? Já mám tu malou deku pod nim a na něm, tepláčky, tričko s dl. a mikču, neni to moc? Já si myslim, že ne, ale nevim :nevim:

• načítám...
3524
21.4.11 09:31

Hromnice nic si z toho nedělej, my to máme taky tak, celý odpoledne a večer musím dát nutrilon, včera jsem odstříkala 120 ml a malej to nechtěl a řval, dala jsem mu nutrilon a byl klid…v noci ale kojim a to je v poho :nevim:

• načítám...
12429
21.4.11 09:33

Taky máme body s dl rukávem, kalhoty a ponožky a mikču ale už ho nepřikrývám, by se asi uvařil:)

Ale když vidím ty maminy se zapnutejma kočárama, děcko v zimním fusaku a navalené tak to nechápu :evil:

• načítám...
3968
21.4.11 09:37

Holky děkuju za podporu :-( brečím ještě teď :-(
jinak z obou prsů jsem kojila od začátku-nevím kde se stala chyba :-( nebo co jsem udělala špatně :-(
zatím doufám že budeme přikrmovat jen na noc
ještě štěstí že je dneska manžel doma
odpoledne zkusíme někam dojet pro tu odsávačku a ještě to zkusit takhle :-(

• načítám...
3968
21.4.11 09:39

holky co dáváte do kočárku místo zimního fusaku pod miminko-pro případ aby se vám nevyčural nebo nepokadil přímo do kočárku kdyby náhodou plínka protekla

• načítám...
1996
21.4.11 09:41

Klaaras dr si myslí,že by to tím být mohlo.No já to ale nevzdám.Budu dál malou přikládat a zkusím odsávat a snad to zachráním.Malej mi vyrostl na nutrilonu.Byl na něm od dvou týdnů a těch peněz co to stálo.Jako já mlíčko mám.Prsa se mi nalejou,ale ona prostě všechno nevytáhne.A podle mě vypije převážně to přední mlíčko a to jí nic nedá a zadního má málo.

• načítám...
13837
21.4.11 09:46

Hromnice, já nedávám nic, tak se to v nejhorším přepere, teda pod dávám plínu je jasné že to propustí, ale nedávám jinak nic.

• načítám...
12429
21.4.11 10:41

já tam mám zatím zimní fusak jako podložku ale vyměním ho za deku

• načítám...
1274
21.4.11 10:46

Kláry, děkujeme :-)

Co se týká oblečení, tak jsem se dnes ptala paní doktorky, protože mi připadalo, že ho moc navlékám, ale bála jsem se mu dát míň oblečení - prý mu mám dávat tepláčky, ponožky, bodyčko a mikinku a slabou čepičku nebo klobouček…

• načítám...
24837
21.4.11 10:56

Ahoj,

Hromnice, já vím, že to mrzí, ale když dáš podle potřeby Nutrilon, budete spokojí oba :hug: Když z toho budeš takhle vyšilovat, bude to ještě horší :nevim: Hladem malý nebude, tak klid 8-)

Oblékám do body s dl. rukávem, dupaček/polodupaček, bačkorky, mikinu, čepku, zabalím do letní emitexové zavinovačky a fičíme ven. Kačka zpocená není, spí jako dudek :wink:

Do kočárku pod mimčo už nedávám nic, jen tu zavinku :wink:

Lolly, ať se to s MM srovná :-)

• načítám...
758
21.4.11 14:30

Hromnice hlavne si nedelej stresy to je pak jeste horsi, my na kojeni ztroskotali a maly je pekny, spokojeny a nic mu nechybi, urcite z toho zadnou ujmu nema ze je na UM - v hodne vecech je to o hodne praktictejsi.

A o porodu takhle nemluv, jsi maminka jako kazda jina a dala bys mu to nejlepsi, to ze nektere rodily normalne a druhe cisarem o to preci vubec nejde - lasku mu das stejnou:)nahodou ty co jsi rodila cisarem jsi to mela o hodne tezsi nez my ostatni - rehabilitace trva strasne dlouho a rana boli, takze klid a neobvinuj se…

Holky my jsme dneska vyjeli jen v body s dlouhym rukavem, dupkach a slabe cepce, pod nej jsem davala deku, ted uz tam mam jen plenku a slabou deku s sebou kdyby foukal vetrik. Ted odpo mu dam to same jen misto dupacek slabsi teplacky, v te korbicce je hrozne a byl cely cerveny a zpoceny… dneska jdu poprve na koleckove brusle, tak mi drzte palce:)

• načítám...
3946
21.4.11 15:45

Ahoj :mavam:

holky, pořídili jsme letní fusak od aesthetic 0-9 měsíců. Myslela jsem, že bude malý v něm i spát, ale přijde mi, že je prostě delší ještě a že by do něj mohl zapadnout, zasunout se. Říkám si, jestli to není moc nebezpečné. Dá se zahnout, ale není tam žádná pojistka. Co myslíte? Posílám odkaz pro představu. http://www.aesthetic.cz/?…

• načítám...
13837
21.4.11 15:53

My chodíme ven oblíkaný body, punčošky a souprava, dneska měly holky lačláčky a mikču

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+