Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Boudice23 píše:fragola píše:Ale Markita zase psala, že mám dodržet dny…no teď už to chápu, když má každá stejný obsah!
Ježíši, nic nevynechávej a začni braní tou pondělní i když je středaJá už nevím, jak ti to mám vysvětlit
Přečti si příbalák: KAŽDÁ tableta obsahuje 75 mg, čili jsou všechny STEJNÝ
Hurá
![]()
Sorry, že jsem tu takhle zasvinila jednu stránku, ale dnes pro mě platí přísloví, proč to chápat jednoduše, když to jde i složitě ![]()
Takže všem děkuji za vysvětlení ve finále úplně banální veci
![]()
ropuska7 píše:
zdravím nestíhám stěhujeme se
ani mi o tom nemluv, my se stehujeme přes půl čr příští týden ![]()
Tak já asi antiko řešit nebudu,počlám až do kojím:)
Holky „užijte“ si stěhování ![]()
ahoj holky,
tak mi dneska řve a řve a řve…spal sotva 3 hodky chuligán jeden a v noci po čtyřech vzhůru…už z toho chraptí ![]()
všem děkuji za gratulace k necvičení vojtovky…ohromnáááá úleva ![]()
Hromi
já mám převařenou vodu dopředu..dávám do lahve 120ml a ohřívám min.20sekund ale většinou nechám 30 a případně trošku schladím, ale to nebývá potřeba, záleží na mikrovlnce.
závidím všem kdo se stěhují my js,e zatím ve fázi bourání a rekonstrukce, ale už toho mám plné zuby a to jsme na začátku…ono otloukat zdi s miminem je fakt žrádlo ![]()
k tem tabletkam, jsem nekde cetla ze dny jsou jedno, jen by se mela dodrzet rada, ale fakt nevim kolik ktera ma hormonu, ja ji zacala brat v pondeli, protoze jsem si je koupila v pondeli
Fragi mne to rekla mudra o tom nutrilonu extra, tak ho tak davam…
Dobré ránko, tak jsme právě přijeli od doktorky, malého dnes očkovali je zatím v pohodě, směje se a žvatlá si, tak snad to bude dobré, jinak máme 6540g a 62 cm. Dnes je nám 9 týdnů. Krásný slunečný den ![]()
Ahoj holky!
Tak včera u dr. jsem si nechala malou převážit a za týden nepřibrala skoro nic.Bylo to jen 20g,takže pomalu přestáváme kojit.Zatím teda ještě kojím a dokrmuju nutrošem.Jsem to včera pěkně obrečela.Jinak po očkování je malá zatím v pohodě a bez reakce.Takže jsem ráda.
vvvv píše:
grepi, jak vypadá clona na kočár?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
já si jí nemohla vynachválit
Nosánku ty jen odsáváš,viď?Chtěla bych se zeptat jak to děláš když jdete třeba ven.To odsáváš venku?Chtěla bych to zkusit aspoň takhle.Protože to vypadá,že malá si nevytáhne to co by měla.
Ahoj holky ![]()
Tak je to jasné. Včera nám do 11 krásně spal a pak byl do 4 hodin vzhůru a brečel-ne hysterákem prostě normální pláč ale brečel. Manžel se pak slušně řečeno naštval-já ho okolo té 4 hodiny nakojila aspoň trošku-a ještě ke všemu si poprvý vytáhl z flašky 40 ml nutrilonu a usnul po tom jak špalek a probudil se nám lehce před 9 hodinou-to jsem ho nakojila a spí dál. Takže je to jasný-na noc ho budem muset přikrmovat-má prostě hlad-ořvala jsem to jak želva ![]()
Porod jsem nezvládla-císař ![]()
Plně jsem kojila jen 2 měsíce a konec ![]()
užijte si pěknej den
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat