Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
19.4.11 20:29

Mahdi pase koniky na dedovi

• načítám...
2578
19.4.11 21:11

Ahoj holky:

Rezi: je super že malej má ručičku už v pořádku :pankac:

žaba: křtiny byli super - malej byl ze začátku vzhůru a myslela jsem že bude plakat ale než farář dospíval tak byl tuhej a ani polévaní hlavičky ho nevzbudilo. Ale já už jsem ráda že je to za námi - byla jsem unavená - samé pečení a do toho malej :roll: Fotky ještě nemám až je budu mít hned dodám

Nosánek: Daneček je fešák (hezky to všechno dohnal) :potlesk:

Holky nevíte čím může být to že malej po koupání když ho jdu krmit tak začne plakat a nechce :nevim: nikdy mi to neděla, párkrát se kroutil ale pil. Je ale fakt že pil maličko v 6 a pak v 7 a v 8 po koupání nechtěl. Takhle často pije po spánku. A přes den nebo v noci pije normálně - přiložím a pije, radši jsem si koupila UM abych nemusela někam v noci letět 8-)
díky za rady :kytka:

• načítám...
12429
19.4.11 21:12

Žá-ba škoda dobrýho člověka.Baráku je mi líto kvůli malýmu a s otcem se nebavím.Kdyby se aspoň zeptal nás jestli ho nechcem.

Ty obyč vím ale já bych chtěla nějakou s obrázkem.No nejvíc se mi líbí od Lamaze ale ta je dost drahá a tu nám taťka nedovolí :lol:

• načítám...
2578
19.4.11 21:27

Boudice: já teda jsem toho názoru že mlíko je jídlo a není na žízen. Ještě beru v zimě že se dávat nemusí ale dle mě v létě je to potřeba.
Taky plně kojím a čaj dávám fenyklový už od prvního týdne. Někdy malej vypije i 100 a měkdy jen 20 asi jak kdy má žízen :wink:

• načítám...
12429
19.4.11 21:31

Já nic nedávám, když teda nepočítám 2 lžičky fenyklového čaje ve kterým rozpuštím Pyridoxin.Pokud jsou děti plně kojené tak další tekutiny nepotřebují - na pití je přední řidší mlíko, na hlad to zadní.

• načítám...
1274
19.4.11 21:47

Ahojky holky, tak dortík se chuťově povedl, ale vzhledově byl takový nic moc, ale manža měl radost a to je hlavní :-) dobrou a klidnou noc papa

• načítám...
378
19.4.11 22:06
Markita píše:
jeste k tem slunecnim brejlim, ja bych je mozna i koupila malej je zvedavka a nechci aby se mu kazili ocicka

V tak malé velikosti možná ani neseženeš, takže spíš kšiltovku nebo klobouček? Jinak mimča stejně na sluníčko nesmí, většinou když svítí tak se dá plínka přes kočárek.

• načítám...
13837
20.4.11 07:01

Rezi gratulace , malej je šikulka.

Kaspi, clony jsem u M. kupovala v hypru, letěly, pak jsem koupila tu roletku, letěla, také se nejvíc osvědčila plína a pak jsme měli sluneční clonu přímo na autosedačku, teda ona jde aj na kočár a s tou taky spokojenost.

• načítám...
3221
20.4.11 07:41

grepi, jak vypadá clona na kočár?

• načítám...
1996
20.4.11 08:14

čaj já malé taky čajík dávám.Dr.mi řekla a i jsem o tom četla,že i plně kojené miminko může dostat maximálně 100ml jiných tekutin denně.Ostatní pokryje mlíčko.No já si nedovedu představit třeba v létě až bude fakt vedro jí co půl hodiny vyndavat z kočárku a kojit.To by mě asi trefilo.

Market malá mi tohle taky dělávala,že po koupání nechtěla papkat.Ale už je to naštěstí OK,tak snad to nezakřiknu.

Jinak včera se narodil švagrovce chlapeček a měl 3300g a 42cm,tak bude mít Terezka kumpána na zlobení :lol: Dneska nás čeká konečně očkování hexa a prevenar a příští týden vítání občánků a pak necháme píchnout ouška.

• načítám...
2578
20.4.11 08:19

Lolly: tak snad ho to brzy přejde :kytka: ale jak nechtěl jíst před spaním tak se mi vzbudil v noci dvakrát jinak se budí jednou - jak říkám snad ho to brzy přejde :-)

: my máme roletky a zatím jsou dobrý :think:

• načítám...
1996
20.4.11 08:26

Market Terezku to taky přešlo a teď mi krásně spinká celou noc od 20 do 6hod. :-D

• načítám...
3221
20.4.11 08:27

holky, myslíte že po očkování, když máme teplotu 38 může bobek ven??? :think:

• načítám...
3524
20.4.11 09:13

Ahoj holky,
tak jsem včera zase musela dát malýmu UM, než jsme šli odpo ven, tak jsem odstříkala jen 40 ml z obou a potom po víc jak třech hodinách jen 20 ml :cry: :nevim: v noci zase dobrý, přes den asi budu muset dávat UM…

VVV já bych ven asi nešla, ale nevim, třeba se může…

Taky musim koupit tu roletku, koukala jsem na netu a mají i docela hezký obrázky…ještě ale asi navštívim nějaký obchod…

• načítám...
1996
20.4.11 09:30

klaaras my máme podobnej problém.Dopoledne a v noci je mlíčka dosti a odpoledne je to hrozný a musim dokrmit umělkem.Se na to dneska musim zeptat dr. jestli neví čím by to mohlo být.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+