Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky:
Rezi: je super že malej má ručičku už v pořádku ![]()
žaba: křtiny byli super - malej byl ze začátku vzhůru a myslela jsem že bude plakat ale než farář dospíval tak byl tuhej a ani polévaní hlavičky ho nevzbudilo. Ale já už jsem ráda že je to za námi - byla jsem unavená - samé pečení a do toho malej
Fotky ještě nemám až je budu mít hned dodám
Nosánek: Daneček je fešák (hezky to všechno dohnal) ![]()
Holky nevíte čím může být to že malej po koupání když ho jdu krmit tak začne plakat a nechce
nikdy mi to neděla, párkrát se kroutil ale pil. Je ale fakt že pil maličko v 6 a pak v 7 a v 8 po koupání nechtěl. Takhle často pije po spánku. A přes den nebo v noci pije normálně - přiložím a pije, radši jsem si koupila UM abych nemusela někam v noci letět ![]()
díky za rady ![]()
Žá-ba škoda dobrýho člověka.Baráku je mi líto kvůli malýmu a s otcem se nebavím.Kdyby se aspoň zeptal nás jestli ho nechcem.
Ty obyč vím ale já bych chtěla nějakou s obrázkem.No nejvíc se mi líbí od Lamaze ale ta je dost drahá a tu nám taťka nedovolí ![]()
Boudice: já teda jsem toho názoru že mlíko je jídlo a není na žízen. Ještě beru v zimě že se dávat nemusí ale dle mě v létě je to potřeba.
Taky plně kojím a čaj dávám fenyklový už od prvního týdne. Někdy malej vypije i 100 a měkdy jen 20 asi jak kdy má žízen ![]()
Já nic nedávám, když teda nepočítám 2 lžičky fenyklového čaje ve kterým rozpuštím Pyridoxin.Pokud jsou děti plně kojené tak další tekutiny nepotřebují - na pití je přední řidší mlíko, na hlad to zadní.
Ahojky holky, tak dortík se chuťově povedl, ale vzhledově byl takový nic moc, ale manža měl radost a to je hlavní
dobrou a klidnou noc papa
Markita píše:
jeste k tem slunecnim brejlim, ja bych je mozna i koupila malej je zvedavka a nechci aby se mu kazili ocicka
V tak malé velikosti možná ani neseženeš, takže spíš kšiltovku nebo klobouček? Jinak mimča stejně na sluníčko nesmí, většinou když svítí tak se dá plínka přes kočárek.
Rezi gratulace , malej je šikulka.
Kaspi, clony jsem u M. kupovala v hypru, letěly, pak jsem koupila tu roletku, letěla, také se nejvíc osvědčila plína a pak jsme měli sluneční clonu přímo na autosedačku, teda ona jde aj na kočár a s tou taky spokojenost.
čaj já malé taky čajík dávám.Dr.mi řekla a i jsem o tom četla,že i plně kojené miminko může dostat maximálně 100ml jiných tekutin denně.Ostatní pokryje mlíčko.No já si nedovedu představit třeba v létě až bude fakt vedro jí co půl hodiny vyndavat z kočárku a kojit.To by mě asi trefilo.
Market malá mi tohle taky dělávala,že po koupání nechtěla papkat.Ale už je to naštěstí OK,tak snad to nezakřiknu.
Jinak včera se narodil švagrovce chlapeček a měl 3300g a 42cm,tak bude mít Terezka kumpána na zlobení
Dneska nás čeká konečně očkování hexa a prevenar a příští týden vítání občánků a pak necháme píchnout ouška.
Lolly: tak snad ho to brzy přejde
ale jak nechtěl jíst před spaním tak se mi vzbudil v noci dvakrát jinak se budí jednou - jak říkám snad ho to brzy přejde ![]()
: my máme roletky a zatím jsou dobrý ![]()
Market Terezku to taky přešlo a teď mi krásně spinká celou noc od 20 do 6hod. ![]()
holky, myslíte že po očkování, když máme teplotu 38 může bobek ven??? ![]()
Ahoj holky,
tak jsem včera zase musela dát malýmu UM, než jsme šli odpo ven, tak jsem odstříkala jen 40 ml z obou a potom po víc jak třech hodinách jen 20 ml
v noci zase dobrý, přes den asi budu muset dávat UM…
VVV já bych ven asi nešla, ale nevim, třeba se může…
Taky musim koupit tu roletku, koukala jsem na netu a mají i docela hezký obrázky…ještě ale asi navštívim nějaký obchod…
klaaras my máme podobnej problém.Dopoledne a v noci je mlíčka dosti a odpoledne je to hrozný a musim dokrmit umělkem.Se na to dneska musim zeptat dr. jestli neví čím by to mohlo být.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat