Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
19.4.11 09:41

My máme 55cm a 4410g:)

• načítám...
zuzuna
19.4.11 09:42

Ahoj, tiez sme unoratka :-) len teraz mame taky problem.
Uz asi 3den mi mala (9tyzdnov) kaka 5-6krat denne a je to take do zelena! Nemate s tym skusenosti?
Plne sa kojime, ale teraz sa mi zda, ze mam toho mlieka dako menej. Som si ho aj odsavala a bolo tam tak ledva 80ml. Ale to neviem, ci je tym ze ona menej taha, alebo ja proste nemam. A ci to spolu suvisi.
Diky za kazdu radu

• Upravit
2000
19.4.11 09:56

zuzu a kojis jen z jednoho prsa??? nebo je stridas, myslim pri jednom kojeni
kaspi tak je mi lito s tatou
dyne je super
holky mate pro mimca slunecni bryle??? nebo budete je kupovat? a prpadne kde?
dneska jsme taky hezky spali od 9.30 do 3 rano a pak do 7, doufam ze to malymu vydrzi a nejlepe se prodlouzi o par dalsich minut

• načítám...
12429
19.4.11 09:58

Marky nebudu,teď mi to příjde ještě zbytečný,až povyroste tak jo:)

JE mi líto toho baráku, těšila jsem se jak tam budu s malým jezdit přes léto.Je u toho velká zahrada takže by si měl kde hrát, je tam koupání a takhle máme prd.

• načítám...
2000
19.4.11 10:10

tak to je fakt na prd kaspi, tak jsetli mi zustaneme v bilovicich a budou penizky tak budeme kopat bazenek, budete se jezdit koupat k nam. :-)

• načítám...
3968
19.4.11 10:17

musím se pochválit uklizeno :dance: a bobísek ještě hajá
tak už musím jenom vyžehlit, umýt nádobí a omýt spotřebiče v kuchyni-to si nechám na odpoledne :-D
tak koukám že já, Kaspinka a Alda patříme mezi ty drobnější miminka co holky :kytka:
jaktzože vám tak krásně spěj všem v noci a ten náš piškotek ne :-(

• načítám...
898
19.4.11 10:18

ahoj holky,
tak fotečky jsou super. Míry miminek ještě lepší…krásně nám ty drobečkové rostou. :potlesk:

Zuzu
vítej mezi nás. Tak problém s častou stolicí a barvou dozelena jsme řešili taky, jen my jsme na UM takže jsem dělala mlíko místo do vody do rozvařený mrkve…no pomohlo to, ale jak jsme vysadili mrkev je to zpátky…tak dávám laktobacily od biopronu a doufám, že se to srovná, zatím je u nás jen ten výsledek, že se malej míň kroutí.Určitě bych být tebou zašla k doktorovi, aby se něco neprošvihlo, lepší planej poplach než něco zanedbat. Dej pak vědět jak si dopadla.

JINAK MÁM NOVINKU…UŽ MÁME UKONČENOU REHABKU S RUČIČKOU…MÁM OHROMNOU RADOST!!!!!!!! :dance:

• načítám...
1274
19.4.11 10:21

Rezi. Tak to je super, Kryštůfek je šikulka a ty samozřejmě také :kytka:

• načítám...
2000
19.4.11 10:28

rezi tak to gratuluji

• načítám...
2000
19.4.11 10:29

k te stolicce jsem cetla ze to muze byt vysim obsahem cukru, takze jestli dite pije z obou prsu tak se dostane k druhemu mliku ktere je mnohem tucnejsi a pije jen to sladsi prvni mlicko

• načítám...
12429
19.4.11 10:33

Tak to je super :dance: taky se těším až skončíme:)

• načítám...
2000
19.4.11 10:45

jeste k tem slunecnim brejlim, ja bych je mozna i koupila malej je zvedavka a nechci aby se mu kazili ocicka

• načítám...
9199
19.4.11 10:53

Ahojky,

Rezi: super! Jste sikulove :kytka:
Markit: brylky zatim ne, myslim si, ze je to zbytecne, za tak male mimi by na ostrym slunicku nemelo byt.

Holky, ja se vam musim priznat, sice je mi to trapne, ale musim. Vzdy kdyz tady nektera napisete kolik vam vazi mimi, tak se divam kolik jsme meli v te dobe my a o kolik jsme byli mensi po porodu. :oops: A muzu konstatovat, ze Elisku od Al3dy jsme trumfli o 50 g a Benika od Kaspinky o cca 200 g. Takze uz Danecek neni nejmensi mimi. Coz me tesi a zaroven by vas to mohlo uklidnit, ze kdyz to dohanime my (na Mahdyho od Markity sice nemame :kytka: ), tak to dozenete jiste taky a v cca roce budeme mit vsichni priblizne stejnou vahu.

• načítám...
12429
19.4.11 10:59

Žá-ba tak jsem to zakřikla, teď malej postupně vyblinkal snad všechno co snědl:(ale on se dneska mele jak šílenec tak nevím jestli to není tím:)

• načítám...
9199
19.4.11 11:10
Kaspinka píše: Žá-ba tak jsem to zakřikla, teď malej postupně vyblinkal snad všechno co snědl:(ale on se dneska mele jak šílenec tak nevím jestli to není tím:)

Kaspi, to muze byt tim. Danecek, kdyz ma sve kopaci dny a sije s sebou o 106, tak taky blinka, ale ne moc. A to jsem si myslela vzdy, ze je to tim zelezem a o no asi az tak ne.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+