Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markita píše:
tak asi mame zase rustovy vzpur malej rve kady dve hodiny
Vy chcete predehnat i Fragolcinu Kacenku ![]()
Markit, neslabne ti mlicko??? Nebo mas proste jen „nenazrane“ miminko ![]()
nosanku myslim ze to druhe myslim ze kdyby me slablo mliko tak malej tolik nepribira
Markita píše:
tak asi mame zase rustovy vzpur malej rve kady dve hodiny
Tak to my bysme museli mít ten vzpur pořád, malý řve pravidelně nejpozději po dvou hoďkách
a kojím z obou prsů,jedno mu stačí jenom po dlouhé noci.
Ahoj,
zdravím při slunečném víkendu
Poslala jsem manžela s dětmi ven a zase uklízím ![]()
Spurt jsem u nás zaznamenala taky, jen mi to přišlo v takovým netypickým období, kde se ani spurt nevyskytuje ![]()
A Kačku jen tak nikdo nepředežene
V 6-ti týdnech měla 5950 g, do poradny jdeme až první týden v květnu, tak jsem zvědavá, jestli Káťa strhá váhu ![]()
u nas je vzpur skoro kazdy dva tydne, ale nejhorsi byl pred mesicem az po sestinedeli, malej to ma asi posunutycely, narozeni si taky trosku posunul a mesic driv
naše lejdy je schopná tlačit co hodku ![]()
snažím se jí pak všemocně oblbovat,at vydrží aspon dvě.. jenže ona pije tak 5minut,pak ji šimrám a víc do ni nedostanu.. ![]()
Krasnou nedeli,
prihodim par fotecek, at se pedousi maji lip ![]()
Dnešní pasení
Krásné fotky, krásně pase…mě takhle teda nepase…do kdy to musí mimi umět pást?
PetraKad píše:
To ja netusim, ale myslim tak okolo tech tri mesicu.
PetraKad píše:
nic si z toho nedělej,naše princezna je taky líná a takhle krásně nepase…
Kača.M píše:PetraKad píše:nic si z toho nedělej,naše princezna je taky líná a takhle krásně nepase…
malej má pořád napapaný bříško a tak se mu na bříšku nelíbí…ale je pravda že já s ním moc netrenuju ![]()
PetraKad píše:Kača.M píše:malej má pořád napapaný bříško a tak se mu na bříšku nelíbí…ale je pravda že já s ním moc netrenujuPetraKad píše:nic si z toho nedělej,naše princezna je taky líná a takhle krásně nepase…
Ja maleho pretocim po prebalovani na chvilinku a pak jdeme papat. Kdyz se mi posere behem papu, tak ho jen pak uz prebalim a v noci to taky nedelam, jen pres den a kdyz nechce spat a ma roupy, tak ho prdnu na brisko i v obyvaku nebo kdekoli jsme, at se unavi. Kolikrat si jeste krasne pogrga a kdyz si odblinkne, tak ho to aspon netlaci v brisku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat