Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no mozna mas slabi mlicko, ale jetsli ti cura a pribira tak si myslim ze je to dobry
i kdyz to muze byt i prdikama, zkus jiny kapky, jiny probiotika nebo sabika nebo infacol nebo jsou i nejake lactobacilaci
Holky tak já nevim, zkusim teda schválně vydržet bez UM, i když teda teď jsem ho dokrmovala, protože chviličku pil z prsa a pak záchvat…budu hold muset pokaždý odstříkávat
Počkam do kontroly co mi poradí ještě i doktorka a pak to začnu nějak řešit, snad se do tý doby nezbláznim ![]()
Rezinko teda malej roste krásně ![]()
Markit, sekne mu to!!! Vypada sice jako moucha, ale sikovna moucha. Jen nemas strach ho tak vystavovat slunicku???
klaaras píše:
Holky tak já nevim, zkusim teda schválně vydržet bez UM, i když teda teď jsem ho dokrmovala, protože chviličku pil z prsa a pak záchvat…budu hold muset pokaždý odstříkávatPočkam do kontroly co mi poradí ještě i doktorka a pak to začnu nějak řešit, snad se do tý doby nezbláznim
Rezinko teda malej roste krásně
Vydrz. Odstrikavani je nahovno, ale da se to zvladnout. Uz me to taky nebavi, ale rikam si, ze kdyz jsem to vydrzela 3,5 mesice, tak uz to vydrzim. Hlavne, ze je co odstrikat. A jestli odstrikas co 3 hodky z kazdeho 120, tak mas urcite co odstrikavat.
ahoj holky tak my dneska až večer, celý den jsme byli na baráčku uklízet nějaké věci (otec nám ho prodal).Ale jinak musím Bobíčka pochválit, protože v noci spal 10hodin!!!!!!Vstával až v 6:)je prostě úžasnej:)No a pak jsme měli cestovní den a byl fakt skvělej, v autě spal, v kočárku spal dkyž nespal tak se chechtal, prostě super:)A teď se nabaštil a zase spí:)jsem zvědavá na noc.
Žá-ba od toho čtvrtka co to berem tak blinkal asi 3× a jen trošku takže na něj můžem konečně mluvit i po jídle ![]()
Vítam nově příchozí ![]()
tak to mz jsem zacali zase blinkat, myslim ze ma malej nejaky blinkaci obdobi, a zacinam mit problemy s kojenim, malej je tak tezkej ze me znej desne boli ruka, asi vytahnu kojici polstar
klary
já bych zkusila laktační poradkyni…určitě ti poradí i co s tím kroucením…dřív než si nadobro zvykne na flašku.
Marki
to je opalovačka ![]()
Kaspi
to je teda luxus 10 hodin!!!! ta jo my jsme zase vzhůru max. po 4 hodinách ![]()
Marki nám to fakt dost pomohlo,aspoň zatím.
Zatím ho máme v Bystřici nad Pernštejnem.
nechci to zakriknout ale malej spal od 9 do 3 rano to je 6hodin, takze suuuuppppeerr
kaspi tak to je trosku dal od brna, budete se tam stehovat??? a dojizdet do brna???
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat