Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
17.4.11 16:57

dneska pohodicka, malej spi skoro cely den v kocaru, jen doufam ze se jeste probere a probehne nejaka aktivita, aby spal i v noci

• načítám...
12429
17.4.11 17:27

Tak my jsme dneska byli u švagrů na zahrádce a před chvilkou dorazili domů.Už jsem zjistila, že malej usne i klokance tak jsem ráda že ji můžu používat:)

• načítám...
898
17.4.11 18:27

Nosánku
Daneček to krásně dohonil, je to super… :palec: a ty faldíčky? úplně výstavní :wink:

Tak my dneska makali na domečku…jsem grogy…no jo holt nejsem zvyklá makat nooo :lol:
Jsem zvědavá, jestli mě malej v noci vzbudí, abych nespala moc tvrdě 8-o

Zítra jdeme na kontrolu tak hned písnu kolik teda ve dvou měsících váží a měří…sama jsem zvědavá.Dneska toho moc nesnědl zase se kroutil jak žížala…chjo

• načítám...
4354
17.4.11 21:21

Nosanek - Daník je hezoučkej a pase ukázkově :palec:

Marketa14 - jak se vydařily křtiny?

Rezinka - taky jdeme zítra do poradny :wink: a taky jsem zvědavá na míry.

Kaspi - co zahušťování?

My měli v sobotu Vítání občánků :lol: , Matěj byl hodnej, neplakal ani, když jsme ho položili do kolíbky - toho jsem se bála :mrgreen: . Vůbec je ňákej hodnej poslední dobou… :think: (snad jsem to nezakřikla :-? ) Zlepšil se mu ten reflux, ani na prdíky už netrpí, takže když není vyloženě hladovej nebo přetaženej, tak máme usměvavýho chlapečka :srdce: .

• načítám...
3524
18.4.11 08:15

Ahoj…
Nosánku Daník je opravdu krásnej :-) Žábo super, že se vítání vydařilo…my asi nepůjdem, nikdo nám nic neposlal…
Náš malej je taky hodňoučkej, jen to krmení je šílený…
Holky já už nevím co mám dělat, zdá se mi, že jí teď hrozně málo, pořád u toho má záchvaty, z prsa jí minimálně, buď musím odstříkat nebo UM, protože z flašky to do něj spíš narvu…je to hrůza, přitom vidím, že má hlad, ale prostě řve a řve, to už musí být, aby jedl bez křiku…jsem hotová, krmení je pro mě noční můra… :cry:
Dneska v noci vydržel spát neuvěřitelných 9 hodin v kuse a to před tím snědl jen 60 ml, musela jsem samozřejmě odstříkat, aby něco snědl… :cry:

• načítám...
378
18.4.11 09:36

U nás včera v noci spánek od 9ti do 6ti, přes den řev každou chvíli :-? má hlad za 15min o d krmení? je úplně jedno jak dlouho je po jídle, řve za půl h., za hodinu.

• načítám...
Boudice23
18.4.11 10:57

Pozdrav

Nazdárek maminy, můžeme se k vám se Zuzankou přidat. Zůza je narozená 25.2 :) :-D
Ráda bych si s někým taky pokecala o tom jak se máme a jak vše zvládáme ;) :dance:

• Upravit
898
18.4.11 11:07

Ahoj holky,
Klary
tak to známe, taky u každého jídla bojujeme, když se jednou denně nají normálně je to zázrak…koupila jsem probiotika biopron a každý den mu lžičkou dám jednu kapsli (vysypu ji na lžičku a rozpustím v troše mlíka) hned pak nakrmím. Trošku se to zlepšilo, ale dávám to třetí den. Zkus to taky…jinak chápu tvoje pocity…to odstříkávání je ubíjející. My už jsme dva týdny jen na UM a je spokojenější, ale dokud se to míchalo tak měl taky záchvaty. Jí vím, že ted to jinak nejde…vydrž holka :hug:
Boudice23
vítej mezi nás :mavam:

• načítám...
3524
18.4.11 11:16

Baudice vítej mezi námi… :mavam:

Rezinko a myslíš, že kdybych začala dávat už jen UM, že by to bylo lepší? Už fakt nevím co mám dělat, jsem zoufalá…Já dávám už 3 týdny probiotický kapky Bio gaia a podle mě změna žádná, teda vyprdí se dost, ale asi je to pořád málo :nevim:

• načítám...
2000
18.4.11 11:30

klarko a malej pribiva????

• načítám...
2000
18.4.11 11:31

boudice vitejte :kytka:

• načítám...
9199
18.4.11 11:34

Vitam Boudici a Zuzanku :kytka:

• načítám...
3524
18.4.11 11:38

Markit podle normální osobní váhy to vypadá, že snad přibral…k doktorce jdem až příští čtvrtek…

• načítám...
2000
18.4.11 12:06

tak jestli pribira tak zkus kojit, je to nejlepsi pro mimi a je to zadarmo, uvidis co ti rekne doktorka, nevim jak moc malej vyvadi ale zkus ho drzet co nejdyl

• načítám...
14871
18.4.11 12:07

Děkujeme za vřelé přivítání ;) :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital