Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já taky nemám a taky mi nechybí. A nervozní nebuď, pokud kojíš, nemusí být vůbec, a i když se nekojí, tak to trvá dlouho než se tělo upraví… ![]()
Adélka si pořád šahá na jedno ucho, tak doufám že ji nebolí, že je to jen reflex… Jak bych poznala že s ním něco má? bojím se aby nebyla nemocná, zase hodně pčiká a pořád večer odsáváme nos… Toho se asi už nezbavíme. ![]()
Rezi, buď ráda, že ji ještě nemáš, ty kojíš ne? Já ju dostala po šestinedělí, ale nekojím, odstříkávala jsem a už ani to ne .
Kači u nás se spí většinou těch 6-8 hodin.
Právěže nekojím.....a s holkama jsem jí měla hned na konci šestinedělí ![]()
to ne že bych se nemohla dočkat…ale mám panickou hrůzu z těhu…no možná to jsou i nervy
Rezinko děkuju…snad to nějak půjde…zatím mu z prsu pořád ještě dávám a když má málo dokrmuju nutrilonem, ale štve mě, že nevím kolik si z prsu vezme a tím pádem kolik mám dát nutrilonu, abych ho nepřejídala, ale zase si říkám, že až bude mít dost, tak přestane jíst, ne? Přece se nebude přejídat…ale nevím…chtěla bych kojit dokud to půjde, ale včera mi snědl po kojení ještě 120 ml nutrilonu a ještě by jedl, tak fakt nevím, jestli nebude lepší dávat jen UM.
Jinak já MS taky ještě nedostala, jen jsem nervozní z toho, že nevim kdy jí čekat.
Ahoj holky.
Mate moc hezky miminka ![]()
Ja jsem dostla MS asi tak 4 tydny po tom co jsem prestala kojit. Kdyz jsme byla na kontrole po sestinedeli (to bylo necely tyden potom co jsem dokojila), tak mi doktor rekl, ze pokud ji nedostanu do 5 tydnu, ze mam prijit na kontrolu aby me prohlidl, proc neprisla.
rezinka29 píše:
holky chci se zeptat…za jak dlouho po porodu jste dostaly menstruaci? Já stále nic a už jsem nervozní
Po šestinedělí, od včera už druhou
(a bolestivou
). A to plně kojím.
Grepik - krásný míry - na dvojčátka úplně excelentní
.
Marketa14 - užijte si křtiny a těším se na fotky. My sice věřící nejsme, ale křtiny a svatby v kostele se mi vždycky tááák líbily… Je to takový slavnostnější…
Klaaras - tak úspěšné focení! A gratuluju k tříměsíčním narozeninám
.
klaaras: pokud ti mlíčko postupně dochází tak se snad zánětu bát nemusíš. U prvního jsem dokrmovala UM a postupně jsem kojila míň a míň, protože malý už prso ani nechtěl a mlíko prostě zmizlo a žádný problém kromě depky z toho že nekojím jsem neměla. Já sem měla málo už brzo po porodu
a cca ve 2,5 měsících se mi odstavil úplně.
ad MS: zatím nic a taky mi nechybí
u prvního jsem ji myslím dostala po třech měsících
Ahojky,
tak my mame po kardiu. Selest se nam zcela ztratila a „direcku“ jeste mame stale, ale uz jen o velikosti 1. Tak za rok jdeme na kontrolu znova. Pan doktor mi dnes rekl, ze ma Danecek speky, jestli kojime smetanou. Pobavilo me to, takove male mimi a speky
, ale hodne me potesilo, ze pry nejde poznat, ze se Danecek narodil tak brzo a hlavne, ze je v poradku.
Ahojky holky, díky za odopovědi, co se týká antikoncepce, snad se mi také problémy vyhnou.
Nosánek: Danecek je sikulka
také jsem se narodila ve 32. týdnu jako on
Holky, jak ukladate miminka na spani, kdyz je mate ve zvysene poloze??? Tenhle tyden jsem bobka uz jednou „nemohla najit“, slysim ho jak se vrti a mlaska a on nikde - oddelam deku a porad nikde a jen porad slysim, rozbalim zavinku a tam teprve na me kouka bobisek. Ma ji jen tak lehce at moc necestuje a tak se mu povolil spodek a on zklouznul dolu. No a dneska jsem ho dokonce nasla s hlavickou misto nozicek - otocil se uplne, jeste, ze ma pod nozickami polstar, tak byl „v rovine“ a ne s hlavickou niz nez nozkama.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat