Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
12.4.11 20:39

Kaci, Market ma pekne faldicky

• načítám...
2000
12.4.11 20:40

holky a co priste dat prochazku trebas v luzankach, neni tam aji naka kavarnicka???

• načítám...
853
12.4.11 21:00

Teda to je nespravedlivy, tak dnes jsem zmokla jen ja, za to hned 2× :-( :mrgreen: ale vsechno jsme stihli :mrgreen: , jsem taky pro zopakovani sraziku, kamkoli i na vychazku, v luzankach je pekne hriste - dopravni - jen nevim, zda bychom si my s barou jeste s nekym popovidali :mrgreen:

• načítám...
2000
12.4.11 21:23

sice rozmazany, ale snazil se, jen si porad nejsem jista jestli dobre

• načítám...
2000
12.4.11 21:24

porad se mele

• načítám...
194
12.4.11 21:58

Rezinko, zkus na skvrny od kakanců koupit Neflek-mají ho tu u nás ve městě vedle domácích potřeb v té drogerce. Dnes jsem ho tam na doporučení kamarádky byla taky koupit, cena myslím 76 Kč. Prý je perfektní. Jinak se už těsím na prochajdu kolem Labe. Zdravím

• načítám...
4354
12.4.11 22:05

Dahlia - sis ten déšť vybrala za nás všechny :mrgreen: .

Kača.M - týýý jo, pěkný faldíčky :palec:

Markita - nejsem odborník, ale takhle se mi zdá, že malej pase dobře… :nevim:

• načítám...
2000
12.4.11 22:24

no koukala jsem na to povidani co jsi sem vkladala tak nekdy zvedne nohy nebo si posune ruku jako kdyby chtel lest
kdyby se tak moc nevztekal mohli by jsme trenovat styl

• načítám...
13837
13.4.11 07:16

Nosánku, máme odsávačku na vysavač a dle mého je prostě nejlepší, stříkneme mořskou vodu na zvlhčení a po chvilce působení odsajeme a jak si holky lebedí. U M. jsem vyzkoušela snad všechny a pak jsem dostala tip na tu na vysavač a koupila hnedka a jsem fakt moc spokojená :wink:

• načítám...
2000
13.4.11 09:36

ja mam taky na vysavac, ale jinou znacku nez baby vak, ale uz si nepamatuji jak se jmenovala, byla asi o 70kc levnejsi nez baby vak, stalo kolem 160kc a jsme s ni spokojena moc, malymu se to sice moc nelibi ale lepsi nez to tahat pusou u toho se mohl zblaznit

• načítám...
12429
13.4.11 12:49

Tak já se musím pochlubit:)Byli jsme na rhb a byli jsme pochválení, jak Beník tak i já, že hezky cvičíme a že děláme pokroky:)A koníky paseme dobře :dance: Takže to vypadá že ve vývoji opožděnej nebude:)
Tak ještě zítra do poradny tak doufám že i tam budou dobré zpávy:)

• načítám...
3524
13.4.11 13:02

Ahoj holky,
Kaspi to je super, že děláte pokroky :palec:

Malýmu jsou v pátek 3 měsíce, tak s nim jdu k fotografce udělat pár foteček :-D

Odsávačku mám taky baby vak na vysavač, ale naštěstí jsem jí ještě zkoušet nemusela…

• načítám...
5542
13.4.11 13:21

Holky ja ted byla s malou na profi foceni kde jsem byla jako tehule. Dostala jsem to zadarmo. Potrebovaly vyzkouset dekorace pro male miminko a ja se nabidla ze s malou prideme takze 2800,– usetreny uz se moc tesim na fotecky i kdyz mala teda nespolupracovala jak bych si predstavovala…

Klary chodite pravidelne?

• načítám...
898
13.4.11 13:24

Ahoj holky,
tak my jsme dneska doma…ale já mám den blbec na co sahnu to zkazim.. :zed:
My jdeme na rehabku a na kontrolu k dr. v pondělí…jsem moc zvědavá co nám řeknou, malej už si občas tu nemocnou ručku dá i nad hlavu…tak mám radost, sice ji ještě nepoužívá tolik jako pravou, ale už se to srovnává.
Tak přidám fotečku jak s ní pracuju :lol:

• načítám...
3946
13.4.11 13:30

Kaspi : tiše závidím, nás teda nepochválila nikdy, můžeš prozradit ke které chodíte? My už máme cviky 3. ne, ale vážně mi přijde, že všechno neguje a mně přijde, že malej se snaží, dělá pokroky. Ale pasení vypilované ještě nemáme.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+