Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ja mam klokanku, malymu se tam libi, ale nevydrzi tam dlouho, myslim ze v takove poloze se nemuze vyspat, je to mozna dobry kdyz musis k doktorce a nechces tahat kocar v autobuse, ale ani pro tebe to nebude moc pohodlny za chvilku te budou bolet ramena, a kdyz bude prset nebo foukat tak bude i malymu zima, v kombineze ho do toho nedasa a pod tvou bundou bude dost tesno a nedychatelno a polezou mu nozicky ven, mozna v lete az bude fakt hezky, ale jak rikam na dlouhy prochazky to neni
Ahojky,
dnes jsme byli na rehabce a zase nic, pase špatně, zaklání hlavičku, takže zase jen cvičit a klubíčkovat. Holky, když položíte miminko na bříško, jak dlouho tam polehává, zkoušíte jen pást, nebo si i poleží. Pro toho našeho je to horor, pláče, tak nevím, jestli zkoušet chvilku pást s pomocí a pak ho raději otočit.
Já jsem si pořídila baby vak Haipa Daipa, malý je v něm v klubíčku, ale jaksi na křivo, vzdala jsem to prozatím a trochu mě to mrzí
Jinak já peru na 40 stupnů baby program v Lovele, výjmečně na 60 a když je nepoddajný flek, tak na něj dám trochu Arielu na skvrny.
Beruško
ano v baby vaku je mimki na křivo, jelikož kopíruje tvoje tělo…taky se mi to nelíbí…mám speciální vak od amíků, ale stejně mi vadí ta hlavička nakřivo
Hromnice
tvůj strach ze sexu chápu a sdílím, porod stál za starou belu, fakt jsem si užila, jsem sešitá všude kde to jde, ale to mi ani neva, klidně bych do toho šla znovu, jen se strašně bojím že budu zase těhu…čtvrtýho prťouska…no nevim, asi by to už bylo nad naše finanční možnosti.
Jinak já šátkuju, koupila jsem si elastický šátek, jelikož jsem začátečník, hned napoprvé jsem ho uvázala dobře, malej je v tom strašně spokojenej, mám ho na bříšku na hrudníku, nosím ho v něm i doma i venku a nemůžu si vynachválit už sháním ten lepší pevný šátek, ten elastický je tak do 4 měsíce.Jo mám 5metrový, jsem pěkně vypasená, takže i pro chlapa jak hora by stačil. Doporučuju ti ho…nebo zkus najít kurz a tam si to vyzkoušíš…já to riskla a vyplatilo se
ŽÁ-BA píše:rezinka29 píše: …peru a peru, jen jsem ještě neoběvila žádný zázračný prášek který ty ho..a vypereJá to „čerstvě zadělaný“ vymáchám (ideální je hodit to do vany a sprchou - silným proudem smýt to nejhorší), na skvrnu naliju Vanish, nechám působit a pak to hodím do pračky, vypere to i Lovela. Někdy i jen na 40´C, víc než na 60 nedávám, ale to už je pak úspěch zaručenej.
Tak na diskusích o látkových plínách doporučují žlučové mýdlo nebo sůl na skvrny. S mýdlem se samozřejmě musí nejdřív předeprat růčo, celkem funguje, ale přijde mi že záleží na materiálu, naproti tomu vanicch mi nevypral vůbec.
Hromnice, mám úplně stejnou panickou hrůzu z těhotenství jako ty… Navíc si nedovedu představit starat se o Adél, když by ji byl ani ne rok a tahat zase to břicho!!! Takže beru antiko, používáme kondom, a pokud ne, tak si dáváme sakra pozor… Ale i tak si to nedokážu vychutnat a uvolnit se… Jo, teď vzpomínám na to snažení o mimi, to byla paráááda… ![]()
Danecek se mi taky rehni - to je super slyset jeho smich a uz ho nejen videt ![]()
nosanku tak to gatuluji, mi zaciname teprve broukat na smich si jeste budu muset pockat, ale usmiva se hezky.
ja se taky bojim otehotnet alek jen kvuli penezum, pord me nevadil, nemam ani jeden steh, jen mi zustal hemeroid a ted me prsknul mam pocit ze to je snad horsi nez porod
Ahojte, tak holky já taky přidám něco k dnešnímu tematu.
Když jsme čekali Nikolku, tak se manžel tešil, ale když se narodila tak měl pocit, že o něho nestojím, takže jsme se pořád hádali a neuměli jsme najít rozumnou řeč.
Po pár týdnech jsem to nevydržela a dupla jsem si, že nejsem stroj, a že se taky podílel na splození dítka.
U u Kristýnky je jako vyměněný, pomáhá jak se dá, k tomu se stěhujeme místo rodičů tak se snažím starat o holky, aby toho co nejvíc stihl udělat.
A co se týče sexu, tak po prvním porodu jsme měli první sex asi tak po 6 měsících. Šitá jsem byla hodně, takže to pořádně bolelo.
A teď jsme to nemohli ještě zkusit, protože mám Azalii a hned jsem dostala šílený menzes. takže snad za pár dní…
Nevěšte hlavu a usmívejte se, dítko není všechno, je třeba si utužovat i vztah a ten je hodně důležitý…
Markit úplně tě chápu, mám ten samý problém, pomáhá mi dubová kůra v gelu. Ale jen na chvilku.Hodně vlákniny.
Mimi bych brala. Po cisari by me cekal asi ted dalsi, na prirozeny porod by bylo asi brzy, ale internistka mi rikala, ze pri dalsim tehu me ceka zrejme opet hypertenze, tak to musime poradne zvazit. V kazdem pripade „kdyz se pritrefi, tak se pritrefi“ a nejak se to zvlade.
Tak na kyčlích stále bez jader a ko za 4 měsíce.Holky jaký jste měli na kyčlích vy?My máme 1A ale nic nemusíme dělat.TAk mě zajímá jak to máte vy.
kaspi ja uz si nepamatuji co mame ale taky nic nedelame, nevim do kdy se maji jaderka vytvorit a od kdy se dava siroke baleni, kde jsi byla v detske???
Byla jsem zase u mamky v Bohunicích ale o širokým balení nic neříkali.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat