Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
10.4.11 18:26

kaspi jak pojedes na husovu??? ze stare osady???

• načítám...
4395
10.4.11 21:14

Rezi posles mi prosim taky ty fotky.

• načítám...
4354
10.4.11 21:14

Kača.M - koukám, že máme skoro stejně stará první dítka :lol: . A naše Vendulka taky chodila pozdě, až v 16-ti měsících :wink: . S pasením si taky dávala načas, ale když začala, tak to dělala normálně, správně… Jenže Matějovo styl je teda fakt strašnej. I když se snažím nesrovnávat, tohle bije do očí…

• načítám...
12429
10.4.11 21:22

Marki asi pojedu od nás z Líšně 8 na Nové Sady a pak už to dojdu pěšky.

• načítám...
898
10.4.11 22:04

Ahoj holky,
tak průjem vám můžu popsat s přehledem…máme ho od pátku…ikdyž žádná katastrofa…kaká při každém krmení (někdy víc, někdy míň)…je to vodové, stále žluté…občas mu to teče po zádech až ke krku, takže peru a peru, jen jsem ještě neoběvila žádný zázračný prášek který ty ho..a vypere :zed: , dr. nám předepsal tu mrkvičku a Hylak, ale je to pořád stejné, žádná změna.
Holky fotečky vám samozřejmě ráda pošlu…

• načítám...
4354
10.4.11 22:21
rezinka29 píše: …peru a peru, jen jsem ještě neoběvila žádný zázračný prášek který ty ho..a vypere :zed:

Já to „čerstvě zadělaný“ vymáchám (ideální je hodit to do vany a sprchou - silným proudem smýt to nejhorší), na skvrnu naliju Vanish, nechám působit a pak to hodím do pračky, vypere to i Lovela. Někdy i jen na 40´C, víc než na 60 nedávám, ale to už je pak úspěch zaručenej :mrgreen: .

• načítám...
898
10.4.11 22:27

já tedy mám Kronstar na skvrny…vypralo to i šmír z auta, ale kakášky našeho drobečka jsou nad všechny odflekovače :mrgreen: …jo a to to hned po tom co se mi to povede svléknout (mimochodem téměř nemožný je svléknout to a nezadělat mimču i hlavu :lol: ) to spláchnu a přeperu jelenem…no jak pako, ale máme to extra odolný…to bude tou skvělou stravou :lol: obohacenou o vlákninu :dance:

• načítám...
2578
11.4.11 08:18

Rezi: mohla bych tě prosím taky poprosit o ty fotky :kytka: díky

• načítám...
3524
11.4.11 08:21

Dobré ráno…
byla jsem s malým zase na víkend u našich a budu tam jezdit už pořád…v sobotu jsme se hrozně pohádali s manželem, přemýšlela jsem o rozchodu :-( od tý doby co máme malýho, tak se pořád hádáme, je to děs :zed:

Náš malej chrastítko drží jen když mu ho pomůžu dát do ručičky, hračky na hrazdičce odráží :-) Teď pase kráásně, teda nevim jestli správně, ale mě se to líbí…a hezky se přetáčí na zádíčka, už má i tendence přetočit se ze zad na bříško, ale ještě je asi brzo…
Jinak kojim tak 5-10 min a vydrží min.3 hod, odpo i 5 a v noci 6. Vstáváme taky hodně brzo :-? V sobotu jsem odstříkala a vypil 110 ml…
Ve čtvrtek jsou mu 3 měsíce, tak s ním půjdu k fotografce nafotit pár foteček…
Zítra se chystáme zase na kyčle…

Rezinko, prosííím taky o fotečky…děkuju :-D

• načítám...
2786
11.4.11 08:30
ŽÁ-BA píše:
Kača.M - koukám, že máme skoro stejně stará první dítka :lol: . A naše Vendulka taky chodila pozdě, až v 16-ti měsících :wink: . S pasením si taky dávala načas, ale když začala, tak to dělala normálně, správně… Jenže Matějovo styl je teda fakt strašnej. I když se snažím nesrovnávat, tohle bije do očí…

no jo,prcci skoro stejně :mrgreen: Market je teda dost líná,ale jak ji dám na bříško tak se postupně zvedá výš a výš,podle mě je nejtěžší vychytat ten správný okamžik,aby byla spokojená,ale zaroven ne hned po kojení…
A kluci obecně bývaj línější..Prý…

• načítám...
2578
11.4.11 08:45

klárka: tak to je mi líto co se děje :kytka: ale nevím čím to je ale u nás je to to samé :nevim: taky jezdím na víkend k našim a dnes tam odjíždím na celý týden :-) a manža za námi bude jezdit. : přeji at je brzy vše v pořádku :palec:

• načítám...
9199
11.4.11 08:53

Market a Klari: Hosi se nejak nemuzou poprat s tim, ze bobisci jsou dulezitejsi nez oni. U nas je teda relativni klid, ale co se tyce sexu, tak se rovna temer nule a to taky dlouho asi klapat nemuze. Kdyz ten maly prdola ma tendece rvat pred spanim a me to tak odrovna, ze nez odstrikam, tak spim s odsavacku v ruce. A tatka neni schopny ho vecer utisit, ne ze by se nesnazil, ale nejde mu to. Preji at se vam to srovna.

Příspěvek upraven 11.04.11 v 08:59

• načítám...
3524
11.4.11 08:53

Market děkuju, asi je něco ve vzduchu :-) ten týden u rodičů ti závidim…já měla v tu sobotu co dělat, abych nezbalila sebe i malýho a nezůstala u našich…manža jak viděl, že je to asi hodně vážný, tak za námi přijel k našim a celý den dolejzal a hrozně se snažil…nejhorší je, že vím, že se bude snažit max.týden a pak to bude to samý…:-(

• načítám...
3524
11.4.11 08:57

Nosánku u nás je to taky, náladu vůbec nemám, to je tou únavou, ale občas se kvůli němu překonat musim :-) Manža večer, když malej nemůže zabrat, tak ho taky neumí uklidnit…

• načítám...
898
11.4.11 09:01

ahoj holky,
tak to není zrovna veselé téma po ránu.....ikdyž myslím, že takovou krizí si prochází hodně párů po porodu…přece jenom, když se nad tím zamyslíte…tak u nás ženských dochází k ohromné změně…to co nás dřív bavilo nás teď nezajímá, to co jsme zvládaly s přehledem teď nezvládneme, jelikož není čas…svět se nám zcvrknul automaticky a absolutně přirozeně do toho malýho uzlíčku…všechnu lásku dáváme jemu…je to jako být čerstvě zamilovaná…no a teď si vemte, že u chlapa žádná změna nenastane, ano milují to svoje miminko, ale úplně jinak než mi a jejich život je stejný jako před tím, do práce, z práce, kamarádi, sport, zábava…a někde se tam ještě musíme vejít my, ale dřív jste to dělali spolu a teď spoustu věcí dělat nemůžete. A ještě k tomu jsme je odsunuli na druhou kolej…holky my si tím prošli taky…je to normální…teď při třetím je poprvé klid. Teda jakž takž.
Já už jsem na tom tak blbě, že napsat větu bz chyby je pro mě nadlidský výkon :poblion:

Držte se, hlavně klid…vždyť ty chlapi vás milujou, jen je to pro ně teď těžký…držím palečky :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+