Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markita píše:
x-lander ma prostorny sportaky s nafukovacimy koly
to možná jo, ale bohužel nejde dát uplně do lehu a tříměsíční mimi ještě musí mít ty zádička opravdu v rovině
a neni lepsi koupit nejaky kombinovany kocare do terenu daji se sehnat kolem 5-6tis
Žabko
překvapila jsi mě, že si pamatuješ, že máme problém s ručičkou
…cvičíme vojtu a dělá ohromný pokroky…když bys nevěděla, že s ní něco má ani to nezaregistruješ…plný pohyb tam zatím není, ale už je to o fous…mám radost, ale cvičíme 4× denně, je to namáhavý a unávný pro oba, ikdyž to trvá 2 minuty, ale musí být nahý, takže svléknout a zase obléknout a utišit…no na palici…jinak vzhledem k ručičce, byl problém i s pasením, takže máme cvik i na to…doporučuji několikrát denně dát malého na bříško, ruce pod tělíčko, nesmí se mu rozjíždět lokty, o ty ručky ho opři, palec zapři na zadní stranu ruky za loket a prostředník zpředu, ukazovák dej k ramínku zpředu a tlač mu jím ramínko dozadu…ještě mu může někdo hladit zádíčka od hlavy k zadečku…jen jemně… začne ti řvát a po chvilce zvedne hlavičku…donutí ho to…fakt je to jednoduchý a účinný, malej má velkou hlavičku a nemá plnou sílu v té ručičce, takže by sám nepásl…pokud si nebudeš vědět rady…nafotím apošlu přes SZ
Péťo
já měla na holky kočárek Graco a byl suuuupeeer!!!! Jezdila jsem s ním i v lese a zvládnul vše i bez nafukovacích kol. Teď mám Cam a přemýšlím, že ho prodám a koupím zase Graco. Nedám na něj dopustit, odvozil dvě děti a bez jediné vady…ted jsem udělala chybu, že jsem si ho znovu nekoupila. Měla jsem 6 koleček.
ještě jsem zapomněla…malej má průjem, takže dáváme rozvařenou mrkvičku…no ani se nekření..fakt mu to jede…takže máme nuceně první příkrm za sebou ![]()
Jo a po třech týdnech mazání zmizela moučnivka…huráááá ![]()
Ahojky, Rezi mi taky cvicime 4 x denne, porad mi toci hlavicku jen k jedne strane, znam to svleknout, cvicit, pochovat, obleknout, ten rev u toho, ale dobry, taky dela pokroky, je to k jeho dobru…to je dobre, ze se malemu ta rucicka lepsi
Zabo neboj, kdyz prijdes k dobre rehabilitacni sestre ona ti to vse vysvetli a budes vedet ze mu tim pomahas neublizujes, jsou proste pohodlni a krici protoze jim je to neprijemne a delat to nechteji, jako nas maly, je mu to neprijemne, ze zacatku kricel hrozne, ted uz si jen tak pobrukuje…
Jinak si jedu dneska pro novy kocarek jsem unesena, koupila jsem si ho na aukru, je zelenozluty FX smile baby, vypada jako mutsy, jen je to jina znacka.
ropuska7 píše:
Kaspi jestli to můžu uklidnit, tak my blijeme po každém jídle, první si grgne jako chlap a za chvíli blije, položím, začne se smát a blije,…a tak to postupuje do dalšího kojení, přes den pijeme když bdí tak co 2 hoďky, ale jinak spí v kočárku, tak to asi raději spolkne zpátky. Říkala jsem to doktorovi, poslal nás na sono žaludku, protože se mu tam taky poblinkala.
Ale vzhledem k tomu, že přibírám co měsíc to kilo, tak mi řekl že je chamtivá, a chce vše spapat. Takže zkracuji kojení, teď už kojíme tak 3 minuty, a dneska byl rekord, poblinkala mi jen dvoje dupačky a dvě pyžamka.
My taky blinkáme, po jídle i mezi jídlem, ale co ti závidím je to 3min kojení. My ve dne kojíme taky co dvě hoďky, a trvá nám to někdy 20, někdy 30 min a třeba pak ještě přidávám
no prostě horor
ja uz fakt pisu jako pako, melo tam byt zvecneny usmev:) Uz se opravdu tesim do prace, muj mozek stagnuje. Nastupuji od cervna kazde pondeli v tydnu na 8 hodin, uz se tesim mezi lidi. Nedivim se tem matkam co jsou v kuse 8 let na MD, ze jim hrabe a umi se vyjadrovat jen papat, kakat, hajat atd.
ja jsem rok doma, protoze jsem byla na rizikovce a uz toho mam opravdu dost a muj slovnik a slovni zasoba se opravdu zuzili na minimum:)
no koukám na patrona fenix f3r modrý…splňuje vše, akorát nevim jestli není poruchovej
Ahojky,
holky Brňandy, v úterý jdu na vyšetření a nevím, jak mi to vyjde. Dám ještě vědět, pokud na mě zbyde místo, když už je ta rezervace.
My taky cvičíme Vojtovku a osobně mě to přijde jako zlý sen, příště máme nařízeno přijít s fotoaparátem, já si teda nejsem nikdy jistá, jestli cvičím správně a malý je divoch. Na čem cvičíte, na stole? . Dodržujete cvičit 4× denně? Máme chodit po týdnu.
Jinak já jsem lehátko automaticky vyřadila, zakláněl hlavičku na něm (otočil na stranu a zaklonil ji) a to bysme mohli cvičit s takovou do aleluja. Máme klubíčkovat a klubíčkovat.
Rezinka : hezky jsi to popsala
, nám to pokaždé ukazuje jinak a ručky říká že mají být dopředu.
Jinak předevčírem jsme navážili 4300g, takže přibíráme.
tak mi zatim nic necvicime, a kdo vlastne urcuje jetsli cvicit nebo ne? jestli paseme spravne se uvidi az pujdem na kotrolu k dotorce, me se zda ze mu to jde, ale uprime nevim jak to ma spravne vypadat. holky uz vam mimca drzi v ruce hracku, malej nechce nic drzet, jen my mlati rucickama do hracek na hrazdicce u lehatka, ale jinak nema snahu na neco sahat nebo chytat, teda az na moje vlasy nebo tricko
Holky kolik cm měří vaše miminka? Já jen jestli jsme nadprůměrný jen tou váhou nebo i výškou. Prosím napište i kolik je vám týdnů (ať nemusím počítat)
díky. Já jen přemýšlím nad tím kočárkem. Protože mě se moc nelíbí klasiky, mám ráda styl casualplay apod.
My cvičíme taky na stole ale jen 3×.Teď už hcodíme po 14dnech ale ze začátku taky co týden.Práv jsme docvičili tak je protivnej:)
me kamoska psala ze si malej drzi chrastitko tak jsem si rikala ze muj je asi opozdenej, moc neuvolnuje palecek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat