Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nosanek píše:
JDU RANDIT S ZEHICKOU A PRKNEM.
Já před chvílí dorandila ![]()
Dobré ránko,
vítám novou členku
Honzík přibírá opravdu krásně
našemu malýmu budou příští týden 3 měsíce a jsme s váhou možná tak na stejno, bůhví jestli ![]()
Lolly budu držet palce, ať to u dr.dobře dopadne…byla by škoda, kdybys musela přestat kojit, ale zase když bude malá spokojená, tak budeš spokojená i ty a bude dobře ![]()
Já bych měla taky žehlit, ale vůbec se mi do toho nechce
No uvidim jak malej bude dopo spát a dyžtak se na to vrhnu, teda až udělam oběd…
Dneska by mělo být krásně, tak jsem zvědavá…
holky a nechcete nektera prijit randit s tim nasi zehlicim prknem? normalne tuhle vec u nas dela manzel ale zacal trosku stavkovat ![]()
Markita píše:
holky a nechcete nektera prijit randit s tim nasi zehlicim prknem? normalne tuhle vec u nas dela manzel ale zacal trosku stavkovat
já chcu taky takového manžela! ![]()
nechceš mi ho půjčit? neboj jen na to žehlení! ![]()
kacko coz o to pujcila bych, ale kdyz stavkuje ted i doma tak ti asi k nicemu nebude
Žá-ba berušku potvrzenou nemám, ale Hani ani Jajce to nevýjde, takže zatím stálý stav:)
Manža taky žehlívá, ale většinou to stihnu dřív já než on ![]()
Ahoj,
Petro, vítej ![]()
Lolly, to je záhada s tím kojením
Neporadím
Dej pak vědět, na co jste s MUDr. přišly…
Rezi, ty si ale s nohou „užíváš“, přeju, ať to nebolí ![]()
S žehličkou randím doma jen já, manžel nehrozí, ale potřebovala bych na to víc času. odpoledne většinou Kačka prořve a já jsem pak ráda, že uvařím ![]()
Lolly píše:
Holky nevíte čím by to mohlo být?Malá mi od 12 hodin když pije odemne tak vždycky začne dávit a zvracet.Dala jsem jí umělko,aby neměla hlad a to vypila a nezvrací.Zítra s ní ráno zajedu k dr. a snad budeme chytřejší.Jen mě to všechno děsně mrzí jak to je.
loly a nebliži se ti MS nebo nemas? rika se ze to mlicko pak nechteji.
Markita píše:
snaha se usmat
jé to je fajný culouš… Market se na mě řechtá po každé kojo a někdy aj když spinká.. nejlepší je jak je spokojená,nabaštěná,odříhnutá a nechce se ji hned spinkat,tak se řehní a už asi týden brouká.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat