Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41
6.4.11 07:17

Tak to je beruška malinká :-) My už vesele vyřazujeme…až mi to je líto,že tak rychle roste :-(

• načítám...
12429
6.4.11 09:22

al3da já mám 158cm taže to bude asi tím :lol:

Žá-ba mám potvrzeno od tebe, Markity a Dahlie takže zatím 4:)zkusím tam dneska cinknout a zamluvit to:)

• načítám...
12429
6.4.11 09:33

Holky poraďte malej má na hlavě seboreu, mazala jsem to slunečnicovým olejem ale pořád se toho nemůžem zbavit:(Co vám pomohlo?Prý je na to nejlepší sádlo, ale mám jen slané kupované tak nevím jestli to mám zkusit.

• načítám...
24837
6.4.11 09:47

Ahoj,

Kaspi, my seboreu mažeme Excipialem :wink:

• načítám...
9199
6.4.11 10:36
klaaras píše:
Markitko když on mi to dělá i u flašky, když mu dávám nutrilon :nevim: už jsem z toho fakt hotová :cry:

Klari, nema taky bilou pusinku???

• načítám...
9199
6.4.11 11:07

Ahojky,

si rikam kolik jste toho nakecaly a ejhle - tolik novych maminek. Takze vsechny vitam :kytka: a tebe Kaci extra :kytka: .

Dneska jsme byli s Daneckem na krev a vyfasli jsme pytlik na curanky, tak budeme chytat :lol:

Jinak Danecek basti tak 120-140, pred chvili 160 a uz ma asi zase hladik. Knoural v postylce a jakmile jsem otevrela dvere do loznice, tak mi to bylo jasne - vyfackal me smradicek, spise poradny smrad. :mrgreen:

• načítám...
2000
6.4.11 11:08
Kaspinka píše:
al3da já mám 158cm taže to bude asi tím :lol:Žá-ba mám potvrzeno od tebe, Markity a Dahlie takže zatím 4:)zkusím tam dneska cinknout a zamluvit to:)

kaspi tak to merime stejne, tak to je nahoda :lol: dva prckove
jinak my mame neco jeste 56, neco uz 62 sice evim kolik malej meri ale vazime uz kolem 5.5kg mozna vic takze se nam pekne kulati, nekde tady mame fotky faldiku musim se mu smat kdyz si vzpomenu na ty jak jsem se ho lekla kdyz mi ho dali na brisko, vsude jsem videla jen krasny miminka takovy trosku kulaty, ale malej byl jen kost a kuze a mel protahlou hlavu ta se mu spravila hned druhej den, ale ty nozenky hubeny mel dlouho, ted uz po nich neni zadna stopa

• načítám...
12429
6.4.11 11:17

Marki tak to bude asi trpasličí sraz :mrgreen:

Holky nechci říct,že je to problém ale už mě to začíná trápit.Malej se v pohodě nabaští, odříhne a dám ho do lehátka takže má zvýšenou polohu.Chvilku ho nechám aby se nepoblinkal.Ale on je schopný si ublinknout třeba i 2 a víc hodin po kojení.Jemu stačí když na něho mluvíme a snažíme se ho rozesmát a hned „vypouští“.Když ho položím na sedačku nebo pod hrazdičku tak stačí jen že se začne mlet a to tutovka. Jak mám rovzíjet jeho vývoj když mi blije jen se na něj podíváme.K dr jdem až příští týden tak chci vědět jestli vám to taky mimča dělají a co s nimi děláte.

• načítám...
2000
6.4.11 11:31

kaspi s toho si nic nedelej ja uz byla i doktorky protoze me jeden den blil i obloukem a taky treba aji 1-2 po jidle, rekla me ze pokud u toho nema i prujem tak je to v poho ze deti kolem 2.3.mesice maji vic sily tak si vytahnou s prsa vic nez muzou a pak tak blijou

• načítám...
2000
6.4.11 11:33

ted uz se mu to bliti trosku uklidnila, ale rikala me ze nema cenu mu skracovat dobu kojeni ze se proste jen nekdy preji tak to musi pak ven, pokud malej prospiva tak je to v pohode

• načítám...
12429
6.4.11 11:46

To já právě nevím, k dr jdem až za týden ale vypadá to že jo.Co jsme zkoušeli vážit tak už by mohl mít k 5kg.

• načítám...
9199
6.4.11 11:52

Holky, jak ja jsem rada, ze ted neblijeme a to musime to zelezo kapat uz 18 kapek denne. Byla to ale katastrofa a MUDra? Kdyz pribira mimi, tak se to neresi.

• načítám...
3524
6.4.11 13:06

Nosánku bílou pusunku nemá, má jen trochu bílej jazyk po kojení, ale to je asi od mlíka, nebo ne?

• načítám...
378
6.4.11 13:07

Taky všem děkuju, s tou VŠ mám docela reálnou představu jak je to náročné. Při prvním jsem dodělávala VOŠku, skončila jsem když měl malý něco přes rok, takže teď už školu nemám, ale zase mám dva prcky :-)

• načítám...
378
6.4.11 13:10

Tak my jsme starší určitě o dva týdny a malej měl před týdnem cca3800g.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+