Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
725
5.4.11 11:37

Ahojte, nestíhám, sem tam vás přečtu a zase letím něco dělat, vše chystáme na stěhování, pomalu a jistě vybíráme vše potřebné.
Dneska jsme byly u doktora, pořád vypadá jako by měla Kristýnka rýmu, tak jsme raději zašli.
Zároveň nás poslal na sono žaludku, protože hodně blinká, ale přibírá ukázkově,…už máme 5 350g, takže dvě kila od porodu.
Vyfasovali jsme nějaké kapky, pak linolu krém a olivový olej na šupinky.
Jinak rosteme jako z vody, dneska jsme si vyzvedli fotky ze školky, holky jsou tam nádherné

• načítám...
2000
5.4.11 11:44

slusi jim to princeznam :srdce: :potlesk:

• načítám...
3524
5.4.11 11:46

Holky ještě jsem se chtěla zeptat, vy co dáváte nutrilon, když mi hodně zbyde můžu ho pak zase ohřát nebo musim udělat pokaždý novej? Já dělám vždycky novej, ale zdá se mi to škoda…

• načítám...
2000
5.4.11 12:05

klary ja to sice nedelam ale myslim ze asi novej

• načítám...
2786
5.4.11 12:08
klaaras píše:
Holky ještě jsem se chtěla zeptat, vy co dáváte nutrilon, když mi hodně zbyde můžu ho pak zase ohřát nebo musim udělat pokaždý novej? Já dělám vždycky novej, ale zdá se mi to škoda…

můžeš znovu použít,ale v mezi čase ho dej do ledničky,tam může být 24hod..

jinak bych se mezi vás ráda vtěrla,jestli eště můžu,jmenuju se Kača,jsem z Frýdku-Místku,je mi 27let,mám dvě holčičky a ta mladší je narozená 4.2.2011… :kytka:

• načítám...
2000
5.4.11 12:10
Kača.M píše:
klaaras píše:
Holky ještě jsem se chtěla zeptat, vy co dáváte nutrilon, když mi hodně zbyde můžu ho pak zase ohřát nebo musim udělat pokaždý novej? Já dělám vždycky novej, ale zdá se mi to škoda…

můžeš znovu použít,ale v mezi čase ho dej do ledničky,tam může být 24hod..

jinak bych se mezi vás ráda vtěrla,jestli eště můžu,jmenuju se Kača,jsem z Frýdku-Místku,je mi 27let,mám dvě holčičky a ta mladší je narozená 4.2.2011… :kytka:

vitam te :huban:

• načítám...
2786
5.4.11 12:13
rezinka29 píše:
Klary
já krmím z lahve a mám stejný problém…malej pije chvilku v klidu…pak se začne kroutit a prohýbat no a je po jídle, když přestane jíst tak se uklidní, ale jak párkrát potahne zase se zkroutí a začne plakat…a tak dokola až se nají…tedy pokud se vůbec nají…někdy už pak nechce…jsem z toho nešťastná…i dr. jsem to říkala, ale prý je to normální a mám dávat sab, ale mě se zdá, že nijak extra nezabírá…přece normálně se mimi nají a je spokojený…naše se ještě půl hodiny po každém jídle svíjí a pláče… :zed:
Jinak u nás je dnes taky krásně, včera celý den pršelo.
Jo chlapi…taky mi občas přijde, že neví co chtějí.. :roll:

a nepotřebuje si mimisek mezi pitím brknout? naše princezna taky tohle dělávala a u nás to teda bylo tím,že potřebovala mezi kojením odříhat a pak spokojeně pokračovala dál…

• načítám...
2786
5.4.11 12:16

marki:dík za přivítání,
já vím,že už to tu máte dost zajeté,ale byla bych tu s váma dost ráda,at si můžu zdrbnout,máme podobné starosti i radosti a člověku je hned líp,když ví,že v tom není sám :wink:

• načítám...
2000
5.4.11 12:20

drbej, ja jsem rada ze tu mame zase nekoho niveho a zkuseneho

• načítám...
2786
5.4.11 12:24
Markita píše:
drbej, ja jsem rada ze tu mame zase nekoho niveho a zkuseneho

zkušeného :mrgreen:
s děckama je to jak sázka do loterie,bud to výjde nebo ne… :mrgreen:
ale s tím nutrilonem to vím určo,starší Magdu jsem tím krmila od porodky(narodila se o 6neděl dřív,byla v inkubátoru,nechtěla tahat z prsa) a tam mi to právě říkali,sestřičky to tam taky tak uskladnovaly..

• načítám...
3524
5.4.11 12:32

Kačko vítej mezi námi :hug:
Já jsem si s tím nutrilonem právě nebyla jistá, tak jsem radši pokaždý dělala novej…
No a s tím kojením, malej se začne vztekat hned jak začne pít, takže krknutí asi nepomůže :-( ale taky to můžu vyzkoušet…

• načítám...
2000
5.4.11 12:44

klarko ale jestli ho uklidni dudel tak si myslim ze by mu to mohlo s tim klobouckem jit, nebo se vzteka ze mu to netece dostatecne rychle, nevim jak jsi na tom s mlikem

• načítám...
898
5.4.11 12:55

Klary
tak nutrilon nechávám pokud zbyde opravdu hodně, dávám taky do lednice, ale nechávám jen jednou.

Kača
vítej mezi nás :mavam:
Odříhnout dávám, ale není to nic platné…já už zkusila kde co, ale nepomáhá nic…jsem z toho nešťastná, ale prý to má přejít…tak doufám

• načítám...
3096
5.4.11 13:08

Ahojky holky, jak tu píšete o pláči při krmení Nutrilonem, zkuste dát Bebu. Kamarádka měla to samý, malej ji začal brečet téměř hned po krmení a kroutil se jí u toho, změnila Nutrilon za Bebu a má doma spokojené miminko :palec:

• načítám...
12429
5.4.11 13:23

Kačko vítej :kytka:
dneska hlídala dopo mamka (taky jí t už asi zarazím, nějak si ho nárokuje :cert: ) a teď vyrauíme ven:)snad zase nezmoknem:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+