Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
4.4.11 07:54

Nosánku, co Ti provedla?

• načítám...
9199
4.4.11 07:57

grepi, shrnu to do toho denicku a hodim sem odkaz. Doufam, ze se pobavite pak vsechny :lol: Ale az budu mit obe ruce volne, s jednou bych to psala do Velikonoc a na druhe mi chrni maly :lol:

• načítám...
9199
4.4.11 08:01

Holky, kt. davate UM, jak to resite venku s papanim??? Mate nejakou dobrou termo flasku??? Prosim o tip. Mi to mliko zatim ve vsim chladne :nevim:

• načítám...
13837
4.4.11 09:35

Nosánku,já dávám do termoobalu od aventu, ale taky to moc dlouho nevydrží, to bych musela používat skleněné lahvičky, ty udrží teplotu dýl než umělé lahve. Ale spíš nosíme termostku s převařenou vodou, pak mlíko uděláme a zchladíme. :wink: už se těším na deníček

• načítám...
758
4.4.11 11:16

Ahoj holky, my meli krasny vikend, v devet vecer v patek jsme se rozhodli, ze jedeme k nasim a zustali jsme tam az do odpoledne do nedele. Bylo tak krasne, cely vikend jsme prosedeli na zahrade nebo se prochazeli, taky jsme grilovali - maly pak spinkal jako dudek. Moje mamka si ho uzila, ja si odpocinula a bylo:)

Nosanek ja uz se nerizciluju, moje mati i Jirkovo mati jsou obe sileny, jejich rady poustim jednim uchem tam druhym ven, jedna porad houpe s kocarkem jako silena, druha ho ma porad na ruce, jedna mu sladi caj, druha zase, ze nesladit, moje mama by ho krmila porad, druha hlida hodinky, kdy uz ho budu krmit ja. Jedna uz by mu rvala stavy, druha kase a ja zatim jen nutrilon - neni totiz potreba je spokojeny a nic mu zatim davat nebudu, ve tretim mesici zkusime mrkvovou stavicku a ve ctvrtem kase…proste pomalu. Zaujala jsem postoj, vyjadrit svuj nazor s usmevem, vsechno odkejvu a stejne si to udelam po svem:) Vlk se nazral a koza zustala cela:) A do toho by z neho chteli mit otesanka…:)) takze obe matky beru s rezervou:)

Grepik napis co a jak ja ti ty golfky poslu:)

• načítám...
758
4.4.11 11:20

Jo a jinak mam flasku v termoobalu z DMka od Babylove - cena 99,– a jeste ji zabalim do plinky vydrzi to dlouho teply…2 hodiny varici a pak to pomalu chladne…

• načítám...
758
4.4.11 11:21

jo tu flasticku zabalim do plinky a teprve pak strcim do toho termoobalu…takhle jsem to myslela, ale i v tom termoobalu bez te plenky to vydrzi dlouho teply…

• načítám...
13837
4.4.11 11:45
Evik001 píše:
Ahoj holky, my meli krasny vikend, v devet vecer v patek jsme se rozhodli, ze jedeme k nasim a zustali jsme tam az do odpoledne do nedele. Bylo tak krasne, cely vikend jsme prosedeli na zahrade nebo se prochazeli, taky jsme grilovali - maly pak spinkal jako dudek. Moje mamka si ho uzila, ja si odpocinula a bylo:)

Nosanek ja uz se nerizciluju, moje mati i Jirkovo mati jsou obe sileny, jejich rady poustim jednim uchem tam druhym ven, jedna porad houpe s kocarkem jako silena, druha ho ma porad na ruce, jedna mu sladi caj, druha zase, ze nesladit, moje mama by ho krmila porad, druha hlida hodinky, kdy uz ho budu krmit ja. Jedna uz by mu rvala stavy, druha kase a ja zatim jen nutrilon - neni totiz potreba je spokojeny a nic mu zatim davat nebudu, ve tretim mesici zkusime mrkvovou stavicku a ve ctvrtem kase…proste pomalu. Zaujala jsem postoj, vyjadrit svuj nazor s usmevem, vsechno odkejvu a stejne si to udelam po svem:) Vlk se nazral a koza zustala cela:) A do toho by z neho chteli mit otesanka…:)) takze obe matky beru s rezervou:)

Grepik napis co a jak ja ti ty golfky poslu:)

Evi, kdyby mi vybouchla jedna známá co by mi je měla vyzvednout tak se ozvu díky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
12429
4.4.11 11:51

Tak já jsem dneska byla na krev na hematolce tak snad bude všechno v pořádku :roll:

Brňadny my v úterý můžem kolem té 13hod a kde je nám jedno, přizpůsobíme se většině:)

• načítám...
2000
4.4.11 12:05

my by jsem to meli stihnout kolem pul 1 podle autobusu a saliny
a kde me je jedno :lol:

• načítám...
898
4.4.11 12:58

čauky,
tak náš drobeček už druhou noc vydržel 6 hodin v kuse spinkat…tak i já se dočkala…hurááá
Jinak když jdeme ven nebo jedeme na baráček (tam nemám možnost udělat papku) udělám si jídlo předem do lahve, schladím v lednici a pak ho beru s sebou (nenosím teplý kvůli bakteriím) a pak ho ohřívám 20 až 30 vteřin v mikrovlnce…a tu najdete v každý kavárně nebo restauraci…prostě si drze řeknu o ohřátí

• načítám...
2000
4.4.11 13:16

rezi tak to gratuluji, nas malej si porad neda rict ze v noci se neji ale spi

• načítám...
2000
4.4.11 13:36

detail faldiku

• načítám...
12429
4.4.11 13:42

Marki tak tohle máme taky :mrgreen:

• načítám...
2000
4.4.11 13:47

tak jeste jedna brutalni faldiky, ale je zlutej jak se odrazi svetlo v te cervene vanicce

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+