Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markit děkuju.Nikdy v životě jsem neháčkovala a několikrát párala. ![]()
tak to musim rict ze mas asi talent, muzes si pri materske prividelavat a hackovat na prodej
hojky **
Lolly** jsi šikulka, já háčkovala ale už mě to dávno zase nebaví ![]()
Tady je dneska hnusně ![]()
Dobre ranko.
Lolly: nadhera
My byli ve stredu v poradne, vazime 4,7 kg. vypada to, ze nas presly prdiky, ale nechci to zakriknout. Taky jsme byli zase na krevni obraz - Daneckovi to z prstiku teklo a teklo, tak jsme byli jak cunici oba dva. A trochu nam to opet kleslo, takze musime zvysit zelezo - to zase bude boleni a blinkani
![]()
Antiko mam taky Azalii, sice nejak na ni zapominam, ale kdyz uz jsem pri chuti, tak vecer odpadnu sotva sednu na gauc, tak me to nemusi mrzet. ![]()
Jinak u nas je dnes hnusne, tak t oasi nevypada ani na prochajdu, kdyby Danecek pekne zabral, tak bych si schrupla rada s nim, ale moc se mu nechce - uz se zase zacina kroutit a kroutit. NO to byl dlouho klid
![]()
Nemůžeš ani gumičky???tak to je fakt blbý.U nás je to tak, že musí začít manža a pak je to fajn, líbí se mi to, ale že bych začla sama tak takovou chuť jsem ještě neměla.Docela mě to mrzí že mě musí takhle přemlouvat když si to pak užijem oba ![]()
Lolly nádherná čepka
Kamoška taky začla háčkovat tak jsem chtěla ať mi udělá taky ale dneska nastoupila do práce tak se už asi nedočkám ![]()
Holky mě včera bylo jaksi divně.Napřed se mi zatočila u cvičení hlava (to jsem teprv začínala takže žádná námaha) že jsem si musela lehnout, pak mě začlo všechno bolet tak že jsem nemohla ani zvednout malýho.Tak jsem ho chudáka místo procházky dala spát na balkon a modlila se aby spal co nejdřív.Vzala jsem si paralen a chvilku natáhla a pomohlo to.dneska mi zatím nic není.Tak nevím co to mělo být ![]()
Kaspi: Asi sis potrebovala oddychnout
Holky, jinak taky fialkujeme. Je to celkem zahul, mu to napatlat na jazyk tak opatrne, aby to nespolknul a aby me nepoblil.
Nosanku asi jo ![]()
On ti stejně něco spolkne.Já mu to mazala hlavně rychle abych se mu moc dlouho nerýpala v puse:)
Čus holky,
tak se hlásíme, malej včera celý den prořval…tak jsem mu večer zvýšila dávku krmení a paráda, je klídek jo a ještě jsem mu začala vařit odvar z kmínu, prý je to super při ublinkávání a nadýmání, je fakt, že to pije a docela mu to chutná, dokonce i bez sabu prďánkuje ukázkově…snad to vydrží.
Jinak mi fialkujeme taky štětičkama do uší a už druhý týden, měl to na vnitřní straně dásní…už máme i odzkoušeno, že to jde super vyprat. Jen jak se mi to dostalo na kůžičku kolem nehtu (netuším jak) tak to zůstalo už druhý týden to nemůžu vydrbat.
Lolly
super…vypadá úžasně jak čepička tak Terezka…určitě to zkus na přivýdělek…jsi šikula
Vyprat to jde ale manža jednou omylem vzal místo Vigantolu Genciánu a vylil to na bílý stůl tak drhnu a drhnul ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat