Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
27.3.11 19:34

:lol: tak jsme malzho dneska vazili u babicky a uz ma 5,3kg takze od 9.3. zase skoro kilo s takovou bude mit v roce 20kg :lol:

• načítám...
5542
27.3.11 20:39
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Markita píše: :lol: tak jsme malzho dneska vazili u babicky a uz ma 5,3kg takze od 9.3. zase skoro kilo s takovou bude mit v roce 20kg :lol:
  • načítám...
9199
27.3.11 20:53
Markita píše: :lol: tak jsme malzho dneska vazili u babicky a uz ma 5,3kg takze od 9.3. zase skoro kilo s takovou bude mit v roce 20kg :lol:

Vsak ti to pak pekne vybeha. Je to fajn, ze ti tak krasne pribira, aspon jste rychle dohnali ten mesic. To ja jsem zvedava, kolik budeme ve stredu mit. Bude to neco mezi 4,75-5 kg. Teda abych se nedivila, ale je fakt, ze mam pocit, ze roste pred ocima, hlavne od vcerejska se mi zda delsi a ze ma vetsi hlavicku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
24837
27.3.11 20:59

Ahoj,

my si užili krásný víkend, u nás nepršelo, co jsme mohli, strávili jsme venku :-D

Markit, buď ráda, že prcek přibývá, až se začne víc hýbat, přibývání se zastaví :wink:

Naše Kačka měla v 6 týdnech 6 kg, když to srovnám se Simčou, je mezi nima rok rozdíl. Kačka má 6 kg, Simča v roce necelých 9 kg, když se na ně člověk podívá, neřekl by, že to jsou sestry :lol: Jedna drobounká, bez vlasů, blond, druhá tmavovlasá, hároš a pucíček :huban:

• načítám...
1996
27.3.11 22:00

Ahoj holky!

Tak my taky měli hezké počasí a ani nepršelo.

Markit to je super,že ti malej tak krásně přibejvá.

fragol bych chtěla vidět Simonku a Kačku vedle sebe.

Jinak my máme poslední týden problémy s kojením.Malá pila při každém kojení jen z jednoho a teď když kojím z pravého prsu,tak potřebuje ještě z toho druhého.A zlevého jí to stačí.Jsem z toho špatná a bojím se,že skončíme na UM.Ale ještě doufám,že se to zase upraví.

• načítám...
24837
28.3.11 00:03

Lolly, mrkni mi na profil do fotoalba Kačenky :wink: Jsou tam i holky pospolu :-D Samo, ostatní můžou taky :wink:
A nestresuj, snad se srovná poptávka a nabídka mlíka :-D A kdyby ne, hlavně, když budete obě v pohodě, holky :hug: :hug: :hug:

A dneska už mizím :wink: No jo, ono už je pondělí, tak to se zase brzo uvidíme :lol: :mavam:

• načítám...
1996
28.3.11 08:29

Fragol teda Kačenka je ale velikánská oproti Simonce.

Dnešní noc hrůza a já jsem KO.Jak malá spinká 7-8hodin v kuse,tak dneska se budila co dvě hodiny.Už mám úplně bolavý bradavky a malá mi to přes klobouček do pusinky nedá.Už jsem zoufalá.No a když to kojení nepůjde,tak holt bude na Sunaru.No co malej taky byl a byl spokojenej a to je nejdůležitější.

• načítám...
12429
28.3.11 09:47

Tak my jsme měli úplně pohodovou noc:)Malý vstával ve čtvrt na 6 a teď až před 9, je to prostě zlatíčko:)
Dneska je zataženo a čekám kdy se rozprší, odpo jdem do města snad moc nezmoknem.

• načítám...
898
28.3.11 11:07

Jééé Kaspi tak u nás bylo hnusně včera, ale dneska je tu nádherně, vydrž odpolko tam máte to naše sluníčko taky :wink:

Lolly
moc držím palečky ať se ti to mlíko srovná…já si užila už svý…malej už je jenom na UM, ale ne že by byl spokojenej, pořád ublinkává, ikdyž dávám ARko a spí max 3,5 hoďky a to už je ale co říct. :zed:

• načítám...
12429
28.3.11 12:15

Teplota sice už vylezla skoro na 13st ale svítit asi dneska nebude.Ale to nevadí, stejně musíme po obchodech:)

• načítám...
1996
28.3.11 12:40

Tak u nás sem tam vykoukne sluníčko.Ale nic moc teda.

Já už jsem dneska z malý KO.Pořád by byla jen u prsu a mlíčko jí nestačí a nestačí.

• načítám...
725
28.3.11 13:12

Ahojte, tak to držím palečky, ať mlíčko vystačí.
My chrníme v kočárku.
Nikča chrní taky. dopoledne jsme s Niki vozily dřevo a uklízely piliny. A zasadily tulipány, které jsme na podzim nestihly zasadit.

Svítí sluníčko ale je zima, fučí vítr. Ale když něco dělám tak se to dá…

Markit neboj, Nikolka mi taky přibírala co 3 týdny kilo, a pak se zastavila na 12kilech :lol: a teď má ve třech letech 15,2kg, takže neboj vyběhá to.

• načítám...
3524
28.3.11 16:19

Ahoj holky,
malej je dneska hroznej, pořád jen brečí a vůbec netuším proč :nevim: za chvíli mi má přijít kadeřnice, tak jsem ho teď vykoupala a usnul na manželovi, tak je chvilku klídek…
Dneska jsem mu byla koupit ty probiotický kapky, tak snad zaberou…u nás stály 659,– 10 ml, tak to neni zas tak hrozný, počítala jsem s tisícovkou…
Jinak nám schávili porodný, tak aspoň něco :palec:

• načítám...
9199
28.3.11 17:22

Ahojky, tak my jsme od rana u babi a dedy. Jeli jsme s autem do servisu a kdyz jsem tam pred chvili volala, tak bude snad zitra, tudiz dnes nocujeme tady :nevim: - to jsem zvedava, jak se to bude Daneckovi libit, ale zatim je hodnoucky, tak to bude O.K. Jen asi nevykoupeme.

Lolly: at se mlicko srovna, a kdyz ne, tak jsou horsi veci nez UM, hlavne, ze budete spokojeni a Terezce bude chutnat.

• načítám...
2578
28.3.11 18:28

ahoj holky

Marki: malému to v mamince sluší :potlesk: :takyjsme tam chtěli poslat fotku ale nevim jakem formátu :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+