Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
25.3.11 08:53

Nejlepší by asi bylo na poprvé testnout teda nějakou ve městě a pak můžem objet další :wink:

Nám malej začal vstávat ráno brzy 5-6hod, kroutí se a poplakává a pak kolem 7 usne a spí jak zabitý:)Ale že já musím vstávat to je mu jedno :mrgreen:

• načítám...
3524
25.3.11 09:07

Kaspi mě takhle malej vstává pořád, vychází mu takhle jídlo a pak už nechce spát, jde spát až po dalším jídle, kolem tý 9, to ho dám do kočáru…dnes je chudinka nějakej unavenej, ani se nestačil vztekat u jídla, hezky se napapal a hned u prsu usnul :-)tak spinká venku…

• načítám...
1996
25.3.11 09:29

Kaspi mě malá spinká od osmi do tří a pak vstává v šest a další kojo má v devět a mezi šestou a devátou spinká tak hodinku.

• načítám...
9199
25.3.11 09:42

Markit: ty holky to posilaji balene v alobalu a v bublinkove obalce, takze mi dosly chladne.

Klari: Na poprve bych zkusila to mensi baleni, kdyz to nezabere, tak usetris. A jestli ano, tak pak muzes i to vetsi u nas. Na prdiky to zabralo, prdi jak drak, kaka vzorove a i po tom zeleze ublinkava podstatne mene a hlavne uz se nekrouti jako housenka.

A taky jsem v nejake diskusi narazila na nejakou maminu, ze ji to nezabralo vubec.

:oops: Pro me je to pres net pohodlnejsi :oops:

• načítám...
12429
25.3.11 09:57

My jsme to nakonec zvládli i bez těch kapiček.Chce to jen vydržet :wink:

• načítám...
9199
25.3.11 10:01
Kaspinka píše:
My jsme to nakonec zvládli i bez těch kapiček.Chce to jen vydržet :wink:

kaspi, uz mate klid??? Ja do toho sla hlavne kvuli toho zeleza. Bez neho to bylo celkem v klidu, slo to vydrzet

• načítám...
9199
25.3.11 10:05

Danecek si brouka v postylce. Skoda, ze to nejde tady vlozit, nahrala bych to :lol:
Predvcerem se nosil u babi a dedy a vcera se toho domahal ode me - chudacek, misto toho jsme „radili ve vane“ a dnes rano taky - tak se hold vykricel do uklidneni - dal 20 min. slofika a ted si tam brouka :oops: :oops: :oops:

• načítám...
12429
25.3.11 10:16

Nosanku teď se kroutí když se vzbudí ale jen chvilku než si zacvičí nožkama a jinak musím zaťukat je to dobrý.Já jsem ten Sorbifer brát přestala a koupila jsem si Superželezo normálně v lékárně co jsem brala předtím a vím, že nám nic nedělalo takže u nás klid:)

• načítám...
3524
25.3.11 11:20

Teda holky tady je dneska zase tak krásně :-) manžel už vytáhl motorku, taky bych se s ním projela, on mě teda přemlouvá, abych s ním jela na malou projížďku, ale nepojedu kvůli malýmu, stát se může cokoliv, i když teda nejezdíme moc rychle, max. těch 200 km/h a to neni nic, ale riskovat nechci… :-(

• načítám...
2000
25.3.11 12:52

malej je od vcerejska ubrecenej a dneska to je snad jeste horsi
naposled me kakat v pondeli tak jsme volala pani doktorce tak me rekla ze ma asi rustovy vzpur takze vsechno moje mliko spotrebuje, ale prz mam zkusit rektarni rourku,tak jdu asi na to uz jsem z neho na prasky a mam pocit ze kdyz ho chovam tak je to jeste horsi, jestli ze me citi to mliko a chce jest nebo fakt nevim

• načítám...
2000
25.3.11 12:53

Brnandy s kavarnou me to je celkem jedno jen at to je prosim nekde kam se lehce dostanu ze stary osady a nejlepe kam jezdi casto nizkopodlazni doprava :lol:

• načítám...
725
25.3.11 12:59

Tak my se byly fotit, teda Kristýnka s Nikolkou, ve školce měli objednaného fotografa, velice přijemný, a děti ho poslouchaly na slovo.
Fotečky budou určitě krásné pak vložím.

My chníme v kočárku a Nikča v postýlce. Dneska má dorazit opravář na myčku, tak jsem zvedavá, jestli to opraví hned nebo budeme zase čekat.

U nás je pod mrakem, ale 15stupňů, tak je to v poho.

• načítám...
12429
25.3.11 17:33

My jsme byli na procházce protože tady bylo 18st:)Fakt krása :dance: Škoda že zítra už bude zase škaredě:)

Holky chci se zeptat jestli nemáte vyzkoušenou tu červenou čočku.Mamka ji koupila ale nevím jestli si ji mám dát nebo radši ne tak poraďte.

• načítám...
2000
25.3.11 17:42

kaspi cervena bz nemela delat problemy, ale nas malej ma vetry snad po vsem tak ji zkouset urcute nebudu. ale jestli uz neni tvuj tak haklivz tak ji vyzkousel ale doporucovala bych zkouset dopoledne aby ho to prinejhorsim dovecera preslo a ty jsi se vyspala

• načítám...
12429
25.3.11 18:16

Bylo by to k obědu tak uvidíme:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital