Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak my jsme meli super vikend, byli jsme u tchanovcu na chate a prijela tam i moje mamka. Pocasi v sobotu nic moc, ale zato vcera jsme se vyjezdili s kocarkem az az. Dneska je taky krasne, tak zase vyrazime…Maly uz je jen na Nutrilonu Extra, protoze ten Comfort mi plive - je to preci jen takove nahorkle - jak i takovy maly spunt vi co mu chutna a co ne:)Zavidim Vam ten srazik jela bych taky. Holt budeme muset my prazske taky neco spunktovat - ale co vim jsme jen 2 ja a Hromnice a nebo udelat v lete neco na neutralni pude???
market diky, ja poslala v emailu asi 3 fotky a format jsem neupravovala, tak posli taky treba to jeste stihnes
jinak malej me breci a breci neda se uklidnit tak nevim jestli nemam zajit k doktorce
ahojky
Fragi fotečky super
Dobrej rozdíl, u nás rozdíl nevidím, Kajul je celá M. když byla malá a Terís jak si drží kilčo rozdíl tak vypadá vždy tak jak Kájul když měla tu váhu, prostě trojčata ![]()
Teď čekáme na dr. přijde zkouknout holky jak rostou no a rovnou chcu aby zkoukla M. je nakřáplá.
Už jste měli srazík? Jak jste si ho užili co fotečky?
Ahoj holky ![]()
Evíku dobrej nápad na letní sraz v Praze
jsme tu my 2 a ještě i Alda ![]()
Holky ještě jsem se chtěla zeptat-trošku blbej dotaz ale vrtá my to hlavou ![]()
Zatím chodíme ven až když přijde taťka z práce-pomáhá my s kočárkem ještě bydlíme ve 3.patře bez výtahu
a sama si to ještě netroufnu po tom císaři tahat ![]()
A teď dotaz:
Začíná se dělat nádherné počasí a už mně láká, když má taťka v práci krátkou třeba v pátek udělat celodenní procházku-že by my ráno snesl kočárek a já se konečně pořádně zajezdila a zrelaxovala. Jak to ale udělat s kojením
normálně na veřejnosti-někam si sednout a kojit
nechce se my vždy po 3 hodinách vracet domu
a když teda normálně kojit na veřejnosti-tak jaké nosíte trička ven nebo svetry rozepínací na konflíčky anebo normálně natahovací přes hlavu-vím blbej dotaz
![]()
ale o víkendu my přijedou rodiče-má být krásně a my jsme s manželem uvažovali o ZOO a pořád nějak nevím jak toto vyřešit
odsávačku koupenou nemáme-tolik mlíčka zas nemám-anebo udělat 3 lahvičky UM-ale aby se mi pak znovu chytnul, chtěla by jsem kojit co nejdéle a taky nevím jestli ten UM se před podáváním miminkům podává studenej nebo ohřátej
já vím trošku blbej dotaz od prvorodičky zkuste poradit
děkuju předem
Ahojky,
tak na srazík v Praze se přidáváme…to není tak z ruky a do Prahy jezdíme docela často, přece jenom tam mám víc jak půlku rodinky.
Hromnice
s tričkem ti neporadím, vzala bych si to co je ti pohodlné a ať ti neofouknou záda (asi jsou praktičtější knoflíčky), ale určo mi nepřijde divné kojit na lavičce nebo v cukrošce…kde se ti to líbí a kde momentálně seš…v zoo kojí kde kdo…UM mu nedělej, musíš ji ohřát a hledat mikrošku není jednoduchý (ne každý je ochotný to ohřát). Pokud se stydíš, přilož si malýho a přes rameno měj připravenou plínku a tu přes něj pak přehoď, nebude na něho foukat a ani tvoje prso nikdo neuvidí…já to tak řešila vždycky a i teď když krmím někde mimo domov, tak přes něho tu plínku přehodím, aby měl klídek a nic ho nerušilo…je pod ní světlo, takže to miminkům nevadí.
A procházky prospějou tobě i miminku. Určo ti to schvaluju…taky chodíme každý den na dlouhou prochajdu.
Hromni já mám normální oblečení, žádné spešl kojící jsem si nekupovala a ani nebudu.KDyž to na nás příjde tak si sednu někde do koutku a prostě kojíme:)Lidi jsou celkem tolerantní a kdo ne tak je blbec a stejně na tebe bude čumět:)Ale tu plínku přes malého klidně hoď, aspoň ho nebude nic rušit ![]()
holky děkuju moc za odpovědi ![]()
mně se právě taky nechce kupovat kojící oblečení a věcína konflíčky moc nemám-tak vytáhnu tričko a hotovo ![]()
a ještě jedna otázka
přebalování venku-normálně si vezmu do kočárku jednorázovou přebalovací podložku a přebalím že
nebo ještě nějak jinak
Hromi
já přebaluju raději na podložce položené na lavičce, je mi to pohodlnější než v kočárku, ale to je na tobě, co ti bude pohodlnější.
ještě že vás tu mám holky ![]()
ale musím se pochválit zaběhly jsme se celkem pěkně i tatínek nás chválil
jen ta péče o domácnost trošku strádá
ale i to se časem poddá-hlavu si z toho rozhodně nedělám
Hromnice píše:
ještě že vás tu mám holky
ale musím se pochválit zaběhly jsme se celkem pěkně i tatínek nás chválil
jen ta péče o domácnost trošku strádáale i to se časem poddá-hlavu si z toho rozhodně nedělám
Neboj, bordel neutece. Ten muj teda neutika a ani se bohuzel sam neuklidi ![]()
Ja mám pár triček co mají takový ten překřížený výstřih a když vím že budu venku kojit tak se snažím si ho vzít je mi to pohodlnější než vytahovat ![]()
Pražský sraz ve třech nebo čtyřech:-) jsem pro ![]()
Ahojky holky, take jsem premyslela, ze uz bych s malym vyrazila na delsi dobu, jenze nam to kojeni nejak porad moc nejde, kojime i hodinu a pul a nekdy u toho rve, ze musim pouzit kloboucek to je pak celkem v pohode, tak nevim, kde je problem, ale snazim se sec to jde… K prazskému srazu bych se take pripojila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat