Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hezké ráno
alda jj, pak to kolikrát teče, že nevím kolik toho bylo. My už ho nepoužili celkem dlouho, ale v záloze ho máme. ![]()
grepi my ho teď už taky skoro nepotřebujem
včera jsem si dala čerstvej chleba a dva lusky hrášku a malej vůbec neprotestoval ![]()
Ahoj holky!
Tak u nás je dneska pod mrakem.Po obědě vyrážíme na kyčlíky,tak snad bude všechno OK.Jinak co se mlíčka týče,tak bych řekla,že už je to lepší.Dneska v noci spinkala 6hodin a pak papkala jen z jednoho a ne z obou,tak uvidíme jakej bude dnešní den.Jinak malý háčkuju čepičku,ale jak jsem teď pořád kojila a nebo chovala,tak nějak nebyl čas,tak snad dneska už jí dodělám.
Ahoj,
my měli na včerejšek divokou noc, Kačka šla spát 0.30 a pak mě honila po 2 hod
To bylo na hlavu, ale na dnešek už to bylo fajn ![]()
Sab už jsem vzdala, přišlo mi, že efekt nikde a když už se zlobí kvůli prdíkům, zacvičím s nožičkama a je to v pořádku ![]()
Úklid u nás taky nějak pokulhává
Mezi náma jsem ráda, že uvařím, vyperu, vyžehlím a poklidím z nejhoršího a na nějaký pořádný úklid nějak není čas. potřebovala bych tak na dva dny někam vypakovat děti s manželem ![]()
Kaspi a co ta čočka? Dala sis?
Fragi ještě ne, bude asi příští týden:)Ale čerstvý pečivo nám nic nedělá a malinko hrášku taky ne ![]()
tak mi bzli vcera u doktorky a malej ma taky cosi na jazycku tak uz jsme fialovy. jinak se posledni dobou strasne vztekal u jidla tak jsem byli kontorlovat vahu jestli nemam malo mlicka tak nemam malo ale malej se vzteka ze mu to netece tak rychle jak by chtel. uz mame 5.3kg takye uz jsme vic jak zdvojnasobily porodni vahu, je z nej peknej cvalda, na to ze mu byli u velikosti 50 velky a ted uz oblikame 62
Ahoj holky ![]()
Tak my zítra končíme šestinedělí. Budu se muset objednat na gyndu, ale nevím, jak to udělat protože pořád lehce špiním a trošičku i krvácím-pořád očistky po císaři no-6 týdnů nosím vložky
fuj tak nevím jestli tam mám v pondělí zavolat a domluvit se sestřičkou anebo prostě počkat
Ještě jsem se chtěla zeptat těch co máte už kontrolu po šestinedělí za s sebou, Používáte nějakou antikoncepci i když plně kojíte jako já anebo jste na gumičkách
fuj Já totiž vůbec nevím, jestli my může předepsat nějaké prášky za plného kojení
Jinak malej se má dobře. ve středu jdeme na kyčlíky a v pátek do poradny. Jsem moc zvědavá, kolik přibral, ale na rukách už se pěkně pronese ![]()
Klidně ještě počkej.Jsem taky po císaři a očistky jsem měla poctivě celý šestinedělí i dýl a na ko jsem taky byla až skoro po dvou měsících.
ANtiko mít můžeš.My zatím jen gumičky, ptž já musím počkat do pondělí až mi udělají ten test na poruchu srážlivosti krve a výsledky budou až za 6týdnů takže my to máme ještě na douho:(Ale po pravdě asi mi chybí ty správné hormony ptž se do toho moc nehrnu ![]()
Holky nepřemýšlela jste některá o tom očkování proti rakovině děložního čípku?
Kaspi děkuju
tak tam zatím volat nebudu a uvidím jak se situace bude vyvíjet dál ![]()
a to s těma práškama jsi mně potěšila ![]()
Ahoj, já užívám azalii, ale u Nikči jsem měla cerazzete(byla sem spokojená, tak mi napsal na zkoušku toto.
Snad to bude v klidu, a žádné nežádoucí účinky nebudou.
My byly dneska na kyčlích, v pořádku, a ve 3,5měsících na kontrolu.Což u nikči jsem nemusela…
Zase nějaké novinky.
teda Kaspi tu nechut ti závidím…já bych zase mohla pořád, což je u mě nezvyklý, ale mám strach, že bude další mimi…úplně panickej…antiko nemůžu (žádnou formu) no a ani gumičky…
![]()
Tak jsem zvědavá jak to půjde…no je to sranda
Jinak antiko při kojení jsem zkoušela už před 11 lety u první dcery, ale jak je tam jiný obsah hormonů kvůli kojení tak jsem pořád menstruovala…vždycky 4 dní a pak 4 dny pauza…tak přeji dobrou snášenlivost
holky a jakou teda antiko mate, ja mam jakzsi prasky ale nejsem moc spokojena a hlavne zapominam ale jinak funguji 100% protoze po nich vubec nemam chut na sex.
nemate nekdo zkusenosti s nitrodeloznim teliskem???
lolly to je jak od profika, male moc slusi
hackovani me nikdy neslo, klobouk dolu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat