Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nejak tak ja budu cesovat taky skoro hodinu, ale jeste tedy nevim kde se sejdeme???
Dobre ranko ![]()
konecne opet vylezlo slunicko.
moucnivka ustupuje - rapidne
Jazycek mame skoro nadherny - proti vcerejsku tototalni luxus a ted jsme vybumbali i 120 z flasky, tak uz to snad bude dobry.
Ahojky, tak už kojíme bez kloboučku, měla jsem tu laktační poradkyni a moc mi to pomohlo, jsem moooc ráda… přejeme krásnou neděli
reshberry píše:
Ahojky, tak už kojíme bez kloboučku, měla jsem tu laktační poradkyni a moc mi to pomohlo, jsem moooc ráda… přejeme krásnou neděli
tak ja uy fakt nevim co s tim mojim prckem budu delat, je to desnej vzcuranek, jak lezi v postylce tak cuci knoura a pobrekava jakmile ho vezmu do naruce je klid, ted me spi na kline, no myslim ze postylka je pohldnejsi ale on ma asi jinej nazor
jinka my uz mame fialovej celej dudel, ale jak moc se mu to lepsi nevim ma to az vzadu tak se mu tam budu muset podivat nasilim, kolikrat denne fialkujete a jak dlouho mate fialkovat?
MARKIT, TAK S TIM KNOURANIM JSEM TO MELA VCERA UPLNE STEJNE. Na ruce klid a chneni, ale jakmile jsem ho nekam polozila, tak byl vzhuru a knoural, ale to bylo asi fakt tim jazyckem, dnes to vypada lip.
Fialkovat mame 1× za 3 dny a jak dlouho to nevim. Fialkuji jednou denne a nekde tady na miminu byla diskuse a tam nekdo psal, ze se muze 3× denne a jeste tyden po vymizeni at se nevrati. Osobne si myslim, ze 3× denne je moc. Dnes mu nafialovim papulu vecer (jestli mi nevytuhne jak vcera bez odrihnuti) a pak uz tak obden. Kdyz to neni az tak zdrave.
Dudel to prezil bez zbarveni, vubec ho nechtel, tak si rikam, ze kdyz to slo skoro 2 dny bez nej, tak to pujde i dal. Bylo by to fajn.
jo to my by jsme bez dudlu asi porad rvaly, to by musel byt v te naruci porad
ahoj holky tady bylo nádherně tak jsme měli pěkný víkend:)včera jsme byli popřát bráchovi k narozkám, dneska v poledne jsme měli naše první grilování na balkoně a odpo byli skoro 3hoďky venku:)Nádhera:)
Fialkování by bolet nemělo.Malej to měl po celé puse ne jen na jazyku ale s jídlem problémy neměl ani nijak víc neplakal.Fialkovali jsme tak jak bylo teba, když to vybledlo tak jsem zkontrolovala pusu a případně přimázla.
S tím uspáváním a chováním - holky vydržte:)Malej to taky chvilku zkoušel ale nechali jsme ho chvilku brečet a pak k němu šli nebo pochovali.Nezvykl si na to a teď chvilku zaplače a hotovo:)
Srazík už bysme mohli:)Na kavárně jsme se moc neshodli, ale nechala bych buď na Husové nebo na Kouničce ať je to v centru.Čas je mi jedno když tak nakojíme venku:)Nevím jestli chcete ještě tento týden ale příští týden by pro nás byl ideál v úterý ![]()
Ahoj holky,
tak mi celý víkend pracovali na domečku…ufff
Jinak fialkujeme už 14 dní,měl toho plnou pusinku i patro…nebolí to, pouze to chrání postižená místa před dalším rozšiřováním a drážděním potravou…jinak mažeme alespoň 3× denně nebo dle potřeby. Už mu to mizí…hurááá…ale lahvičku i dudáčky denně vyvářím…to fialové z dudáku při vyvaření mizí.
Jo a taky jsme chovní…spinká s námi v posteli a hodně se chová…už jsem si objednala šátek, aby mohl být u mě…je tak nejklidnější…máme sice spešl klokanku, ale už mi do ní přijde velkej a pak se dá použít až pro sedící mímo…tak se teď teším na šátek.
Jo a s bříškem si taky užíváme…je mi ho líto…u jídla se po pár napití začne děsně kroutit a plakat a po jídle pláče pravidelně tak půl hodinku…pomáhá mu zahřát bříško…pak se zklidní… je to boj, doufám, že to brzy přejde
Taky jsem pro příští týden, úterý neva, jen bych to potřebovala mít potvrzený co nejdřív, abych mohla rozplánovat ostatní věci ![]()
Tož ostatní BRŇAČKY - souhlasíte??? ÚTERÝ 12. 4., HUSOVA/KOUNICOVA (hlasujte
, mně je to fuk), čas přibližně mezi 12. a 13. hod.?
ahoj holky,
měla bych velkou prosbu, je tady někdo z Prahy???? Potřebovala bych nějakou dobrou dušičku, která by mi vyzvedla u jedné paní golfky Praha 5 a mohla mi je poslat poštou? Najde se někdo???
rozhazuju sítě všude ![]()
Dobre ranko,
me vcera zase vytocila tchyne a to jsem ji ani nevidela ani neslysela.
No asi jeji „moudre rady a dotazy“ shrnu do denicku.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat