Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markita píše:
a tady asi kdyz mel 10dni, jen kost a kuze
To uz neni pravda,vid? Taky jsem se tak divala na fotky Danecka - zebra jsem mohla pocitat a kazdou kosticku k tomu.
jinak s kavarnou me by se to asi hodilo vic na tu kounicovu, maji tam psany i prebalovaci pul, akorat bych se predem zeptala jestli se tam vsechny vejdem a tak aby jsme mohli mit kocarky vsechny u sebe, prece jen jsou jeste ti nasi drobecci dost maly a ja bych ho mela rada pri ruce, takze kolik nas tu vlastne je z brna???? a pujdete na sraz vsechny?
Markita -
pěkně živený miminko
. Dohnali jste to.
Tak s tím SRAZEM uvidíme, jak se vyjádří ostatní holky, ale předběžně je to asi domluvené
. Pokud se neozvou během dneška nebo zítřka, tak bychom jim asi poslaly SZ, ne? A místo uzpůsobíme asi zbytku, když nám je to jedno.
Ok, tak 1 hlas pro KOUNICOVU ![]()
Já bych hlavně uvítala (a určitě i Dahlia, když bude mít sebou i další dítko), abych od „našeho“ stolu viděla na hrací koutek. Musím juknout na fotky, už si nepamatuju, jak to konkrétně tam vypadá…
me se libi fakt ta na kounicove, je to asi pro vsechny nejlepsi kdyz je to v centru, a celkem se mi libi i fotogalerie a hlavne tam je prebalovak, ale zda se mi ze to tam je celkem male, ja bych tam radsi napsala nebo zavolala jestli nas bude tak 5 tak asi zaberele s kocaram vetsinu prostoru
Tak jsem na to koukala a obávám se, že ten dětský koutek (Kounicova) je oddělená místnost. To bych si s váma moc nepokecala - bych byla víc tam, než u stolu…
Ale - volala jsem na tu Husovu (ač jsem tam už jednou byla, tak jsem nevěděla, jestli jsou tam ty přebalováky):
přebalovací pulty jsou tam 2 a kočárky bychom měly u sebe, to prý není problém, navíc by byly na očích ty starší děti…
Jen by byla potřeba rezervačka, což je ale samozřejmě lepší.
Takže já hlasuji pro HUSOVU ![]()
tak ok tak ja muzu taky na husovu jen nevim presne kde to tam je ale mrknu na mapu
Ahoj,
nám se celkem pokazily noci, Kačenka spávala těch 6 hod, teď ani omylem, jídlo pravidelně po 3 hod, někdy i míň, už se těším, až se vyspím ![]()
Markit, pěkný faldíky ![]()
Nosanku, tchýni ignoruj, ale ono to asi moc nejde, co
![]()
Tak jsme teda taky pro Husovu ![]()
Rezervačku klidně zařídím jen musíme vědět kolik nás bude:)
Konečně jsem si vytvořila album tak můžete kouknout jak Beník roste ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat