Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
5.4.11 10:40

Krásné dopoledne,
u nás bude dneska zase krásně, včera celý den pršelo, až odpo se to trochu vybralo…
Já uklidila a dělám manželovi knedlo-zelo-kačena, jen doufám, že se mi ta potvora nevysuší nebo něco…já to nejim, takže to i nerada dělam :-(
Jinak víkend byl krásnej, byla jsem s malým zase u našich…v sobotu půjdu asi s kámoškama na večeři, tak se těším…chtěla jsem zase na víkend s malým k našim, že mi ho mamina aspoň večer pohlídá, ale manža dělá scény, že si ho chce pohlídat, doteď hlídat nechtěl a najednou, když by měla hlídat mamina, tak prudí…nevim o co mu jde :nevim:
No a malej se mi při jídle pořád hodně vzteká…začne jíst a hroznej řev, dam mu dudlíka a uklidní se, pak ho rychle vyndam a dam k prsu, chvíli jí, řev, dudlík, klid a takhle pořád dokola dokud se nenají, vůbec nevim co to má znamenat, ale je to na palici…

Jinak fotečky super :-D

• načítám...
2000
5.4.11 10:47

klarko a tak zkus treba ten kloboucek na bradavky treba se mu to bude lip tahat

• načítám...
3524
5.4.11 10:54

Markitko když on mi to dělá i u flašky, když mu dávám nutrilon :nevim: už jsem z toho fakt hotová :cry:

• načítám...
2000
5.4.11 10:58

a co ti na to rekla doktorka?
nema treba boleni v krku nebo neco takoveho

• načítám...
898
5.4.11 10:58

Klary
já krmím z lahve a mám stejný problém…malej pije chvilku v klidu…pak se začne kroutit a prohýbat no a je po jídle, když přestane jíst tak se uklidní, ale jak párkrát potahne zase se zkroutí a začne plakat…a tak dokola až se nají…tedy pokud se vůbec nají…někdy už pak nechce…jsem z toho nešťastná…i dr. jsem to říkala, ale prý je to normální a mám dávat sab, ale mě se zdá, že nijak extra nezabírá…přece normálně se mimi nají a je spokojený…naše se ještě půl hodiny po každém jídle svíjí a pláče… :zed:
Jinak u nás je dnes taky krásně, včera celý den pršelo.
Jo chlapi…taky mi občas přijde, že neví co chtějí.. :roll:

• načítám...
3524
5.4.11 11:03

Když jsem tam byla před 2 týdny, tak to vypadalo, že to dělá kvůli bolení bříška a to mi řekla, že musim vydržet, že s tím nic neudělam, ale teď to kvůli bříšku podle mě určitě neni, to by ho tak neuklidnil ten dudlík…

• načítám...
2000
5.4.11 11:04

a zkouseli jste uz ty probioticke kapky? nam to celkem zabira, sab uz vubec nepotrebujem

• načítám...
3524
5.4.11 11:05

Rezinko to je děs, viď? A tobě se teda zdá, že to dělá kvůli bříšku? Nám sab vůbec nepomohl…dávám ty probiotický kapky a včera se mi po dlouhý době krásně vykakal bez rourky…

• načítám...
2000
5.4.11 11:05

klarko a mas stejnou savicku na flasce jak je dudlik?

• načítám...
3524
5.4.11 11:07

No na flašce mám pořád savičku 1, je to Avent a dudlík mám taky 1, ale to je NUK…mám už i savičku 2, ale ještě jsem jí nedala, bojím se, že jak mu to líp poteče, tak nebude chtít už pít ode mě, že nebude chtít tahat…

• načítám...
2000
5.4.11 11:09

tak zkus jeste ten klobocek na prsa

• načítám...
3524
5.4.11 11:17

Asi ho zkusim, za to nic nedam…musim ho zajet koupit, ale dostanu se tam asi až zítra…no jsem na to zvědavá…a ty jsou taky různý? Myslím jako 1,2…

• načítám...
1274
5.4.11 11:18

klaaras: mně to dělal také, byl naučený z porodnice na klobouček, vždycky u prsa hrozně řval, když jsem dala klobouček byl klid… teď nám to jde líp už i z prsa, hlavně dopoledne, večer se taky občas ještě vzteká

• načítám...
898
5.4.11 11:24

Klary
myslím, že je to kvůli bříšku, ale je to hrozný…jsem z toho nešťastná Savičky už jsme zkusili snad všechny…ale nic platný…máme i spešl stravu a stejně se kroutí…tak nevim.U holek jsem tohle vůbec neznala. Ale jak přestane jíst tak je klid

• načítám...
2000
5.4.11 11:32

tak u kloboucku nevim jak to je ale urcite ri poradi v obchode, ja bych asi zasla do lekarny a oni ti uz reknou

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+