Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Krásné dopoledne,
u nás bude dneska zase krásně, včera celý den pršelo, až odpo se to trochu vybralo…
Já uklidila a dělám manželovi knedlo-zelo-kačena, jen doufám, že se mi ta potvora nevysuší nebo něco…já to nejim, takže to i nerada dělam ![]()
Jinak víkend byl krásnej, byla jsem s malým zase u našich…v sobotu půjdu asi s kámoškama na večeři, tak se těším…chtěla jsem zase na víkend s malým k našim, že mi ho mamina aspoň večer pohlídá, ale manža dělá scény, že si ho chce pohlídat, doteď hlídat nechtěl a najednou, když by měla hlídat mamina, tak prudí…nevim o co mu jde ![]()
No a malej se mi při jídle pořád hodně vzteká…začne jíst a hroznej řev, dam mu dudlíka a uklidní se, pak ho rychle vyndam a dam k prsu, chvíli jí, řev, dudlík, klid a takhle pořád dokola dokud se nenají, vůbec nevim co to má znamenat, ale je to na palici…
Jinak fotečky super ![]()
klarko a tak zkus treba ten kloboucek na bradavky treba se mu to bude lip tahat
Markitko když on mi to dělá i u flašky, když mu dávám nutrilon
už jsem z toho fakt hotová ![]()
a co ti na to rekla doktorka?
nema treba boleni v krku nebo neco takoveho
Klary
já krmím z lahve a mám stejný problém…malej pije chvilku v klidu…pak se začne kroutit a prohýbat no a je po jídle, když přestane jíst tak se uklidní, ale jak párkrát potahne zase se zkroutí a začne plakat…a tak dokola až se nají…tedy pokud se vůbec nají…někdy už pak nechce…jsem z toho nešťastná…i dr. jsem to říkala, ale prý je to normální a mám dávat sab, ale mě se zdá, že nijak extra nezabírá…přece normálně se mimi nají a je spokojený…naše se ještě půl hodiny po každém jídle svíjí a pláče… ![]()
Jinak u nás je dnes taky krásně, včera celý den pršelo.
Jo chlapi…taky mi občas přijde, že neví co chtějí.. ![]()
Když jsem tam byla před 2 týdny, tak to vypadalo, že to dělá kvůli bolení bříška a to mi řekla, že musim vydržet, že s tím nic neudělam, ale teď to kvůli bříšku podle mě určitě neni, to by ho tak neuklidnil ten dudlík…
a zkouseli jste uz ty probioticke kapky? nam to celkem zabira, sab uz vubec nepotrebujem
Rezinko to je děs, viď? A tobě se teda zdá, že to dělá kvůli bříšku? Nám sab vůbec nepomohl…dávám ty probiotický kapky a včera se mi po dlouhý době krásně vykakal bez rourky…
No na flašce mám pořád savičku 1, je to Avent a dudlík mám taky 1, ale to je NUK…mám už i savičku 2, ale ještě jsem jí nedala, bojím se, že jak mu to líp poteče, tak nebude chtít už pít ode mě, že nebude chtít tahat…
Asi ho zkusim, za to nic nedam…musim ho zajet koupit, ale dostanu se tam asi až zítra…no jsem na to zvědavá…a ty jsou taky různý? Myslím jako 1,2…
klaaras: mně to dělal také, byl naučený z porodnice na klobouček, vždycky u prsa hrozně řval, když jsem dala klobouček byl klid… teď nám to jde líp už i z prsa, hlavně dopoledne, večer se taky občas ještě vzteká
Klary
myslím, že je to kvůli bříšku, ale je to hrozný…jsem z toho nešťastná Savičky už jsme zkusili snad všechny…ale nic platný…máme i spešl stravu a stejně se kroutí…tak nevim.U holek jsem tohle vůbec neznala. Ale jak přestane jíst tak je klid
tak u kloboucku nevim jak to je ale urcite ri poradi v obchode, ja bych asi zasla do lekarny a oni ti uz reknou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat