Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky.
Vitam nove prichozi. Moc sem nestiham psat.
Dovolim si trochu nesouhlasit s pouzitim Nutrilonu jeste jednou. Pokud uz je jednou ohraty, tak nam doktorka rekla uz znovu neohrivat. A v lednici by mel byt hotovy max. ty 4 hodiny co pisou na krabici. Ony si to sestricky v nemocnici hodne zjednodusuji. Jestli budu muset u dalsiho ditete znovu dokrmovat, tak toto je jedna z veci na kterou si dame v porodnici s manzele hodne pozor. Krome spousty dalsich, co jsme zjistili, ze delaji uplne spatne.
kaspi tak to je stejne jak ta moje mamka, sem tam ji taky musim brzdit, ale je fakt ze kdyz si ho vezme vecer tak na dve hodky tak jsem rada, protoze uz toho mam nekdy plny brjele a aspon se v klidu vysprchuju a odpocnu
aktijka
my už zkoušeli bebu Ar - blinkal po ní, sunar, nutrilon a teď jsme na humaně AR…a se všim je to stejný…nejhorší to bylo po sunaru.
Marki já jsem taky ráda že pohlídá ale to je pořád můj chlapeček, a mamko běž pryč teď je tady babička atd.A to mě berou čerti ![]()
rezinka29 píše:
Klary
tak nutrilon nechávám pokud zbyde opravdu hodně, dávám taky do lednice, ale nechávám jen jednou.Kača
vítej mezi nás
Odříhnout dávám, ale není to nic platné…já už zkusila kde co, ale nepomáhá nic…jsem z toho nešťastná, ale prý to má přejít…tak doufám
Magda mi právě taky trpěla kolikou,nepomohlo nic,ani sab simplex,babycalm,probiotika,rektál rourka,prostě nic, taky jsme zkoušeli měnit mlíko,sunar,bebu,bohužel ani to nepomohlo,řvávala 12hodin denně..od dvou odpo do dvou v noci…bylo to šílené a když měla 4 měsíce ze dne na den,to jak mávnutím kouzelného proutku zmizelo ![]()
vydrž!
jojo ja to znam, ale nesmis se nechat
urici si sve hranice, ja ji ho necham rada ale kdyz se mi neco nelibi tak ji reknu at mi ho zase da do naruce, a kdyz mi kecala do urcitych vecich tak jsem ji rekla ze jsem rada za jeji rady ale rada bych si zrovna tohle delala po svem a az budu potrebovat poradit tak se zeptam, ale ze si myslim ze jako mama vim nejlip co malej chce
Ahojky. Já jsem taky slyšela že by se nevypité UM nemělo skladovat a podruhé ohřívat… Tak nevím no… Ale zase na druhou stranu co se mu stane, když bude v ledničce 4 hodiny… Myslím že nic… ![]()
Už si nevím rady, adélka pořád chrchle. není to rýma, jen to v ní hrčí, jako by ji něco teklo do krku a pak pořád kašle… Odsát jde někdy hodně, ale někdy nic… tak nevím, nechci ji pořád trápit tím odsáváním… ![]()
holky budte rády za přepečlivé babičky,i když to musí být kolikrát o nervy,nastavte hranice,nenechte si nasr..t na hlavu,to je jasné,ale já jsem na obě holky byla vždycky skoro furt sama,moje matka zájem prostě nemá a to bydlí cca 500 metrů od nás a tchýně,by aj chtěla,ale má na starosti 2 prababičky,jedna už je ležák a navíc bydlí dost daleko,tak nemůže.Jediný hlídač je tchán
ale ten si troufá max na Magdu,s miminkem neumí a já to chápu a když vezme aspon magdu na odpo ven,jsem nejvděčnější snacha na světě ![]()
tak s tím mlíkem teda nevím,nechci blbě poradit,ale já to tak dělala,je fakt,že mi to v lednici nikdy nestálo těch 24hod.Když to nedopila,vrazila jsem to do ledničky a pak jak bylo třeba tak jsem ho použila,hned při dalším krmení,plus minus ty 4 hodky…
Kača
no mě už je jasný, že musím vydržet, ale u holek jsem to neznala…bohužel si to prďolka musí vyžrat. ![]()
Teda holky buďte rádi, že vám do toho někdo kecá…já nemám pořádně hlídací ani jednu bábinu…já vím, že je důležité stanovit hranice, ale na druhou stranu…bábiny měly taky děti a mají radost když můžou poradit, chtějí se zapojit…já myslím, že je lepší jim to odkývat a udělat si to podle svýho…Já u holek měla nejlepší rady od svojí babičky…ale taky jsem jí musela v určitou chvíli říct, že něco budu dělat jinak, že doba pokročila…ale je úžasný, když někoho máte…mě už se jen stýská ![]()
Mě právě mlíko teče samo, takže ze začátku vůbec tahat nemusí…no nevim asi je prostě už jen vzteklej, doufám, že ho to přejde, jinak vám budu psát z blázince ![]()
Mě před chvílí přijela mamina s babi, tak šly s malým ven…mamka je ohledně malýho v pohodě a když potřebuju tak poradí…no a tchýně nebyla ještě ani s kočárem a to bydlíme v jednom baráku…už ho měsíc ani neviděla, ale já to neřešim, až bude chtít, tak bude mít smůlu…ale ona je jinak fajn, nevim proč je najednou taková…
Ahoj,
Kačko, vítej ![]()
UM si dovolím nechat a dát do lednice, pokud se z toho děti vůbec nenapijí. Pokud už si cucnou, UM vylívám…
Jinak od sestry v nemocnici jsem před lety dostala radu, že si mám UM nachystat na 24 hod do lednice a to jsem teda těžce nerozdejchala. Za tu práci mi to stojí, namíchat pokaždé čerstvé a protiví se mi dávat dětem takhle dopředu chystané mlíko ![]()
U nás tak nějak při starém. Kačka vyvádí hlavně večer, ale pořád se to ještě dá, na špunty do uší to není ![]()
Dneska jsme venku opět zmokli
Potřebovala bych stálé počasí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat