Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
378
6.4.11 13:15

Ahoj, my jsme mazali párkrát infadolanem a až to trochu zapůsobilo, tak jsme to „obrali“ čistým kapesníčkem.

• načítám...
898
6.4.11 14:44

Ahoj holky…zároveň vítám nováčky :kytka:
Kaspi
taky používám excipial lipolotio jako Fragi…mažu ho tím celého, používala jsem ho už před lety na holky a nedám na to dopustit.

Jinak nám malej ublinkává i po ARku(což je speciálka proti ublinkávání), je to prý normální, pokud opravdu nehází kačeny jak blázen a nehubne (to bysis všimla), ale taky dávám do zvýšené polohy a několikrát odříháváme. Vydrž časem se to srovná.

Jinak náš brouček už bude mít 6 kilčo určitě…strašně teď vyrostl, ale oblečení máme na 3 měsíce, myslím, že to je 62. Ikdyž u nás je jasný, že budeme mít malinko víc (přestože jsme oba prckové). Já vám nevim kam na ty obry chodím…naše Nika byla skřítek když se narodila (2280g a 48cm) a dneska jí je 11let a vypadá min. na 16, jsem z toho hotová…už mi kouká do očí, za chvilku mě přeroste a boty kupujeme 39…fakt psycho…jo a už nosí dámské oblečení…není prostě žádný drobek :lol:

no a navrch mě už týden bolí noha, tak jsem dneska naklusala k dr. a vyfasovala nějaký prášky za 3kilča a zítra musím na sono žil a odběry…jsem totálně nevyspala, přitom malej chrupká tak 5 hodin v kuse a já se pořád budím od bolesti :zed:

• načítám...
9199
6.4.11 16:25

Klari: Tezko rici, ja si to taky myslela a nakonec byl cim dal vice bily az jsme zacali fialkovatet a jestli jsi to cetla, tak bobisek nechtel ani papat. MUDra rikala, ze to z to nejspise bylo, ze ta moucnivka muze dost bolet. :nevim:

• načítám...
1987
6.4.11 19:46

Ahoj holky :mavam: když už sem vítáte nové maminy, tak se přidám taky :kytka: …Průběžně sleduji vaší diskuzi od těhulkování, ale nepřidala jsem se. Malej Honzík se nám narodil 22.2. s váhou rovných 3kg a teď když je nám šest týdnů tak jsme se dostali na váhu 5900kg (je plně kojený). To je zatim vše o nás.

• načítám...
41
6.4.11 19:57
PetraKad píše:
Ahoj holky :mavam: když už sem vítáte nové maminy, tak se přidám taky :kytka: …Průběžně sleduji vaší diskuzi od těhulkování, ale nepřidala jsem se. Malej Honzík se nám narodil 22.2. s váhou rovných 3kg a teď když je nám šest týdnů tak jsme se dostali na váhu 5900kg (je plně kojený). To je zatim vše o nás.

Jé tak to je máme stejně narozené ty naše Honzikové…jen ty míry jsou odlišné..na to že jen kojíte je teda pěkňoučkej :-)

• načítám...
2000
6.4.11 20:00
PetraKad píše:

vitam te :kytka:
honzik je peknej macik

• načítám...
9199
6.4.11 20:15
PetraKad píše:

Vitam :kytka: ,
Honzik je peky macicek, ten nas tady trumfnul zrejme vsechny s pribiranim :palec:

• načítám...
1996
6.4.11 20:31

Holky nevíte čím by to mohlo být?Malá mi od 12 hodin když pije odemne tak vždycky začne dávit a zvracet.Dala jsem jí umělko,aby neměla hlad a to vypila a nezvrací.Zítra s ní ráno zajedu k dr. a snad budeme chytřejší.Jen mě to všechno děsně mrzí jak to je.

• načítám...
898
6.4.11 20:41

lolly a nejde o náhodu…zkoušela jsi pak ještě nakojit? to je divný…každopádně držím pěsti at se to srovná :-(

• načítám...
1996
6.4.11 21:12

rezinko zkouším to při každém krmení a jen trochu vytáhne,tak začne dávit.

• načítám...
758
6.4.11 21:18

Ahojky, maleho dneska ockovali, byl cely den mrzuty a mel zvysenou teplotu, pak vecer prospal a ted uz po krmeni taky haja a teplota uz je v normalu…Zitra kdyz bude vse ok, mirime ke tchyni. Musim zaklepat ten nas neblinka, hezky si odrihne a tim to konci, za to prdi jako stary chlap:) ted jak zveda nozicky a dela blbustky, jdemu to samo jedna basen:) Jo a Nosanku ten zavan v loznici taky znam:)

• načítám...
9199
6.4.11 21:22

JDU RANDIT S ZEHICKOU A PRKNEM. :mavam:

• načítám...
12429
6.4.11 21:44

Vítám novou maminku :kytka:

Nosánku tak pěkný porandění :lol: Já mám teď vyžehleno ale zítra začínám prát nanovo tak mě čeká taky brzy:)

• načítám...
9199
6.4.11 21:47

Kaspi: asi se me prkno nedocka a zahnu mu s posteli. Odstrikam a mizim, bude to lepsi

• načítám...
4354
6.4.11 22:11
Kaspinka píše:
Marki tak to bude asi trpasličí sraz :mrgreen:

Kaspi - přesně tohle jsem chtěla napsat. Já jsem taky prcek a beruskaa téééž :mrgreen: :mrgreen: .

Takže z brňaček chybí ještě potvrzení právě od berusky, Hani (jestli jsi jí psala :nevim: ) a nevyjádřila se nová členka Jajka

Jinak na stroupky na hlavičce máme speciální mast namíchanou v lékarně - je to v takovém tom bílém kelímku, uchovává se v lednici, ale není na ní název. Ale pomáhá :wink: . Máme to z kožního.

A blinkání - u nás už se to lepší, ale obloučky Matěj házel poctivě první dva měsíce, prokládal to ublinkáváním, taky průběžně mezi kojením, ne jen těsně po. Má reflux jícnu. Ale přibírá - néé extra moc, ale průměrně jo. Jsem ráda, že je to na ústupu, několikrát se mi dávil, dusil, div jsem ho nekřísila… :roll: Nedělá se s tím nic, max. se používá přípravek na zahušťování mlíka - což nám nepomohlo, jen blil gelovější konzistenci. Nezbývá asi, než čekat, mělo by se to zlepšovat samo, tak přeju, ať to brzo vymizí!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+