Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vsechny nove holky srdecne vitam, jedlik to je, ale je hrozne dlouhy po manzelovi, zitra se dovim, jak zase vyrostl jdeme k Mudre. Faldiky ma, ale ze by je mel nejake extra to se rici neda, proste se vzdycky za tyden strasne vytahne - asi mu to vsechno jde do kosti…jinak si to nedokazu oduvodnit…
Jajka10 píše:
To je ale jedlík, 220ml vypije můj skoro dvouleťák. Jinak bych se taky ráda přidala k diskusi. Sice celé to už asi nemám nárok načíst, ale Vojtíšek se narodil v Brně Bohunicích 9.2.2011, měl 2760g a 46cm. Všechny vás moc zdravím.
Jajko tak se přidej a můžeš s námi vyrazit v úterý 12.4. na srazík do babykavárny na Husově ve 13hod ![]()
Všem díky za přivítání, ohledně UM moc nepřispěju, plně kojím…jinak honičku mám taky…dodělávám poslední ročník VŠ, takže je pořád co dělat
Vitam nove holky. Dneska je tu teda hodne novacku.
My nikdy nemeli problem s jidlem nebo prdikama. Davame normalni Nutrilon a Horsky pramen. Lucka se sice obcas trochu krouti, ale vzdycky si poradi sama. Poslednich 14 dni nam i krasne spi od osmi a budi se nejdri tak ve ctyri.
Teda dnes se tu objevilo tolik nových tváří- jmen
tak všechny taky vítám ![]()
Dnes jsme byly na 6-ti týdenní prohlídce a Eliška už má 3300g a 51cm ![]()
Děkuji za pěkné přivítání..nám je dnes 6 týdnů, teda přesně za hodinu
už máme 4550g a 56cm..po tom náročným začátku,kdy jsme stále schazovali, jsem strašně ráda ![]()
luckaminni píše:
Děkuji za pěkné přivítání..nám je dnes 6 týdnů, teda přesně za hodinuuž máme 4550g a 56cm..po tom náročným začátku,kdy jsme stále schazovali, jsem strašně ráda
teda Eliška je o 5 dnů mladší a dnes měla jenom 3300 a 51
mám doma prcka, ale co aspoň jí to mrňavé oblečení déle vydrží
pořád máme vel. 50 ![]()
to tefa Market má přes 5kg ale je prcek asi 51cm(podle metru u Mudry)ale moc tomu nevěřím,bo má oblečení velikosti 64
(teda dost udělá i balení na široko,ale že až tak ![]()
porodní míry měla 3Kg a 46cm myslím..tak si ty faldíky asi umíte představit,mudra se nám směje,že vypadá jak malý budha ![]()
pak někdy přidám foto,bo detail faldů nafocen eště nemám a ona už hajá,náš tatka taky,jen já a starší opica tu strašíme..
bledě zavídím všem,kterým mimisci spí tak dlouho,market nedala víc jak 4hodky v kuse ![]()
Hm, tak naše Kačka má faldíky taky výstavní
už nosí vel. 74
Pomalu začne vyslíkat Simču, a to jsou od sebe rok
Síma měla 74 ještě kolem roku ![]()
Tak já nevím, my vyřazujem 56, teda některé věci a do 62 nám ještě pár cenťáků chybí
Prostě mrňousek po mamince ![]()
Ahojky holky
také vítám nové ![]()
Já nějak poslední dobou nestíhám - jarní uklid a škola a občas jezdím tak na 2dny za mamkou.
Marki,Kass: mámka mě taky někdy štve se svojí péčí
minule vymyslela že až bude malýmu 4m tak se mu dá kousek rohlíku - jsem jí říkala že nevidím důvod když kojím a max od 6m a to klasickými příkrmy, občas je s mamka boj ![]()
Zítra valíme na KO tak ze tu zatím mějte hezky papa ![]()
Se s nováčkama roztrhl pytel…
Takže vítám další várku
.
Kaspi - jak to vypadá s účastí? Potvrdil už někdo?
Jinak my taky máme leccos ještě vel. 56, max. 62, a to je nám ještě většina volná. A přitom je Matěj čahoun (jak já říkám - po rodičích trpajzlících) - taková naše žížalka. Teprve nedávno začal mít trošku faldíčky a papulky. Každej se diví, že už nemá aspoň 6 kilo a není tlusťoučkej, když měl docela slušnou porodní váhu
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat