Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ŽÁ-BA píše:Kaspinka píše:
Marki tak to bude asi trpasličí srazKaspi - přesně tohle jsem chtěla napsat. Já jsem taky prcek a beruskaa téééž
![]()
.
Takže z brňaček chybí ještě potvrzení právě od berusky, Hani (jestli jsi jí psala
) a nevyjádřila se nová členka Jajka…
Tak už jsem psala, že tentokrát to asi nevyjde, protože v úterý jedeme k babičce, ale příště se moc ráda přidám:-)
ahoj holky
Marki: malej už je pěknej fešák ![]()
Evik: my taky byli na očkování a malej od té doby spinka a budí se jen na jídlo asi je z toho mooc unavenej a nejlíp se mu spinká venku. je to šikula ani moc nebrečí, teda jen občas ze spánku - tak nevím jestli ho námm budit nebo nechat být.
Snad ho to brzy přejde - očkovaní jsme byli včera a dr. říkala že je to trápí tak 2dny ![]()
tak razíme ven, zatím papa ![]()
Lolly chtěla jsem se optat to samé zda nemáš náhodou MS, páč od kámošky malá to dělala, když měla maminka MS ![]()
Jinak všem hezký den
ahoj, omlouvám se, že moc nepřispívám, ale moc teď nestíhám, učím se ještě na zkoušky a píšu zápočty…takže mazec…jinak jsme dnes byli v poradně na 6ti týdenní kontrole, malej má 5130g a 58cm
Holky díky za uvítání, nějak ale nestíhám. Ta moje malá dračice tříletá je jako tornádo. No Honzíka je kus, má pěkný tváře a hlavně bříško. Já jsem prý měla 12kg v roce…tak uvidíme. Moje dcera měla 6kg ve 4 měsicích. Je celkově mohutnější, má sice nějaký faldíky, ale nepříjde mi nějak extra tlustý
No začali jsme nosit 68 při 60cm, ty 2cm u 62 navíc nám nestačí přes ten jeho pupek.
PetraKad píše:
Holky díky za uvítání, nějak ale nestíhám. Ta moje malá dračice tříletá je jako tornádo. No Honzíka je kus, má pěkný tváře a hlavně bříško. Já jsem prý měla 12kg v roce…tak uvidíme. Moje dcera měla 6kg ve 4 měsicích. Je celkově mohutnější, má sice nějaký faldíky, ale nepříjde mi nějak extra tlustýNo začali jsme nosit 68 při 60cm, ty 2cm u 62 navíc nám nestačí přes ten jeho pupek.
no ja zadny faldiky nevidim, nas prcek je ma teda poradny
Ahojky všechny holky
zítra mě veze taťka k doktoru a má rýmu, tak vyfasuje roušku, snad se malému nic nestane. Mějte krásný večer
resch: rouska je super, ze zacatku jsem s ni i spala. Danecek byl moooc malinky a mi z nosu teklo a teklo
Prave jsem pustila malemu trochu hudby:
http://www.youtube.com/watch?…
a jak je spokojeny
. Pred tim to byla pohadka a to se mu nelibilo - plakal. Toz vkus bude mit asi po me. ![]()
Nosánku
taky dobrý…náš dneska usnul, když začla moje dcera na youtubku prozkoumávat Tři sestry Lou Fanánka…největší úspěch měl Průša…musela jsem se smát.
Jinak malej je ted nějakej uřvanej, ale koupila jsem šátek a tam se mu moc líbí.....jen kdo ho má furt tahat co
![]()
Rezi: to jsou zacatky. Tri sestry jsme absolvovali tak pred mesicem a taky uspesne
Takze za dva roky ve Vizovicich? Na MoR 2013??? ![]()
Definitivne, ale vytuhnul u Nightwish
Uz je v postylce a doufam, ze stejne jako posledni 2 dny do pul seste ![]()
Příspěvek upraven 07.04.11 v 20:09
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat