Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41
7.4.11 20:07

PetraKad
Maličkej je krásnej a vůbec mi nepřipadá,že by byl tlustej ;-)

• načítám...
4354
7.4.11 20:28

PetraKad, Markita - krásný fotky :palec: (respektive krásní kluci :mrgreen: )

rezinka - co Kryštůfkova ručička?

Holky, já mám tucha, že se nevyhneme Vojtovce… :roll: Malej pase koníky příšerně, dávala jsem mu čas (Vendulce to taky trvalo, ale nakonec pásla - a hlavně správně), ale ten jeho styl je úplně špatnej, pročetla jsem ohledně toho pár diskusí tady, tak se na to raději už psychicky připravuju. V pondělí jdeme k dr., tak uvidíme… Já vím, že to ty děti nebolí a že je to pro jejich dobro, ale stejně se na to netěším.

• načítám...
2000
7.4.11 20:43

zabko a jak se tedy spravne pasou konici

• načítám...
12429
7.4.11 20:50

Žá-ba my jsme už vojtovku vyfásli a musím říct že i přes ten řev, kterej to provází jsem ráda.Malej se za ten měsíc fakt hodně zlepšil :palec: Ale poprvé jsem to málem obrečela s ním:)

• načítám...
2000
7.4.11 20:52

holky malej se posledni dobou nechce moc chovat, nejradsi je v houpacim lehatku nebo sam lezi ale v naruci s nikym moc nevydrzi, nevite jestli ho treba nemuze neco bolet v naruci, ze by jsme ho treba chovali spatne?

• načítám...
725
7.4.11 21:13

Kaspi jestli to můžu uklidnit, tak my blijeme po každém jídle, první si grgne jako chlap a za chvíli blije, položím, začne se smát a blije,…a tak to postupuje do dalšího kojení, přes den pijeme když bdí tak co 2 hoďky, ale jinak spí v kočárku, tak to asi raději spolkne zpátky. Říkala jsem to doktorovi, poslal nás na sono žaludku, protože se mu tam taky poblinkala.
Ale vzhledem k tomu, že přibírám co měsíc to kilo, tak mi řekl že je chamtivá, a chce vše spapat. Takže zkracuji kojení, teď už kojíme tak 3 minuty, a dneska byl rekord, poblinkala mi jen dvoje dupačky a dvě pyžamka.

• načítám...
725
7.4.11 21:20

Markit, buď je ráda, že se nechce chovat.
Nikča nesnášela na rukách, nejlepe ji bylo v kočárku nebo postýlce a Kristýnka je na tom obdobně.

• načítám...
4354
7.4.11 21:47
Markita píše:
zabko a jak se tedy spravne pasou konici

Mrkni na tuto diskusi, jsou to jen 2 strany a někde jsou tam i odkazy na stránky, kde to popisují:
 https://www.emimino.cz/…aseni-50484/

• načítám...
4354
7.4.11 21:49
Kaspinka píše: Žá-ba my jsme už vojtovku vyfásli a musím říct že i přes ten řev, kterej to provází jsem ráda.Malej se za ten měsíc fakt hodně zlepšil :palec: Ale poprvé jsem to málem obrečela s ním:)

Však já se to snažím brát pozitivně, vím, že to pomáhá a dětem se to nelíbí jen kvůli tomu „omezení“, ne, že by je to bolelo. Ale aji tak to taky vořvu :wink: . Vojtovku cvičila teta s mojí sestřenicí i bratrancem, několikrát jsem u toho byla, takže představu mám :roll: :mrgreen: .

• načítám...
9199
8.4.11 09:26

Ahojky,

tak to my budeme urco cvicit taky. Bud je opravdu linej nebo nema tolik sily, nekdy pase temer predpisove a jindy ani nezobne. :nevim:

• načítám...
12429
8.4.11 09:52

Taky jsme si mysleli jakej není frajer ale nebyl:)Houpal se na rukách a zakláněl hlavu.Teď se naučil se tak rozhoupat až se přetoí a my si mysleli že to dělá schválně:)Takže když je na břichu tak mu máme podržet ruce aby se nehoupal.Koně máme pást co nejčastěji a nechat to třeba i 10min aby to mělo efekt (samo že s přestávkama).

Nás teď ale trápí ta seborea.Mazala jsem sluneč.olejem ale je to spíš horší než lepší a dneska v noci to měl jakési mokré tak jsem volala mudr a sestřička mi řekla, že namazat na noc infadolanem, na to kapesník nebo gázu a čepku.Ve čt jdem na ko tak to máme dělat až do čt.

• načítám...
9199
8.4.11 10:14

co to vubec je ta seborea? Nechce se mi to hledat :oops:

• načítám...
2000
8.4.11 10:17

nosanku my to sice nemame ale myslim ze to jsou supinky kuze na hlavicce

• načítám...
1987
8.4.11 10:31

díky všem za pochvalu :kytka: .........taky mi nepřijde nějak víc tlustý. Vypadá starší. Akorát teď řeším dilema s kočárkem. Máme casualplay po dceři a malej je větší než byla ona a ještě max. 2 měsíce a fakt se už do ní nejvýjde a ve třech měsících ho fakt nechci cpát do sporťáku (není to úplný leh) a taky se za tři týdny stěhujeme do domečku po babičce na vesnici a tenhle je jen městskej, není odpružený a nemá nafukovací kola a tam fakt nejsou skoro vůbec chodníky, prostě malá vesnice. Potřebuju nějaký sporťák co jde uplně do roviny a jde směrem ke mě (a hlavně prostorný na velké mimi) a je odpružený. Nenapadá vás nějaký?

• načítám...
2000
8.4.11 10:37

x-lander ma prostorny sportaky s nafukovacimy koly

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital