Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
PetraKad
Maličkej je krásnej a vůbec mi nepřipadá,že by byl tlustej ![]()
PetraKad, Markita - krásný fotky
(respektive krásní kluci
)
rezinka - co Kryštůfkova ručička?
Holky, já mám tucha, že se nevyhneme Vojtovce…
Malej pase koníky příšerně, dávala jsem mu čas (Vendulce to taky trvalo, ale nakonec pásla - a hlavně správně), ale ten jeho styl je úplně špatnej, pročetla jsem ohledně toho pár diskusí tady, tak se na to raději už psychicky připravuju. V pondělí jdeme k dr., tak uvidíme… Já vím, že to ty děti nebolí a že je to pro jejich dobro, ale stejně se na to netěším.
Žá-ba my jsme už vojtovku vyfásli a musím říct že i přes ten řev, kterej to provází jsem ráda.Malej se za ten měsíc fakt hodně zlepšil
Ale poprvé jsem to málem obrečela s ním:)
holky malej se posledni dobou nechce moc chovat, nejradsi je v houpacim lehatku nebo sam lezi ale v naruci s nikym moc nevydrzi, nevite jestli ho treba nemuze neco bolet v naruci, ze by jsme ho treba chovali spatne?
Kaspi jestli to můžu uklidnit, tak my blijeme po každém jídle, první si grgne jako chlap a za chvíli blije, položím, začne se smát a blije,…a tak to postupuje do dalšího kojení, přes den pijeme když bdí tak co 2 hoďky, ale jinak spí v kočárku, tak to asi raději spolkne zpátky. Říkala jsem to doktorovi, poslal nás na sono žaludku, protože se mu tam taky poblinkala.
Ale vzhledem k tomu, že přibírám co měsíc to kilo, tak mi řekl že je chamtivá, a chce vše spapat. Takže zkracuji kojení, teď už kojíme tak 3 minuty, a dneska byl rekord, poblinkala mi jen dvoje dupačky a dvě pyžamka.
Markit, buď je ráda, že se nechce chovat.
Nikča nesnášela na rukách, nejlepe ji bylo v kočárku nebo postýlce a Kristýnka je na tom obdobně.
Markita píše:
zabko a jak se tedy spravne pasou konici
Mrkni na tuto diskusi, jsou to jen 2 strany a někde jsou tam i odkazy na stránky, kde to popisují:
https://www.emimino.cz/…aseni-50484/
Kaspinka píše: Žá-ba my jsme už vojtovku vyfásli a musím říct že i přes ten řev, kterej to provází jsem ráda.Malej se za ten měsíc fakt hodně zlepšilAle poprvé jsem to málem obrečela s ním:)
Však já se to snažím brát pozitivně, vím, že to pomáhá a dětem se to nelíbí jen kvůli tomu „omezení“, ne, že by je to bolelo. Ale aji tak to taky vořvu
. Vojtovku cvičila teta s mojí sestřenicí i bratrancem, několikrát jsem u toho byla, takže představu mám
.
Ahojky,
tak to my budeme urco cvicit taky. Bud je opravdu linej nebo nema tolik sily, nekdy pase temer predpisove a jindy ani nezobne. ![]()
Taky jsme si mysleli jakej není frajer ale nebyl:)Houpal se na rukách a zakláněl hlavu.Teď se naučil se tak rozhoupat až se přetoí a my si mysleli že to dělá schválně:)Takže když je na břichu tak mu máme podržet ruce aby se nehoupal.Koně máme pást co nejčastěji a nechat to třeba i 10min aby to mělo efekt (samo že s přestávkama).
Nás teď ale trápí ta seborea.Mazala jsem sluneč.olejem ale je to spíš horší než lepší a dneska v noci to měl jakési mokré tak jsem volala mudr a sestřička mi řekla, že namazat na noc infadolanem, na to kapesník nebo gázu a čepku.Ve čt jdem na ko tak to máme dělat až do čt.
nosanku my to sice nemame ale myslim ze to jsou supinky kuze na hlavicce
díky všem za pochvalu
.........taky mi nepřijde nějak víc tlustý. Vypadá starší. Akorát teď řeším dilema s kočárkem. Máme casualplay po dceři a malej je větší než byla ona a ještě max. 2 měsíce a fakt se už do ní nejvýjde a ve třech měsících ho fakt nechci cpát do sporťáku (není to úplný leh) a taky se za tři týdny stěhujeme do domečku po babičce na vesnici a tenhle je jen městskej, není odpružený a nemá nafukovací kola a tam fakt nejsou skoro vůbec chodníky, prostě malá vesnice. Potřebuju nějaký sporťák co jde uplně do roviny a jde směrem ke mě (a hlavně prostorný na velké mimi) a je odpružený. Nenapadá vás nějaký?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat