Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? Máme holčičku narozenou 23.2.2011. Jen co jsem tak stihla přečíst, tak nás taky trápí prdíky a zácpa. Sab simplex nepomáhá, teplá plínka, cvičení nic, zkoušela i čajík, avšak pořád kroutí se, pláče, tlačí a nic. Tak jsem jí včera poprvé pomohla teploměrem a vykakala se. Dávám jí nutrilon a uvažovala jsem o změně UM ![]()
Foxinko, vítej ![]()
Nutrilon dáváte obyčejný? Co zkusit Nutrilon Comfort je právě proti kolikám
![]()
Dávala jsem straším dětem a s prdíky to bylo v pohodě ![]()
já si to na těch 24 hod chystala dopředu,bo Magda fakt řvala 12hod denně a já nebyla schopná udělat nic
bylo to fakt nouzové řešení,kolikrát jsem mojeho čekala u dveří a sotva došel z roboty už jsem mu malou vpálila a letěla se vyčurat a tak.. tehdy to bylo takové malé peklo ![]()
ted je stíhám obě
asi jak už trochu vím co a jak, tak jsem i víc v klidu a UM nepotřebujem vůbec ŤUK ŤUK,plně kojíme a doufám,že dlouho budem.
všechny nováčky zdravím ![]()
Vítám nové maminy ![]()
Já už zkusila vážně skoro všechno co je na trhu, ale nejvíc nám vyhovuje Humana…je přijatelná i cenou, jen je problém ji sehnat…většinou je na objednání nebo přes net, ale rozhodně ji můžu doporučit…složení Arka je stejné jako u Nutrilonu, ale podstatně levnější.
Ale stejně se obávám, že budeme muset zatnout zuby a vydržet až to přejde. Nezastírám, že se vážně těšíííím ![]()
Jinak já jsem už druhý den nějaká otrávená…nic mě nebaví a nic nemám hotový. Bolí mě noha jako čert, ani jsem moc nespala a jestli to malej cítí, já nevim, ale taky byl v noci víc vzhůru a pofrflával…chjo
Tak s dovolením mezi vás také zavítám
Jinak my mlíčko nevylíváme pokud zbyde více,ale mám ho v lednici max. tři hodky, protože naš brouček to nevypije najednou..ale většinou tak na dvakrát.
Děkuji za uvítání ![]()
Fragola: jo obyčejný nutrilon 1. Slyšela jsem o comfortu, ale bylo u něj napsané, že má mírně nahořkou chuť, tak se bojím, aby to malé chutnalo a nevyhodila sjem penízky. Víš, jak to chutná?
Lucko, vítej ![]()
Rezi, já už posledních pár dní tak nějak melu z posledního
Práce doma hodně, do toho Kačule, prořve většinou odpoledne až do večera a pak odpadá až tak kolem 1 hod v noci
Už se těším, až si zase jednou půjdu lehnout do půlnoci
K tomu manžel v práci od nevidím do nevidím. No, někdy mám pocit, že s vezmu provaz a půjdu
Ba ne, tak zlý to není ![]()
Foxi, vím, jak Comfort chutná
Je malinko nahořklý, ale proti HA mlíkům mi to přijde v pohodě a naše děti to neplivaly, i když jsme na něj přešli z jiného (chuťově lepšího) UM ![]()
Ahoj holky, my meli taky peklo, ale az do doby kdyz jsme zjistili ze je to kojeneckou vodou, predtim neplakal, vsechno v pohode, pak jsme zacali kupovat jinou drazsi a peklo zacalo. Nez jsme nato prisli byl to horor.
1. Kupujeme - Horsky pramen v Penny stoji asi 12,90,– ale ma minimum dusicnanu.
2. Do kazdeho jidla davam 8 kapek Sabu.
3. Kupujeme nutrilon Comfort - je drazsi, ale pekne po tom kaka (ted uz jedeme pomalu jen na Nutrilonu Extra vic mu chutna a kaka taky pekne. - Na UM si musi zvyknout trva to prevazne tyden nez se ukaze jestli mu vyhovuje. (treba Hipp ho uplne zabetonoval - takze uz zadne novinky nezkousim)
4. Pupik - masticka nam absolutne nepomahala, ale cvicili jsme s nozickama a poloha tygrik je taky fajn, to z nej ty prdiky litaly:)
5. Tepla plinka nam taky nezabrala.
6. Jo a misto fenykloveho caje, davam hermankovy od Hippu granulovany. Fenyklovy pusobil opacne mel po nem jeste vetsi prdy, ale po tom hermankovem pije a uz u toho hned i kadi:)
To asi ve zkratce - preji hodne sil, ale rikam u nas to bylo v te kojenecke vode - zlaty Horsky pramen:)
Jinak ja delam uz 220ml vypije to naraz, ale drive jsem vedela ze vypije treba tak kolem 150ml a delala jsem 150, kdyz je nevypil a zbylo tam 30 - vylila jsem to. Nikdy jsem to v lednicce neschovavala - divne to pak zapacha umelotinou. Ale svagrova to delala, maly je zdravy a doktorka ji sama rekla v lednici uskladnene az 4 hodiny je UM v pohode - i kdyz z toho maly pil.
Nas maly spal dneska od osme hodiny vecer do sedme rano - takze dneska jsme odpocati. preji krasne utery ![]()
To je ale jedlík, 220ml vypije můj skoro dvouleťák. Jinak bych se taky ráda přidala k diskusi. Sice celé to už asi nemám nárok načíst, ale Vojtíšek se narodil v Brně Bohunicích 9.2.2011, měl 2760g a 46cm. Všechny vás moc zdravím. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat