Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
taky u nas probiha uklid, postele prevleceny, pradlo v pracce vysato, prach utreny uz jen vytrit
me to ceka zitra. Ale mam hotovou tu bakalarku, tak to pujde.
Holky co fialkujete, je mozne, ze bobiska ten jazyk boli nebo neco??? Mi ted o dost mene papa a place u toho.
doktorka mi rikala ze mu to muze byt neprijemny, ale bolet no nevim, my to mame hodne malo
my toho taky nemeli moc, ale co fialkujeme, tak mi pripada, ze toho ma na jazycku pozehnane.
nosanek píše:
my toho taky nemeli moc, ale co fialkujeme, tak mi pripada, ze toho ma na jazycku pozehnane.
to je opravdu divné, to by nemělo, mělo by se to zlepšovat…
je fakt, ze fialkujeme teprve 3 dny a jestli to uz bylo a nebylo to videt, tak to aspon vylezlo a uz to bude snad mizet. Jinak tatku jsem nahnala do lekarny pro strikacku, tak budeme bojovat s papanim.
Markita píše:
brnandy tak co ten srazik? kdy by se to komu hodilo???
Nám je to zatím jedno (teda pokud by se jednalo o odpolední čas), nic „pevného“ domluvené nemáme, takže bychom se přizpůsobili…
Jak to vůbec dopadlo s tím místem? Která kavárna vyhrála?
http://www.petice.net/…odin-s-detmi
holky mrknete a kdyztak se zkuste prihlasit a podpsat, i kdyz tomu moc neverim ze ta nase vlada se probere a zacne nas rodiny vice podporovat
ŽÁ-BA píše:Markita píše:Nám je to zatím jedno (teda pokud by se jednalo o odpolední čas), nic „pevného“ domluvené nemáme, takže bychom se přizpůsobili…
brnandy tak co ten srazik? kdy by se to komu hodilo???
Jak to vůbec dopadlo s tím místem? Která kavárna vyhrála?
tak to netusim ktera vyhrala, ale me by se to hodilo bud kolem 12 nebo az kolem 15 kvuli kojeni, ja nejsem zvykla kojit naverejnosti a malej je dost protivnej pred jidlem kdyz ma hlad tak nevim jak to chodi v kavarnach jestli se tam da kojit a jestli tram maji treba prebalovaci pulty???
Jinak u nás také probíhal jarní úklid
. Vendulka je od včerejška až do zítra u babičky, tak jsem mezi kojením, přebalováním, uspáváním, procházkami a dalšími podobnými nezbytnými činnostmi umývala okna, prala, žehlila, vysávala atd. atd. Taky mám radost ![]()
Pěkný zbytek víkendu ![]()
Markita - nevím, jestli úplně všechny kavárny mají přebalováky a „spešl“ koutky na kojení, ale měly by mít - od toho jsou „baby“, ne? ![]()
Nám se to hodí taky až po poledni, ale jinak je mně to jedno, kojení, nekojení… ![]()
tak ja jsme pro dat srazik kolem 12,30 nebo myslis jeste pozdeji, ja to mam s autobusem z bilovic trosky tezsi protoze to jezdi jen jednou za hodinu
No já pojedu sice z Tuřan, ale MHD to vyjde skoro na hodinu - bude-li sraz v té Veselé kavárně. A musím vychytat nízkopodlažní spoje - když potáhnu i Vendulku, chcu být co nejsamostatnější, i tak je to adrenalin
. Takže si to budu muset nejdřív vyhledat a naplánovat, ale předběžně souhlasím - s tím, že třeba nedorazíme napřesno. Ale ono to tak asi bude u většiny, ne? Určíme jen přibližnou hodinu a na tu hodíme rezervačku… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat