Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
2.4.11 16:49

taky u nas probiha uklid, postele prevleceny, pradlo v pracce vysato, prach utreny uz jen vytrit

• načítám...
9199
2.4.11 16:56

me to ceka zitra. Ale mam hotovou tu bakalarku, tak to pujde.

Holky co fialkujete, je mozne, ze bobiska ten jazyk boli nebo neco??? Mi ted o dost mene papa a place u toho.

• načítám...
2000
2.4.11 16:59

doktorka mi rikala ze mu to muze byt neprijemny, ale bolet no nevim, my to mame hodne malo

• načítám...
9199
2.4.11 17:04

my toho taky nemeli moc, ale co fialkujeme, tak mi pripada, ze toho ma na jazycku pozehnane.

• načítám...
2000
2.4.11 17:09

to je divne

• načítám...
5542
2.4.11 19:10
nosanek píše:
my toho taky nemeli moc, ale co fialkujeme, tak mi pripada, ze toho ma na jazycku pozehnane.

to je opravdu divné, to by nemělo, mělo by se to zlepšovat…

• načítám...
2000
2.4.11 20:40

brnandy tak co ten srazik? kdy by se to komu hodilo???

• načítám...
9199
2.4.11 20:50

je fakt, ze fialkujeme teprve 3 dny a jestli to uz bylo a nebylo to videt, tak to aspon vylezlo a uz to bude snad mizet. Jinak tatku jsem nahnala do lekarny pro strikacku, tak budeme bojovat s papanim.

• načítám...
4354
2.4.11 21:04
Markita píše:

Nám je to zatím jedno (teda pokud by se jednalo o odpolední čas), nic „pevného“ domluvené nemáme, takže bychom se přizpůsobili…
Jak to vůbec dopadlo s tím místem? Která kavárna vyhrála?

• načítám...
2000
2.4.11 21:06

http://www.petice.net/…odin-s-detmi
holky mrknete a kdyztak se zkuste prihlasit a podpsat, i kdyz tomu moc neverim ze ta nase vlada se probere a zacne nas rodiny vice podporovat

• načítám...
2000
2.4.11 21:08
ŽÁ-BA píše:
Markita píše:
Nám je to zatím jedno (teda pokud by se jednalo o odpolední čas), nic „pevného“ domluvené nemáme, takže bychom se přizpůsobili…
Jak to vůbec dopadlo s tím místem? Která kavárna vyhrála?

tak to netusim ktera vyhrala, ale me by se to hodilo bud kolem 12 nebo az kolem 15 kvuli kojeni, ja nejsem zvykla kojit naverejnosti a malej je dost protivnej pred jidlem kdyz ma hlad tak nevim jak to chodi v kavarnach jestli se tam da kojit a jestli tram maji treba prebalovaci pulty???

• načítám...
4354
2.4.11 21:09

Jinak u nás také probíhal jarní úklid :pankac: . Vendulka je od včerejška až do zítra u babičky, tak jsem mezi kojením, přebalováním, uspáváním, procházkami a dalšími podobnými nezbytnými činnostmi umývala okna, prala, žehlila, vysávala atd. atd. Taky mám radost :mrgreen:

Pěkný zbytek víkendu :mavam:

• načítám...
4354
2.4.11 21:13

Markita - nevím, jestli úplně všechny kavárny mají přebalováky a „spešl“ koutky na kojení, ale měly by mít - od toho jsou „baby“, ne? :wink:
Nám se to hodí taky až po poledni, ale jinak je mně to jedno, kojení, nekojení… :mrgreen:

• načítám...
2000
2.4.11 21:15

tak ja jsme pro dat srazik kolem 12,30 nebo myslis jeste pozdeji, ja to mam s autobusem z bilovic trosky tezsi protoze to jezdi jen jednou za hodinu

• načítám...
4354
2.4.11 21:37

No já pojedu sice z Tuřan, ale MHD to vyjde skoro na hodinu - bude-li sraz v té Veselé kavárně. A musím vychytat nízkopodlažní spoje - když potáhnu i Vendulku, chcu být co nejsamostatnější, i tak je to adrenalin :mrgreen: . Takže si to budu muset nejdřív vyhledat a naplánovat, ale předběžně souhlasím - s tím, že třeba nedorazíme napřesno. Ale ono to tak asi bude u většiny, ne? Určíme jen přibližnou hodinu a na tu hodíme rezervačku… :?:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+