Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
1.4.11 13:06

fialkovani je celkem zabava a nakonec mam i ja fialovy prsa,ale malymu to asi nijak nevadi

• načítám...
898
1.4.11 15:50

Nosánku
v ničem extra neperu, obyč prací prášky…peru na 40 a dávám extra máchání…a fakt to mám všechno napoprvé dole.

Jen včera jsem mu omylem (záhada) obarvila i čelo, jééé já to drhla, ještě že byl po koupání naolejovanej :lol: , ale stejně vypadal jako když ho tlučeme

• načítám...
2000
1.4.11 15:53
rezinka29 píše:
Nosánku
v ničem extra neperu, obyč prací prášky…peru na 40 a dávám extra máchání…a fakt to mám všechno napoprvé dole.Jen včera jsem mu omylem (záhada) obarvila i čelo, jééé já to drhla, ještě že byl po koupání naolejovanej :lol: , ale stejně vypadal jako když ho tlučeme
:lol: :-D :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
758
1.4.11 15:58

Ahoj holky, trosku nestiham psat, jak je venku jen trosku pekne jsme na prochazce, to slunicko je uzasne, uz jsem mu koupila i opalovak s ochrannym faktorem 50 od Nivei, protoze kdyz ho krmim na lavicce venku a sviti slunicko mam strach, preci jen je malinkaty a kuzicku ma slabounkou, tak uz mazeme. Jinak se Sabem mame ten samy problem, ale resim to jako Market odendam to horni vicko a leju na lzicku. Jinak Prazandy ja jsem z Prahy 9 z Proseka, jsem urcite pro sraz a klidne i pro prochazku, kdyz budete nektera chtit vyrazit na kavicku nebo na nakupy, nebo jen tak do parku. Ja jsem mobilni a kdyz tam netrefim autem existuje MHD:) Chodime na rehabilitace, takze docela horor, ale maly je statecny…dneska mame gulas a jdu slozit pradlo, a neco hodit o pracky, s uklizenim jsem taky ve skluzu…:)

• načítám...
12429
1.4.11 16:37

Tak to já se dneska musím pochválit, mám všechno uklizeno:)O víkendu má být krásně tak ho chci strávit venku ne u úklidu:)

• načítám...
9199
1.4.11 16:41

To jsi Kaspi sikula, ti ja se seru se svagrovou bakalarkou, utika mu cas a ja nestiham, tak nadobi vyresila mycka, pradlo se pere a venku jsme taky byli na chvili, ted vetram, tak taky mame cerstvy vzduch.

Vcera jsem si upravila zahonky, zasadila petrzel, pokopala cesnek, v noci poprselo tak jsem vysmata :palec:

• načítám...
12429
1.4.11 16:46

Nosanku ty kromě pečení na zakázku děláš ještě bakule na zakázku? :mrgreen:

• načítám...
9199
1.4.11 16:52

Ne, ale je fakt, ze uz bych mela dalsi 2 :lol:

• načítám...
5542
1.4.11 17:45

Leni- hromnice já jsem z prahy 10- hostivař.
a rozhodně s plánovaným termínem souhlasím :)

• načítám...
3968
1.4.11 22:40

Ahoj holky :-D
Dneska jsme byli dlouho venku-bylo nádherně a o víkendu má být ještě lépe :dance: konečně teplůo a jaro
Chudák Péťa se my dneska tak příšerně kroutil-měl strašně nafouklý bříško, tak nám asi 2 hodinky probrečel hysterákem-pak zabral fenyklovej čajík-4krát se doslova posral-já jsem ho nakojila manžel uspal a teď vesele chrupká v postýlce :dance: chudák malej mně ho bylo tak líto :-(
Jinak zítra přijedou naši a neděli máme sami pros sebe a má být nádherně :-D
takže holky pražandy-jsme docela roztrkaný po té Praze ale snad se v tom červnu slezem :-D
takže jsme z: Vinohrad, Hostivaře, Proseka, Zbraslavi a Rézinka psala že se přizpůsobí :-D
tak budeme vymýšlet místo pro sraz :dance: začínám se těšit
Mějte se krásně a užijte si pěknej víkend

• načítám...
9199
2.4.11 08:50

Dobre ranko,

tak jak koukam ven, tak slunicku se taky moc nechce z pelechu :nevim:

• načítám...
9199
2.4.11 10:35

Me miminko je uzasne: Prave snidam a ono mi tady prdi!!! Vyloženě sere!!! Ale jak. Na me sice nema :oops: , ale tatkovi silne konkuruje :palec: .

• načítám...
2000
2.4.11 13:06

tak u nas je venku vselijak, snad nezacne prset

• načítám...
9199
2.4.11 13:21

u nas uz nekolik kapek spadlo

• načítám...
24837
2.4.11 16:06

Ahoj, zdravím při víkednu :mavam:
Vyhanala jsem ven manžela s dětmi a řádím doma jak černá ruka :pankac: Mám převlečené postele, umytá okna, prostě řádně vyšůrováno a jsem šťastná jako blecha, že jsem to zvládla. Už mě to pomalu ničilo, bo jsem to od porodu tak nějak pytlíkovala, aby to bylo :roll:
Kačenka je moc hodná, sice se teď v noci začala častěli hlásit o mlíčko, ale pořád to jde :wink:
My máme krásně, polojasno, peru jak vzteklá, abych toho co nejvíc vysušila :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí