Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
fialkovani je celkem zabava a nakonec mam i ja fialovy prsa,ale malymu to asi nijak nevadi
Nosánku
v ničem extra neperu, obyč prací prášky…peru na 40 a dávám extra máchání…a fakt to mám všechno napoprvé dole.
Jen včera jsem mu omylem (záhada) obarvila i čelo, jééé já to drhla, ještě že byl po koupání naolejovanej
, ale stejně vypadal jako když ho tlučeme
rezinka29 píše:
Nosánku
v ničem extra neperu, obyč prací prášky…peru na 40 a dávám extra máchání…a fakt to mám všechno napoprvé dole.Jen včera jsem mu omylem (záhada) obarvila i čelo, jééé já to drhla, ještě že byl po koupání naolejovanej, ale stejně vypadal jako když ho tlučeme
Ahoj holky, trosku nestiham psat, jak je venku jen trosku pekne jsme na prochazce, to slunicko je uzasne, uz jsem mu koupila i opalovak s ochrannym faktorem 50 od Nivei, protoze kdyz ho krmim na lavicce venku a sviti slunicko mam strach, preci jen je malinkaty a kuzicku ma slabounkou, tak uz mazeme. Jinak se Sabem mame ten samy problem, ale resim to jako Market odendam to horni vicko a leju na lzicku. Jinak Prazandy ja jsem z Prahy 9 z Proseka, jsem urcite pro sraz a klidne i pro prochazku, kdyz budete nektera chtit vyrazit na kavicku nebo na nakupy, nebo jen tak do parku. Ja jsem mobilni a kdyz tam netrefim autem existuje MHD:) Chodime na rehabilitace, takze docela horor, ale maly je statecny…dneska mame gulas a jdu slozit pradlo, a neco hodit o pracky, s uklizenim jsem taky ve skluzu…:)
Tak to já se dneska musím pochválit, mám všechno uklizeno:)O víkendu má být krásně tak ho chci strávit venku ne u úklidu:)
To jsi Kaspi sikula, ti ja se seru se svagrovou bakalarkou, utika mu cas a ja nestiham, tak nadobi vyresila mycka, pradlo se pere a venku jsme taky byli na chvili, ted vetram, tak taky mame cerstvy vzduch.
Vcera jsem si upravila zahonky, zasadila petrzel, pokopala cesnek, v noci poprselo tak jsem vysmata ![]()
Nosanku ty kromě pečení na zakázku děláš ještě bakule na zakázku? ![]()
Leni- hromnice já jsem z prahy 10- hostivař.
a rozhodně s plánovaným termínem souhlasím ![]()
Ahoj holky ![]()
Dneska jsme byli dlouho venku-bylo nádherně a o víkendu má být ještě lépe
konečně teplůo a jaro
Chudák Péťa se my dneska tak příšerně kroutil-měl strašně nafouklý bříško, tak nám asi 2 hodinky probrečel hysterákem-pak zabral fenyklovej čajík-4krát se doslova posral-já jsem ho nakojila manžel uspal a teď vesele chrupká v postýlce
chudák malej mně ho bylo tak líto ![]()
Jinak zítra přijedou naši a neděli máme sami pros sebe a má být nádherně ![]()
takže holky pražandy-jsme docela roztrkaný po té Praze ale snad se v tom červnu slezem ![]()
takže jsme z: Vinohrad, Hostivaře, Proseka, Zbraslavi a Rézinka psala že se přizpůsobí ![]()
tak budeme vymýšlet místo pro sraz
začínám se těšit
Mějte se krásně a užijte si pěknej víkend
Dobre ranko,
tak jak koukam ven, tak slunicku se taky moc nechce z pelechu ![]()
Me miminko je uzasne: Prave snidam a ono mi tady prdi!!! Vyloženě sere!!! Ale jak. Na me sice nema
, ale tatkovi silne konkuruje
.
Ahoj, zdravím při víkednu ![]()
Vyhanala jsem ven manžela s dětmi a řádím doma jak černá ruka
Mám převlečené postele, umytá okna, prostě řádně vyšůrováno a jsem šťastná jako blecha, že jsem to zvládla. Už mě to pomalu ničilo, bo jsem to od porodu tak nějak pytlíkovala, aby to bylo ![]()
Kačenka je moc hodná, sice se teď v noci začala častěli hlásit o mlíčko, ale pořád to jde ![]()
My máme krásně, polojasno, peru jak vzteklá, abych toho co nejvíc vysušila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat