Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
25.3.11 19:14

Ahoj,

Kaspi, já si právě tu červenou čočku dávám a dobrý 8-)

• načítám...
12429
25.3.11 19:27

Fragol na tebe jsem právě myslela, že ji asi budeš mít ozkoušenou :palec:

• načítám...
1274
26.3.11 10:21

Ahojky všem přeji krásnou sobotu, i když je venku takové ošklivé počasí :kytka:

• načítám...
2000
26.3.11 10:53

joojo dneska je pekne hnusne

• načítám...
2000
26.3.11 10:54

holky taky jste meli s mimcama rustovy vzpur tak ze jste kojili skoro kazdou hodinu? malej by mohl byt ted u prsa furt

• načítám...
1996
26.3.11 11:21

Hezký den maminy!

U nás to ráno vypadalo hnusně,ale teď už svítí sluníčko a je i docela teplo.Já byla odvézt malýho k babičce a teď mám klid.Příťa je venku a voskuje autíčko a malinká si hraje v postýlce.

Markit růstový spurt už máme taky zasebou.Bylo to napalici,ale hlavně vydrž do maximálně tří dnů to bude OK.

• načítám...
12429
26.3.11 18:44

Pěknou sobotu:)
Tady počasí docela ušlo, byli jsme na pěkné prochajdě ale teplota už klesla.
Marki my jsme asi měli růstový spurt jen malý protože jsem ho nějak ani nezaznamenala.

TEď nás ale trápí něco jiného, malý občas po jídle ublinkává nebo vyblinká všechno když si brkne.Stává se vám to taky?Příjde mi totiž že moc nepřibírá:(

• načítám...
2000
26.3.11 18:52

kaspi malej me takhle ublinkaval pred tydnem, zkusila jsem ho kojit v poloze kdy skoro sedel a nechava jsem ho odrihavat tak po 2 minutach a pak zase k prsu takze se nam kojeni protahlo ale stalo to za to a ted uz je to lepsi

• načítám...
2000
26.3.11 20:12

musim se vam pochlubit, mame malyho v casopise Maminka ve vitani obcanku

• načítám...
725
26.3.11 20:41

Markit tak hned tak od mala je prďolka populární.
S tím ublinkavání, u nás se blinká i hodinu po kojení, někdy je to pořádná šavle a někdy jen tvaroh.
Má taky zvýšenou polohu, ale odbrkne si a pak se za chvili třeba poblinká.
Takže převlíkáme po kojení někdy třikrát a někdy i pětkrát.
My dneska s dědou dělali pořádky se dřevem, Nikolka zvesela vozila do sklepa. A Kristýnka to prospala.
Odpo začalo poprchávat, a večer pořádně sprchlo.

• načítám...
12429
26.3.11 20:44

Jj dneska jsme převlíkali 3× než jsme šli ven:)

• načítám...
9199
27.3.11 09:20

Dobre ranko,

dnesni noc byla hrozna, teda pro me. Danecek by zlaticko, vstavali jsme jako vzdy 2×, to jsme vymenili plinu, pekne popapali a chrneli dale. Ale me vcera tchyna donutila, at mi babka namaze zada, ze mi bude lip, ze se mi ulevi. JO? HOUBY!!! Krk me boli dale a svaly, o kterych jsem nemela tuseni, tak uz vim, ze je mam. Ze ja krava ji zase poslechla. Ta baba me uz vazne toci. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Vytocila jsem ji naposledy vcera, tak je asi nacase to co v nejblizsi dobe parkrat zopakovat, at je zase klid. :zed: :zed: :zed: ****JSEM TO ALE SNACHA**** :oops: :oops: :oops:

VCERA MI ASI CHTELA PREDVEST, JAK SE USPAVA MIMI. Jsem vsem zatrhla bobiska nosit, kdyz rve :oops: , pak to chce po me porad a ja nic neudelam. :oops: Tak ho drzela, povidala mu, „husala ho“, malem ji ruce odpadly. A vysledek??? Sotva ho dala do postylky, tak rev – opet. Tak sli domu a ja jsem ji pekne podekovala. :lol:

• načítám...
9199
27.3.11 09:27

Vcera jsem meli vitani obcanku - to byla traparna, ale dostali jsme album na fotky, tak to stalo za to. Danecek mel vcera uplakany den, ale kdyz tam zacaly hrat housle, tak jeste, ze jsme meli ten dudan. A to hraly porad!!!! Hold, neni to metal. :nevim:
Taky tam meli uzasnou kolibku - pro nase aktivni mimi totalne nepouzitelna. Sotva jsem ho tam polozila, tak uz byl na boku a samorejme prilepeny mezi „spruslemi“ :pocitac: . To jsem zvedava na fotku, jak se to panu fotografovi podarilo.

Kaspi: tak Danecek ma taky zvysenou polohu, pak samorejme na bok, ale bez zavinky se mi stejne prekuli zpet na zadicka. Kdyz chceme it ven, nebo kdyz jsem na navsteve, tak papame a odrihavame jedine s bryndackem - nemusime pak prevlikat. Bojovali jsme s tim hodne, ale uz je to skoro O.K. Sice nam tenhle tyden v noci ohodil stenu - bude se malovat, ale jinak v pohode. Tudiz ho ani do te zavinky prilis nestahuji, jen trosicku, ale hodne navolno, at se mi nesesune v postylce dolu (zvlada to i pres polstar), a nestresuji, kdyz se mi prekuli na ty zadicka.

• načítám...
12429
27.3.11 19:03

My jsme dneska byli na návštěvě tak mě to nějak vyšťavilo.Ale bylo to příjemné:)Beníček ležel odpo v cizí postýlce a byl hodný, pak se najedl, jen malinko ublinknul a posral (omlouvám se za ten výraz, ale takhle to vypadalo:)) plínu až to skoro neudržela:)Ale bylo to fajn:)

Holky tak co s tou kavárnou :wink:

• načítám...
3968
27.3.11 19:22

ahojky holky :-D
Máte všichni moc krásný miminka :-D snažím se Vás dočítat ale nějak nemám čas přispívat
Máme se krásně. Petříček nám krásně roste-v pátek už mu bude 6 týdnů :srdce: Jinak někdy zlobí dost a někdy vůbec. Pár krušných nocí máme taky za s sebou. Když nám moc brečí, tak za to můžou prdíci-ale přišli jsme na to, že mu pomáhá fenyklovej čaj-prdí po něm jak starej chlap :-D Manžel my taky dost pomáhá, takže zvládáme. Moc se mu líbí projížďky v kočárku-hlavně po dlaždičkách-to při nich spí jak dudek a koupání taky má rád. Na kojení se my zatím, budí po 3 hodinách. Tak se i trošku vyspíme. Někdy toho mám plný zuby, ale když se na vás piškotek usměje :srdce: tak je to něco nádhernýho :kytka:
Taky by jsem s Váma ráda na sraz, ale z Prahy dost daleko :-(
Mějte se všichni moc a moc krásně, užívejte si svých miminek :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex