Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
rezinko mě malá už pobrukuje zhruba 14dní,ale jen sem tam.
Holky chci se zeptat jak oblíkáte miminka ven do kočárku.U nás bylo včera 15stupňů a malá měla spocenou hlavinku.
Lolly píše:
ahoj holky!Tak Terezka má v pusince moučnivku,tak fialkujeme a musela jsem všechny dudlíky vydezinfikovat.Příťa jel s dětma na hřiště a my s malou relaxujeme.
lolly a jak se to pozna???
Markit tady na tý fotečce má vidět na jazýčku tu moučnivku.Je to takovej hustě bílej povlak a postupně se to šíří do celý pusinky.
Ahoj holky nám včera nešel net tak jsem byla nervozní ![]()
Markit moučnivka jsou napřed takový bílý tečky, který se postupně rozšíří.Jen se to zafialový a je to v pohodě.My jsme to měli už v porodce a tolik že malej na to dostal nějaký sirup.
Nám ještě taky moc nebrouká ![]()
Ahoj,
máte krásný vysmátý kulihrášky ![]()
U nás se broukat začalo včera večer ![]()
Kyčle jsme včera zvládli též, vše OK.
Reshberry, s tím preventivním širokým balením nevím, asi bych dávala aspoň na noc ![]()
Lolly, já dávám do kočárku v body + dupačky + bačkorky + mikinku a čepku a dobrý ![]()
A ať se brzo zbavíte moučnivky ![]()
Ahoj holky,
Lolly taky jsem říkala, že se vás zeptam…já dávám body, tepláčky, čepičku, kombinézu a je ve fusaku…spocenej není, pořád se nějak bojím vyndat ho z kombinézy, ale včera už jsem chtěla a manža, že ho v ní mám ještě nechat
myslíte teda, že když dám místo kombinézy mikinu, tak že to bude stačit?
Malej začal povídat někdy před týdnem
ale neni to ještě moc často…některý den vůbec a někdy hodně…
klaras já malé dávám body, punčošky, dupačky, slabou mikču a silnější- místo bundičky a je ve fusaku.
klaaras mě právě teta řekla,že jí moc nabaluju a to jsem jí oblíkala jako ty.A řekla mi,že dřív kombinézy nebyli a oni měli děti ve svetříkách a fusaku a bylo to v zimě a stačilo to.
Takže když dam body s dlouhým, slabou mikču a slabej svetřík, tak že to bude stačit? A když dam dupačkový tepláčky jsou nutný punčocháčky?
Ahojky,
no oblekani je sila. Ja treba oblekam stejne, ale misto fusaku davam 2 deky - jednu dospod a jednu nahoru. Maly neni spoceny ani studeny, tak to je asi O.K.
Tak my broukame o 106
A zacali jsme tak pred cca 3 tydny a pred tim, jen obcas - tezko rici, s temi jeho skreky to nejde nekdy rozeznat ![]()
Tak já dneska dala malý jen čepku,bodyčko,punčošky,svetřík a slabounkou bundičku a malá chrupká v kočárku ještě teď a to mi v poslední době v kočárku pobrekávala,takže to bylo tím,že jí bylo horko.Ach joo jsem to ale matka. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat