Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak my jsme pribrali za prvni tyden doma 500g a ted za mesic myslim 1680g. naposledy pred 10 dny jsme meli 4,5kg tak pocitam ze ted bude mit neco malo pod 5kg. nejak moc me roste az se tomu divim.
Holky z Brna nepremyslite o plavani a nemate typ na to kam chodit?
Markit ty taky kojíš smetanu ne ![]()
500g budeme mít snad teď což bude 5týdnů…
co kojim tezko rict, ale malej je otesanek a hlavne kojim kazdy 3 hodiny pres den a vecer 3-5hodin
na to ze je nedonosenej uz vubec nevypada. velikost 50 nam vydrzela mesic a ted pomale vyrazuji 56
Tak jsme vykoupani, napapani a snazime se usnout. Bobisek, sezral 160 ml
a jeste mi prislo, ze by pokracoval
To by ale bylo uz moc najednou, tak budeme pokracovat v noci, typuji tak v pul jedne. Ja to taky vidim na vanu, treba se ke me prida i tatka
a pak na pelisek
.
Takze dobrou a uspesne vykroceni do noveho tydne a do jara
![]()
Markita píše:
co kojim tezko rict, ale malej je otesanek a hlavne kojim kazdy 3 hodiny pres den a vecer 3-5hodin
na to ze je nedonosenej uz vubec nevypada. velikost 50 nam vydrzela mesic a ted pomale vyrazuji píše: Více
To je super, jsme na tom stejne, ale vahove mene. V noci vydrzime 6-8, ale pak treba i po dvou ci hodce a pul aby to dohnal.
Al3da: Prvni mesic jsme pribrali cca 700 g vcetne poporodniho ubytku, ale prvni mesic doma jsme pribrali 1300 g. Ted to uz vypada „jen“ na to kilo, ale vzhledem k tomu, kolik mi vypil ted, tak to pujde pekne nahoru. No musim vymenit flasu - at se mi tam ty davky vejdou.
Holky, jak casto se ma menit savicka? Nekde jsem cetla, ze co mesic.
Tak já kojím co 2 hodiny někdy 2,5 takže máme cca 10 kojení za den ale tolik teda nepřibejvá, ale ona po chvilce na prsu usína a už necucá, tak možná proto.
Jo no jo JARO
hurá!!!
Ahoj holciny zdravim vas vsechny po delsi dobe, a mate vsechny krasne fotky!!!
Žábo- ja obcas ctu, ale moc nepisu, nejak neni chut, kdyz mi tu za zady stepujou dve deti, ikdyz Betunka spinka…
Pro srazik jsem - baby kavarna je jeste v Zabovreskach- mela by byt hodne velika, ale jeste jsem tam nebyla, dal vim, ze v Kohoutovicich je cukrarna s detskym koutkem a jeste na mendlaku je jogurtarna s detskym koutkem, ale pry ji maji rusit, tak nevim zda jeste funguje a taky nevim, kolik se tam vejde lidi. Baby kavarna na Husove je urcite pro vsechny nejdostupnejsi (myslim) a kdyz se zarezervuje, tak se tam urcite vsechny nacpem
Žábo ja zrejme prijdu taky s aspon jednim starsim ditkem, takze urcite vem vendulku s sebou ![]()
Markita- ja chodim s detmi plavat v Kohoutovicich do clubu Fontana - v ddm Juventus a jsem tam moc spokojena, je to maly bazenek - rehabilitacni, ale je tam tepla voda a na bazene horko, sice v satnach malo mista, ale tety cvicitelky jsou moc fajn a hodne se snazi Ti vychazet vstric s nahradami neni problem…takze ja jen doporucuji, ale je pravda, ze jinde to moc neznam.
Ahoj,
já taky čtu, ale chodím do uzavřené diskuze Leden 2010, tak píšu hlavně tam ![]()
Máte všechny krásné drobky, my byli ve čtvrtek na 6 - týdenní prohlídce a Kačka váží 5850 g, měří 57 cm, za měsíc přibrala přesně kilo ![]()
Mějte se a ať děti nezlobí
![]()
Markit nejlevnější je to prý na Slavii vedle Milosrdných a docela jsem na to slyšela jen chválu tak my se asi podíváme tam.Akorát to budem mít až po prázdninách.Ale těšíme se:)
Tak abysme udělali anketu kde se teda sejdem ![]()
Jo holky jak často by se měli mimča v tomhle věku koupat?My jsme koupali 2× týdně ale já bych chtěla 3× a manža říkal,že to není dobré zvlášť tady v Brně.
Kaspi, my koupeme každý den
Když není žádný problém, jako třeba ekzém, tak bych to neviděla nějak tragicky ![]()
Nosánek: malýmu to moooc sluší, načisto fešák
no a školu zatím zvládám - semestr teprve začal tak uvidíme jak to půjde dál ale snad to nějak půjde, nerada bych skončila, nejhorší bude Květen - to je zkouškový ![]()
Kass: my taky koupeme každý den (většinou rychlovky) a to z důvodu že malej pak krásně usne.
Kass, my koupeme taky kazdy den, nekdy mi to tedy nevyjde, ale jinak se snazim ano, mame to jako nocni ritual, delam to tak u vsech deti…
http://www.cafeandplay.cz/ odkaz na baby kavarnu v zabovreskach
Dahlia - ahoj
. No, myslela jsem si, že možná nakukuješ, jen prostě jako trojnásobná matka nemáš tolik času psát
. Jestli vezmeš na SRAZ aspoň jedno dítko, tak budu ráda, aspoň bude mít Vendulka společnost
. Co se týče toho místa, tak pro mě osobně je ta Husova taky nejlepší varianta co se týče dostupnosti. Asi bychom fakt měly hlasovat
. A příště můžeme zase jinam, aby to bylo fér
. Tož NÁVRHY SEM! ![]()
Jinak ráda uvidím i holky nebrňačky
.
My jdeme do poradny zítra nebo v úterý, ale Matěj vážil týden před „druhými narozeninami“ 4,45 kg, což měla přesně ve dvou měsících i Vendulka, a to měla porodní váhu podstatně nižší (2850 g), než on (3620 g), tak mě překvapilo, jak se docela „vyrovnali“
. Matýsek dost s váhou spadl v porodnici, tak trvalo delší dobu, než ji nabral zpět, do toho ten reflux - ale přibírá průměrně, tak jsem i ráda, že to není žádnej velkej cvalík, zaprvé kvůli oblečení a taky by to nemusela vydržet moje záda
.
Příspěvek upraven 20.03.11 v 22:33
dahlia2 píše:
Kass, my koupeme taky kazdy den, nekdy mi to tedy nevyjde, ale jinak se snazim ano, mame to jako nocni ritual, delam to tak u vsech deti…
http://www.cafeandplay.cz/ odkaz na baby kavarnu v zabovreskach
tak tahle kavárna mi příjde zatím nejlepší ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat