Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
986
16.3.11 19:13

Ahoj holky,tak Vás zase zdravím :-D my včera byli an K.O,máme už 3430g a 55 cm.Malá prosívá i když moc nepapká.Jsme už zcela na nutrilonu,mlíčko po zánětu zmizelo úplně,ale malá se mi zdá klidnější než když jsem ji kojila.To ji dost trápilo bříško a teďka mi snad týden ani nekuňkla.Koupili jsme nutrilon extra a to se spinká krásně.A já jsem taky klidnější,můžu si dát kávu,a pečivo a nepřemýšlet jestli jí tím ublížim nebo ne.Mrzelo mě,že jsem kojila tak krátce,ale když vidím ty výsledky tak jsem za to i ráda.V pátek máme měsíc tak to rychle uteklo opravdu.Všechny máte krásné fotečky miminek a maminky jsou taky šikovné.Já koupila lipoxal extreme a začínám dneska dietku..kila musí do léta rozhodně dolů :poblion:

• načítám...
2578
16.3.11 20:53

ahojky

Evik,Marki,Klárka : kluci jsou úžasní a krásně rostou :pankac: taky cvičíme pasení ale Tobíkovi se to moc nelíbí :mrgreen:

Kas: tak mě napadlo : zkus Kudy z nudy - :kytka: třeba tam najdeš něco rozumnýho, jinak zvláštní server neznám :nevim:

• načítám...
9199
17.3.11 08:41

Ahojky,

tak u nas je skarede a Daneckovi se to taky nelibi, je dnes nejaky uknourany.

Konicky se snazime taky past, ale asi je linej. Jednou drzi jak nejvetsi fraja a jindy hlavicku ani nezvedne a nekdy zobe a zobe. Az se k tomu dokopu, tak prilozim fotecku (zatim opet bojuji s uklidem a pradlem).

Na KO je to u nas skoro jak u Ropusky. Zvazi, zmeri hlavicku, prohmata brisko, varlatka a hlavicku. Zkontroluje, zda kapeme jak mame a pta se na stolicku, zda nas neco netrapi a zda neco nepotrebujeme. Nezapomeme nam pripomenout, vsechny kontroly a uz mizime do pryc.

Dnes nam prijde stolar delat stenu do verandy na kabaty a rovnou i s botnikem, tak to zase bude bordelu. Takze musim taky navarit (pokud mozno v normalnim case) a upect nejakou buchtu ke kavicce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
758
17.3.11 09:37

Tak my meli super noc, maly spal od 20:00 do 3:30 do rana - tzn. 7,5 hod v kuse, asi ten Nutrilon Extra neco do sebe ma:) Vcera jsme byli na KO,tak Marcusek ma 4750g a 57,5 cm. Musi chudinka na kontrolni krevni obraz, jak mel tu zloutenku, bude chodit na rehabko protoze mi toci hlavicku jen na jednu stranu - tak se snazime ho vselijak motivovat aby ji otacel i na druhou, ale on si na te sve prave vyslovene hovi:) a jeste musime na chirurgii protoze ma jedno varlatko sestouple a druhe napul, takze toho ma chudak maly pozehnane. :zed:
Holky budete davat Synflorix a Prevenar a nebo date i Rotarix?? Diky za info

Jinak vcera jsem myslela, ze manzela vystrelim na mesic, tatinek ma rymicku, takze si hovi, jako spravna manzelka tomu rozumim a respektuji. Prijeli jsme od doktora a maly zacal byt nevrly, byl najezeny, prebaleny, ale proste nevedel jak zaspat - litala jsem k nemu jako pako kazde 2 minuty kvuli dudliku, rozvareno, a doma opet po vybuchu… maly mel svuj den uz od rana, do toho ty moje hormony a tatinek si hovi u telky a ze bude delat pocitac - rozumim, ale po 2 min, co zacal maly zase kricet se mne zeptal s klidnym hlasem - a NEPOTREBUJE PREBALIT?! ja myslela, ze bouchnu, zastavila jsem se, polkla jsem, vzala maleho a sla do pokoje…Slibila jsem totiz, ze uz nebudu hystercit, preci jenom za to tehu a sestinedeli jsem mu toho nalozila dost, ale v tu chvili kdybych mela neco po ruce tak mu to asi nasadim na hlavu :pocitac: Nikdy tohle nedelal a ted se mne zepta na tohle…??? ja vim, normalni prkotina, ale vcera jsem byla zrala na Chocholouska:)
Jinak dodavam, ze manzel je fajn chlap a pred tim mi vynosil a uklidil nakup, jen ja mam ty sve navaly - proste normalni pohodicka s miminem:)

• načítám...
725
17.3.11 09:45

Ahojte, u nás hnusně, ani ven nemůžeme.
Kikinka chrupká a Niky lítá jak potrefená,…
Kuká se na sebe na dvd, tak se kochá, jak to krásně umí.

My očkování zatím ještě žádné neměli, příští týden určitě půjdem na 6 týdenní prohlídku.
U nikči jsem dávala prevenar, a to budu chtít i u Kiki.
Zbytek se mí zdá až moc, stejně když to bude chtít tak to chytí… :-?

• načítám...
3946
17.3.11 09:57

Hojky,

u nás taky pěkně prší :mrgreen:

dneska jsme byli na KO, Martínek vyrostl od narození o 10cm, máme 55 cm a 3580g. :-D
Zítra nás čeká rehabilitace, to bude zase něco. :-(

:mavam:
  • načítám...
2000
17.3.11 10:38

tak jak koukam jak vam rostou prckove tak ja mam asi nejakyho zrouta a pekne me tloustne, taky jsme vyrostli 10cm al epribreli jsem uz 2kg od doby co nas pusitli s porodnice, takze beru muj malej o 1cm mensi ale skoro o kilo tezsi.
mam strach aby nepribiral moc, vsude se pise ze mimca pribivaji tak 150g-250g za tyden a ten nas pribira 400g-500g za tyden tak nevim, doktorka taky valila oci ale nic nerikala tak snad je vse v poradku
evi ja jsme taky nejaka nervozni a to uz mam po 6ti nedeli, to jsem zvladla v pohode ale ted to na me nejak prislo. vcera jsem musela usmernit svou mamku, moc me pomaha s malym, ale vcera uz jsem vybuchla mam pocit ze moje mama si malyho moc provlastnuje, kdyz o nem mluvi tak rika jen muj malej, kdyz komentuje fotky tak taky mluvi o jejim miminku, kdyz se bavi s moji tetou a zve ji na navstevu tak ji rika no ja ti nevim jestli ti malyho pujcim pochovat. kdyz tu byla jeji kamaradka s 6ti letou dcerou a malymu byli jen dva tydny tak ho davala te male do naruce, no a vcera uz jsem toho mela dost tak jsem mamce rekla ze bych se o maleho rada starala tak jak chci ja, tak jak si ja myslim ze je to pro nej nejlepsi. jsem s toho trochu nervozni, nechci svou mamu komandovat ale musi si uvedomit ze to je moje miminko.

• načítám...
898
17.3.11 11:43

Ahoj holky,
tak jsme po KO, už přibíráme malej má 5300g…hned jsme dostali doporučení koupit Nutrilon AR, jelikož malej blinká…tak jsem hned naklusala a koupila, už má v sobě první dávku a hned bez blinkání…jen ten boj ze začátku..moc se mu do té nové chuti nechtělo…no byla jsem silnější. Tak jsem zvědavá zda to pomůže trvale.

U nás je taky pěkně hnusně..už od včera, nebyli jsme ani na prochajdě, protože pršelo a byl strašný vítr no a dneska žádná změna, sice nefouká, ale poprchává a je fakt hnusně.

Marki
jestli to dobře chápu bydlíte s maminkou a je to její první vnouče..?
Já myslím, že je to postižení babiček, ona chápe, že to je tvoje miminko, ale na druhou stranu je z něho tak nadšená a tak to prožívá, že ti to přijde až nenormální…já myslím, že tím si projde každá normální babička…buď v klidu, ale stanov si hranice kam až může mamka zasahovat, aby ti později nekazila autoritu, a co si budeme povídat to babičkám jde ze všeho nejlíp. :wink:

Jinak absolutně nechápu kde berete čas na pečení a podobný věci…já jsem ráda, že do sebe nacpu rohlík…jen co nakrmim, jdu odstříkat…samo mezitím uspím malýho…no a pak mám tak hodku čas a to většinou přijde na řadu nějaká oblíbená práce jako žehlení nebo praní…mám pocit, že nic jiného nestíhám (přece jenom je nás 5 a holky jsou pořád špinavý :lol: )No a pořád běhám po nějakých doktorech…to je dětskej, rehabka, gastro, gynda, zubař s holkama.. :jazyk: …jsme jak rodinka hypochondrů :lol:

• načítám...
12429
17.3.11 12:12

Tak já hlásím že jsme přišli z rehabky a byli jsme pochválení :dance: Podle fyzioterapeutky není malej ani tak zaostalej jako lenivej:)Ale tím že jsme začli tak brzy tak říkala, že bude pohybovější což je dobře.Všechno co mu dělala tak říkala, že je v pořádku jen se mu do toho nechce.Když ho zvedala za ručky tak moc nedržel hlavu ale na koníkách ji zvedá tak říkala že to se spraví.Jinak jsme zkontrolovali cvičení a dostali jsme další cvik u kterýho už nemusím na malýho lehat tak je to lepší:)A ukázala nám jak správně chovat.

Jinak tady je pěkně psovsky - prší a docela kosa. Asi už ven nepůjdem, prošli jsme se teď dopoledne.

Taky nechápu kde berete tolik času na ty práce:)Já tak max jednou za čas přes týden uvařím nebo vyžehlím když už je to fakt nutný:)

• načítám...
3524
17.3.11 12:47

Ahoj holky,
tak já už mám uklizeno, vytřeno, uvařeno, vyžehlený malýho věci a vykoupanýho psa :-D Teď čekám až se malej vzbudí, nakrmim, uspim a půjdu žehlit pro zbytek rodiny…dneska to mám nabitý :mrgreen:

Jinak já mám manžílek taky teď pěkně plný zuby…už několikrát jsme se pěkně pohádali…je teď hrozněj, když chci aby pohlídal malýho, abych si mohla něco udělat, tak je to hrozná práce a ty ksichty u toho, no zabila bych ho…teď už se ho nedoprošuju a dělám si všechno s malým, on když vidí, že už ho nepotřebuju, tak jde a malýho si vezme… :pocitac:

Malýho by měla očkovat příští týden, měl by dostat hexa vakcínu a synflorix…chtěla jsem i rotarix, ale ten mi rozmluvili, že je to prý zbytečný zatěžování toho tělíčka a že to očkování neni zas tak důležitý…prý je třeba 100 druhů rotavirů a ten rotarix uchrání třeba jen před 5, takhle mi to bylo vysvětlený…prý už takhle je toho na ty miminka dost, tak jsem se rozhodla, že ho nedam…

• načítám...
1274
17.3.11 13:05

Ahojky. Tak jsme přijeli z kožního, malý má na kůži stafylokoka, poslali nás i na oční a má to v očičku :-( tak dostal antibiotickou mast a kapky do očí, je mi ho líto. Mějte krásné odpoledne

• načítám...
13837
17.3.11 13:38
reshberry píše:
Ahojky. Tak jsme přijeli z kožního, malý má na kůži stafylokoka, poslali nás i na oční a má to v očičku :-( tak dostal antibiotickou mast a kapky do očí, je mi ho líto. Mějte krásné odpoledne

ať to má malý brzy ok.

Jinak všechny zdravím, tady ošklivé počasí, ale ven su musela, šla jsem pro M. do školky a ta je dneska ko unavená že čekám kdy vytuhne :mrgreen:

• načítám...
9199
17.3.11 15:04

tak nas tatka si dnes malem usekl palec na noze. Ma krasnou diru v kanadach a krasne rozseknutou polovinu palce s nehtem. Mame na dvorku 30 kubiku dreva a jeste tak 25 nam chybi nastipat. K tomu musime vymenit zarovku v aute, to bude prca, to se asi dorveme :oops:
Dnes mela prijit tchyna a ta slepice nikde. Vedet to, tak jsem s malym u nasich a nemusi byt bobisek nervozni z toho vrtani tady. Jinak buchtu mam dobrou - uz se laduji - to zase budou prdiky.
Ja vetsinou taky nestiham, ale to je tim, ze s malym spim jak to jen jde dopoledne a tenhle tyden to bylo 3× cca do 10 a vecer chodim spat taky s nim, tj. okolo 20 hod. Behem dne, to je vcelku nestihacka, napapat, odrihnout, ulozit, odstrikat a hodina minimalne v tahu. Pres den vydrzi tak 3 hodky, takze toho za necele 2 hodky nestihnu. K tomu venek, to uz redukuji „pouze na venek“ maly je venku a ja neco delam na zahrade - uz mam poryty zahonek a „odzimnila“ jsem cesnek - vzesel mi vsechen :palec: :lol: .

• načítám...
3524
17.3.11 15:21

Tak malej mi usnul v 9 ráno a ještě pořád spí, vůbec tomu nemůžu uvěřit, říkám si, jestli mu náhodou něco neni, že takhle spinká :nevim: sice jsem tam několikrát musela, vypadl mu dudlík a brečel, ale hned zase usnul…už nemám ani co na práci…

• načítám...
3946
17.3.11 15:25
klaaras píše:
Tak malej mi usnul v 9 ráno a ještě pořád spí, vůbec tomu nemůžu uvěřit, říkám si, jestli mu náhodou něco neni, že takhle spinká :nevim: sice jsem tam několikrát musela, vypadl mu dudlík a brečel, ale hned zase usnul…už nemám ani co na práci…

a to od té doby nejedl? 8-o my máme rekord 7 hodin cca ale to bylo bohužel jen jednou :mrgreen: a asi omylem :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+