Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9199
11.3.11 08:25

rezi: uplne jsem ti zapomela pochvalit maleho, hlavne ze jsem se nejdrive divala na fotecku a az pak cetla :oops: Je takovy krasne basculaty. :palec:
Muselo to byt hrozne, kdyz tak plakal, bobisek. Me MUDra vcera taky mela tendence nechat za dvermi, kdyz mu brali krev z rucicky ze zily, jak dospelemu, ale nedala jsem se. Nevim, zda to malemu pomohlo, ze jsem ho hladila a drzela, ale aspon me tam mel u sebe.

• načítám...
12429
11.3.11 08:59

Beruško ještě pak budeme mít cvik na zádech a na boku a třeba to záleží na tom co vám řekla doktorka, proto je jiný.

Nosanku musím mu trochu dát předloktí k sobě a přidržet, protože on je má daleko od sebe, tím pádem se o ně neopírá a hlavu zvedá tak že ji zakloní ne že se zapře o ruce.

• načítám...
2578
11.3.11 09:18

Rezi:malej je krásnej -už je pěkně baculatej :palec:

nám sice dr. ještě o pasení koníků nic neříkala, na KO teprve půjdem ale malýmu se moc pást koniky nechce - když ho chovám nebo ho mám na rameni tak hlavičku krásně drží ale jak ho dám na bříško tak se o ručičky moc opírat nechce - zkusím mu také ty ručičky dát více k sobe třeba mu to pomůže :nevim:

• načítám...
2578
11.3.11 09:58

dávám fotku jak se snažíme o pasení :mrgreen: ale nevím jestli je to správné jestli nemá mít malej hrudníček více zvednutý - tak vás holky poprosím co jste už byli u dr. tak jak to má vypadat :think:

• načítám...
12429
11.3.11 10:03

Já myslím že tohle dobrý.Vy jste mladší takže to asi odpovídá:)Náš malej má ruce víc od sebe.

• načítám...
13838
11.3.11 10:08

ahoj

Rezi proč brali malému krev??? Chudinka malej :cry:

• načítám...
898
11.3.11 10:52

Nosanku
děkuju…oni jsou takový slaďoučký v tomhle období…
no to víš, že se mi nelíbí když mu něco dělají, ale musí to být…zvykla jsem si v nemocnici…

Market
malej je krásnej okáček…koníky pase dobře…dej mu čas…pokroky budou…pomoci mu můžeš tím, že mu dáš ruce víc pod sebe a hladíš mu zádíčka od hlavy k zadečku…děláme to každý den před koupáním plus stimulujeme patičky aby lezl…obojí jsem dělala u všech dětí a je to i na doporučení lékaře. my zatím nepaseme…malej má větší hlavičku tak to chvilku potrvá…asi začneme pokládat na bříško

Grepi
bylo to pokračování testů z nemocnice…kvůli tomu dýchání, jestli to nějak neovlivnila ta chřipka co jsem měla před porodem. muselo by se to přeléčit, ale zatím to vypadalo dobře :dance:

• načítám...
5542
11.3.11 11:02

Holky z Brna mám dotaz, jezdíte nakupovat do IKEI? Mám takový smělý dotaz, hrozně bych chtěla dětskou deku v oranžové barvě ale už rok jí mají jen v brněnském obchodě. Nemohla by jste mi některá pomoct? :-) koupit a poslat poštou? samozřejmě zaplatím klidně i víc :-)

• načítám...
13838
11.3.11 11:19

Rezi aha, tak hlavně aby to bylo dobré.

• načítám...
9199
11.3.11 12:13

Market: maly je krasny a kolik ma hracek v pelisku. :kytka:

Rezi: To je dobre, ze testy vypadaji dobre. :kytka:
Stimulujes paticky? Jak to delas??? :nevim: Rada se priucim.

MUDra nam volala vysledky vcerejsiho odberu a ribobulin (ci jak to je :oops: ) mame na 80, takze dobry. A Danecek je hold snedsi chlapecek, hlavne ze je v poradku a treba z toho vyroste.

• načítám...
5542
11.3.11 12:37

Nosanku neni to bilirubin? :-)

• načítám...
3946
11.3.11 13:13

Nám doktorka řekla, že zatím stačí polohovat. Přišla rehabka a že nám to rovnou ukáže, když už tam jsme, tak ani nevíme, jestli na ty cviky spěchat nebo mu dát prostor. naše dokotrka je nemocná :-? tk ta nam neporadí. Krásně zvedal hlavičku, jen byl trochu pokřivenej, dneska už se mu ani ta hlavička nechtěla preventivně zvedat, jen řval.

• načítám...
9199
11.3.11 13:35
al3da píše:
Nosanku neni to bilirubin? :-)
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
12429
11.3.11 15:47
al3da píše:
Holky z Brna mám dotaz, jezdíte nakupovat do IKEI? Mám takový smělý dotaz, hrozně bych chtěla dětskou deku v oranžové barvě ale už rok jí mají jen v brněnském obchodě. Nemohla by jste mi některá pomoct? :-) koupit a poslat poštou? samozřejmě zaplatím klidně i víc :-)

Jestli na to nespěcháš tak se tam chci taky vypravit ale nevím jestli to zvládnu příští týden.Když tak mi pošli podrobnosti nebo odkaz na tu deku a jak tam budu mít cestu tak ti dám vědět :wink:

• načítám...
898
11.3.11 15:57

Stimulace patiček…položíš mimi na bříško, skrčíš mu nožičky jako žabičce (ale to udělá nejspíš sám) no a pak mu tlačíš prstem (nejlépe palcem) hned pod patička…malej se ti začne odrážet a posouvat dopředu jako když se plazí…napomáhá to správnému vývoji

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+