Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
rezi: uplne jsem ti zapomela pochvalit maleho, hlavne ze jsem se nejdrive divala na fotecku a az pak cetla
Je takovy krasne basculaty. ![]()
Muselo to byt hrozne, kdyz tak plakal, bobisek. Me MUDra vcera taky mela tendence nechat za dvermi, kdyz mu brali krev z rucicky ze zily, jak dospelemu, ale nedala jsem se. Nevim, zda to malemu pomohlo, ze jsem ho hladila a drzela, ale aspon me tam mel u sebe.
Beruško ještě pak budeme mít cvik na zádech a na boku a třeba to záleží na tom co vám řekla doktorka, proto je jiný.
Nosanku musím mu trochu dát předloktí k sobě a přidržet, protože on je má daleko od sebe, tím pádem se o ně neopírá a hlavu zvedá tak že ji zakloní ne že se zapře o ruce.
Rezi:malej je krásnej -už je pěkně baculatej ![]()
nám sice dr. ještě o pasení koníků nic neříkala, na KO teprve půjdem ale malýmu se moc pást koniky nechce - když ho chovám nebo ho mám na rameni tak hlavičku krásně drží ale jak ho dám na bříško tak se o ručičky moc opírat nechce - zkusím mu také ty ručičky dát více k sobe třeba mu to pomůže ![]()
dávám fotku jak se snažíme o pasení
ale nevím jestli je to správné jestli nemá mít malej hrudníček více zvednutý - tak vás holky poprosím co jste už byli u dr. tak jak to má vypadat ![]()
Já myslím že tohle dobrý.Vy jste mladší takže to asi odpovídá:)Náš malej má ruce víc od sebe.
Nosanku
děkuju…oni jsou takový slaďoučký v tomhle období…
no to víš, že se mi nelíbí když mu něco dělají, ale musí to být…zvykla jsem si v nemocnici…
Market
malej je krásnej okáček…koníky pase dobře…dej mu čas…pokroky budou…pomoci mu můžeš tím, že mu dáš ruce víc pod sebe a hladíš mu zádíčka od hlavy k zadečku…děláme to každý den před koupáním plus stimulujeme patičky aby lezl…obojí jsem dělala u všech dětí a je to i na doporučení lékaře. my zatím nepaseme…malej má větší hlavičku tak to chvilku potrvá…asi začneme pokládat na bříško
Grepi
bylo to pokračování testů z nemocnice…kvůli tomu dýchání, jestli to nějak neovlivnila ta chřipka co jsem měla před porodem. muselo by se to přeléčit, ale zatím to vypadalo dobře ![]()
Holky z Brna mám dotaz, jezdíte nakupovat do IKEI? Mám takový smělý dotaz, hrozně bych chtěla dětskou deku v oranžové barvě ale už rok jí mají jen v brněnském obchodě. Nemohla by jste mi některá pomoct?
koupit a poslat poštou? samozřejmě zaplatím klidně i víc ![]()
Market: maly je krasny a kolik ma hracek v pelisku. ![]()
Rezi: To je dobre, ze testy vypadaji dobre. ![]()
Stimulujes paticky? Jak to delas???
Rada se priucim.
MUDra nam volala vysledky vcerejsiho odberu a ribobulin (ci jak to je
) mame na 80, takze dobry. A Danecek je hold snedsi chlapecek, hlavne ze je v poradku a treba z toho vyroste.
Nám doktorka řekla, že zatím stačí polohovat. Přišla rehabka a že nám to rovnou ukáže, když už tam jsme, tak ani nevíme, jestli na ty cviky spěchat nebo mu dát prostor. naše dokotrka je nemocná
tk ta nam neporadí. Krásně zvedal hlavičku, jen byl trochu pokřivenej, dneska už se mu ani ta hlavička nechtěla preventivně zvedat, jen řval.
al3da píše:
Holky z Brna mám dotaz, jezdíte nakupovat do IKEI? Mám takový smělý dotaz, hrozně bych chtěla dětskou deku v oranžové barvě ale už rok jí mají jen v brněnském obchodě. Nemohla by jste mi některá pomoct?koupit a poslat poštou? samozřejmě zaplatím klidně i víc
Jestli na to nespěcháš tak se tam chci taky vypravit ale nevím jestli to zvládnu příští týden.Když tak mi pošli podrobnosti nebo odkaz na tu deku a jak tam budu mít cestu tak ti dám vědět ![]()
Stimulace patiček…položíš mimi na bříško, skrčíš mu nožičky jako žabičce (ale to udělá nejspíš sám) no a pak mu tlačíš prstem (nejlépe palcem) hned pod patička…malej se ti začne odrážet a posouvat dopředu jako když se plazí…napomáhá to správnému vývoji
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat