Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4354
6.3.11 21:50

Rendys - gratuluju!!! :kytka: Malej je fešák :wink: .

• načítám...
2149
6.3.11 22:07

Ahoj holky, všechny vás moc zdravím. Dlouho jsem tu nepsala, měly jste to tu tak hezky rozjeté, tak už jsem nechtěla zasahovat, ale pořád vás sleduju 8-) Jinak 4.2. v 11:31 se narodila Valérka. Vážila 2930g a měřila 50cm. Porod trval 14h, byl celkem náročný, ale nakonec jsme to obě zvládly. Je to moje zlatíčko. Taky nás trápí pupínky, malá je úplně moc obsypaná, takže mi dr. předepsal Horáčkovou mast a zítra si ji jdu vyzvednout. Jinak vám všem gratuluji ke krásným mimiškům.
Ropusko tebe jsem v porodnici viděla, zrovna ses loučila s manželem na chodbě, já byla v jídelně (teda doufám, žes to byla ty, rodila jsi v NJ?)

• načítám...
12429
7.3.11 11:37

ahoj holky tak nám malej celý víkend prokroutil:(bolelo ho bříško víc než obvykle.Já beru Sorbifer a taky mě z něj bolí břicho, myslíte že malýho může taky?

• načítám...
4354
7.3.11 11:37

Radca - taky véééliká gratulace!!! :kytka:

• načítám...
2149
7.3.11 12:00

Kaspi, já brala aktiferin, to byla hrůza, jak mě i malou to kroutilo, tak mi dali ferro-folgamma, že po něm by to dělat nemělo a po týdnu užívání nám to zase začalo.Tak jsem ho ted na chvíli vysadila a je klid.

• načítám...
2000
7.3.11 12:55

posledni dobou nestiham, mam rymu a malej taky takze je s toho nervozni a chce jist kazdy dve hodiny, kdyz nahodou vydrzi tri tak je to uspech, ale musim ho uspat v naruci, jinak by se porad kroutil a knoural a nakonec brecel, no asi ho mam rozmazlenyho. bydlime s rodici a kdyz prijde mamka z prace nebo o vikendu tak malej knukne a ona ho zacne chovat takze se mu to zalibilo, nejradsi bych se s malym zavrela do pokoje a zustala tam :-x , ale neda se ted nic delat, snad se to zlepsi a brzy budeme moct bydlet sami.

• načítám...
2000
7.3.11 12:56

chvalim fotecky, mimiskove jsou nadherni :huban:

• načítám...
3968
7.3.11 13:48

Ahoj holky :-D
dlouho jsem nepsala, nestíhám.
Dneska jsme byli u pediatričky. Dostali jsme velkou pochvalu. přibíráme krásně-Petříček je plně kojen, byla jsem i já pochválena za to, jak jsem se rozkojila po císaři tak mám radost :srdce: a vážíme už 3460g
jinak máte hezký miminka-fotečky jsou nádherný :dance:

• načítám...
725
7.3.11 13:56

Radčo a proč si nekývkla,…
A který den to bylo? Ono holek v úterý šlo celkem hodně domů, ..v to pondělí jak jsem nastupovala 7.2.?
A my jsme šly v pátek, škoda mohly jsme pokecat.
určitě by ti to rychleji uteklo.
A porod dobrý? ten týden to byl celkem fičák…tak mi to nějak uteklo.

• načítám...
962
7.3.11 18:52
ŽÁ-BA píše:
Rendys - gratuluju!!! :kytka: Malej je fešák :wink: .
:dance: děkuji žábo také jsem tu obdivovala vaše miminka a těšila se až budu mít své. :dance: Nebylo to lehké a velké hádání ve špitále,ale nakonec to dobře dopadlo. :think:
  • načítám...
2149
7.3.11 21:39

Ropusko, bylo to v to pondělí, zrovna ses chystala rodit, už jsi měla tu jejich košili.Já jsem šla právě v úterý domů. Ale že jsme se neviděly v úterý na snídani, asi jsme se minuly :nevim: Jako porodmbyl dlouhý a vyčerpávajicí, ale jako jinak s nemocnicí naprostá spokojenost, rodil mě Matlák a ještě jedna mladunká doktorka a jak jsem matláka nechtěla, tak byl skvělý a moc mi pomohl. A sestřičky na porodním taky super, takže já si nemůžu na nic stěžovat. A co ty, taky spokojená? Měla jsi nástřih,máš už všechny stehy pryč?

• načítám...
4354
7.3.11 21:53

reshberry - :huban: Tomáškovi k svátku :wink:

• načítám...
3221
8.3.11 06:51

AHoj holky, tak jsem včera nakonec jela k doktorovi a dal mi antibiotika… Nějaký Duomox, prý se může i při kojení, tak doufám že má pravdu a malé to neublíží… :think:

• načítám...
12429
8.3.11 09:54

Tak malej zas půlnoci proplakal:(Už nevím co mu na to břicho dát:(

• načítám...
758
8.3.11 10:00

Holky mate krasna miminka - fotky jsou uzasny :palec: My jsme byli pres vikend u tchanovcu na chate, vikend super, ale maly prijel pekne rozmazleny - tchynka ho vecne houpala v kocarku, aby neplakal, no a my dojeli domu a mne malem omylo. Ale jsem asi fakt oskliva matka, jsem ho z toho rychle vylecila, holt si poplakal, ale vozit kocarek v noci po byte a houpat, tak to ne. Jinak dnes spal v postylce bez zavinovacky jako velky kluk, mam radost, ze nemel problem s tim zabrat a nesermoval si rucickama pred oblicejem, jako to delal drive. Jinak zkousime nove UM Nutradefence od Sunaru, bajecne to chutna, nedela to hrudky, skvele se rozpousti, hodne bych ho prirovnala k nutrilonu az na tu lepsi mlecnou chut. Jen aby potom nemel zacpu nebo zase ty prdy…Pocasi je nadherne, odpoledne jedeme s tatkou na trenink, preji krasne utery - teda alespon doufam, ze je utery - mam v tom drabet zmatek:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+