Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3221
10.3.11 11:07

Ahoj holky, tak my naštěstí krom jedné noci spinkáme krásně. Jen přes den toho moc nenaspí. koupeme jednou za dva dny. Ale chci začít každý den, aby měla pevný režim.
Jak je to u Vás s očistkama? příští čtvrtek mám jít na kontrolu po šestinedělí a pořád trochu špiním. no ona to je spíš růžová krev. A to jsem si říkala že po císaři to nebude… :think:

• načítám...
2578
10.3.11 12:45

vvv: už jsem na to taky myslela - sice jsem rodila normálně a na KO jdu 15 a taky mám sice teda jen maličko a už jen takový hnědý výtok. Takže moc neporadím ale jsem zvědavá co holky napíšou :kytka:

• načítám...
13837
10.3.11 14:46

vvv já měla očistky celé šestinedělí a pak dostlala MS a dneska jsem zdárně byla na prohlídce :mrgreen:

• načítám...
2149
10.3.11 15:05

Ahoj holky, u nás noc celkem dobrá, ale za to dopoledne bylo divoké. 5 krát během 2 hodin jsem Vali komplet převlíkala, bud se tak pokakala nebo poblila :zed: Ted spinká.
Já jsem včera měla taky úplnou slabost a musela hlídat mamka, bo příta byl v práci, nebyla jsem schopná vůbec chodit, fungovat,byla jsem jak zdrogovaná a tep jsem měla pořád 110. Dnes je líp.
To pečivo moc neřeším, ptž. já staré nejím, jedině čerstvé v ten den, ale stejně ho moc nejím. Ale ovoce a zeleninu si hlídám,z toho mám strach.
Mi očistky skončily ve 4 týdnu. Ale já jsem je celkově měla úplně slabé.

• načítám...
3524
10.3.11 15:25

Ahoj,
já měla očistky 3 týdny, teď jsem zvědavá kdy to dostanu, jsem nervozní z toho, že nevím kdy to mám očekávat…
Teď jsem byla s malým na procházce a postavila jsem ho před barák, tak dospává…

• načítám...
9199
10.3.11 17:06

My byli dnes v poradne a vazime 4030 g a hlavicku mame 37 cm :lol: Takze i pres „tydenni hladovku“ jsme pribrali za 2 tydny 530 g. Doma jsme se krasne 2× vykakali, tak kdovi kolik vlastne vazime :lol: Taky nam pani doktorka brala krev kvuli zloutence - to bylo revu, ale mame peknou barevnou naplast s pavoukama :lol:

S tema ocistkama jsem to tady uz kdysi psala, ze tak cca 4 tydny a pak po tydnu 2 dny trosinku a to bylo po cisari. A na to kdy dto dostanu, to jsem taky moooc zvedava, doufam, ze to nebude v tu nejblbsi dobu a kdovi kde a extreme silne

• načítám...
12429
10.3.11 17:44

My jsme byli dneska v té rizikovce a malej je trochu opožděnej, ale dr říkala že i to je dobrý:)Je asymetrický, preferuje jednu stranu takže máme cvičení.Ale řeknu vám že je to víc horší pro mě než pro něj, protože u toho hrozně plače:(Ale aspoň máme prevenci proti skolioze.

• načítám...
3946
10.3.11 17:51
Kaspinka píše:
My jsme byli dneska v té rizikovce a malej je trochu opožděnej, ale dr říkala že i to je dobrý:)Je asymetrický, preferuje jednu stranu takže máme cvičení.Ale řeknu vám že je to víc horší pro mě než pro něj, protože u toho hrozně plače:(Ale aspoň máme prevenci proti skolioze.

Na obilňáku? My tam byli před týdnem a odešli jsme se stejným problémem - myslím tu asymetrii a samozřejmě hned Vojtovka. :-? Ani nevíme, jestli na to jdeme dobře, malej u toho taky strašně brečí a časově nám to nevychází :think:

• načítám...
9199
10.3.11 18:47

Kaspi: to dozene, neboj.

Se divim, ze jeste necvicime i my, zatim jen klubickujeme a hajame v autosedacce - pres den.
Ale nijak extra nam nejdou konicci, ale nikdo to nehroti - na NEURU byla MUDra spokojena a obvodni MUDra ho jeste na brisko nedavala. :nevim:

• načítám...
898
10.3.11 19:57

Ahoj holky,
tak my dneska byli taky na kontrole…malej váží 5,02kg a měří 54cm…hned mu dělali odběry z hlavičky…nás rodiče u toho vyhodili, ale malej strašně brečel, úplně mi ho bylo líto…hned bych tam lehla místo něj.
Jinak stále kojím a pak dokrmuji…trpíme hrozně na prdíky, nejhůř je v noci, ale jinak je zlatíčkovej. V noci holt nahříváme plínku a dáváme na bříško, je to snad jediný co zabírá. :think:
No a vojtovku cvičíme už od porodky…dneska mi udělal dr. radost, vypadá to, že malej nemá v té ručičce stržené vazy, ale pouze obrovský otok nervu a proto s ní nehýbal…hodně se nám to zlepšílo…jinak na tu jednostranost musíme po každém kojení ukládat na jiný bok, jelikož jak od porodu používá jen jednu ruku točil se pořád za tou funkční…a pomohlo, teď už si točí hlavu na obě strany bez problémů.

Holky já udělala děsnou blbost…holky chtěly upéct donuty, tak jsem jim je udělala a ještě za tepla jeden snědla, až pak mi cvaklo, že je kynutej…úplně se budu bát dát malýmu moje mlíko. :oops:

• načítám...
9199
10.3.11 20:10

Rezi: kdyz jen jeden, tak to nejak pujde. Na tu jednostrannost je to polohovani fakt tak dobry???To jsi me potesila - ja stridam poctive strany, preventivne, vzdy kdyz beru maleho z pelisku, tak prehodim polstar na druhou stranu, at nezapomenu jak ho mam ulozit. Toz to bychom mohli zvladnout i bez cviceni.

Minuly taden v patek jsem zacala malemu kapat probioticke kapicky a uz 2 dny krasne kakame a prdime a prdime. Ted jeste doufam, ze by se mu mohlo to blinkani po Aktiferrinu zmirnit a bylo by to uplne super :dance:

• načítám...
898
10.3.11 20:25

Nosanku
ty změny poloh mi nakázala rehabilitační v nemocnici a opravdu nám to pomohlo. Ikdyž to nebylo jednoduchý polohovat na tu špatnou ručičku…zvládli jsme to a opravdu se během pár dnů začal točit i k té nemocné ruce…šlo to fakt rychle

• načítám...
12429
10.3.11 21:11

My polohujeme taky ale nám to asi teda zatím moc nezabírá.

Beruško jo byli jsme na Obilňáku.My zatém cvičíme jeden cvik - malej je na břichu, já jsem na něm nalehnutá a držím mu jednu ruku a jednu nohu.Chudák u toho tak plače že je mi taky do breku :cry: A ještě máme klubíčkovat, dokulovat na břicho a pomáhat při pasení koníků.

• načítám...
9199
10.3.11 21:17

Kaspi: jak pomahat u koniku? ja mu trosku kdyz tak „podepru“ hrudnicek s bradickou

• načítám...
3946
10.3.11 21:47
Kaspinka píše:
My polohujeme taky ale nám to asi teda zatím moc nezabírá.Beruško jo byli jsme na Obilňáku.My zatém cvičíme jeden cvik - malej je na břichu, já jsem na něm nalehnutá a držím mu jednu ruku a jednu nohu.Chudák u toho tak plače že je mi taky do breku :cry: A ještě máme klubíčkovat, dokulovat na břicho a pomáhat při pasení koníků.

Taky pomáháme při pasení, ale cvik máme jiný, to je zvláštní. :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí