Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
8.3.11 10:14

Kaspi jsme na to stejně…už jsem z toho úplně hotová, malej pořád brečí a kroutí se…celý víkend nekakal, ani přes rourku, tak jsem včera volala doktorce a říkala, že plně kojený děti nemusí kakat i 4 dny, že je to normální, že mám hlídat, aby měl měkký bříško, včera už se vykakal…rovnou jsem se znovu ptala, jestli je normální, že má při každým kojení záchvaty a taky říkala, že je, ať to prý ještě měsíc vydržim, pak že bude po kolikách…říkala, že mám dávat kapky, laktobacilky (ty mám brát i já) a fenyklový čaj…tohle všechno ale dávám a nic…jestli se nezbláznim teď, tak už nikdy :think:

• načítám...
725
8.3.11 10:34

Ahojte,…
Venku krásně ale zima,…jen 3 stupně.
Spáči porod v pohodě, kdyby byl i ten první stejný rodila bych o 106 :lol:
No tak to jsem měla pěknou depku, kvůli zákazu návštěvám, bála jsem se že manžela nepustí k porodu, no ale stejně to nestihl.
Snídali jsme na pokoji, byla jsem na osmičce na druhém konci chodby…
Nejsem ani šitá, ani naštěstí nástřih nemusela dělat doktorka.
U první jsem byla šitá hodně+nástřih+venkovní vytahovací stehy. a hojilo se to víc jak 6 týdnů, a sex až po 6 měsících :cry:

Jinak zkuste si koupit pytlíček s peckama od švestek nebo třešní, nahřívá se to v mikrovlnce, a dává se to na bříško přes dupačky a vydrží to i víc jak hodinu.Malá se po tom pěkně zklidní a usne.
A využijete to i na bolavé ouško,… :-D

• načítám...
3524
8.3.11 10:39

Ropusko já ten třešňový pecičky mám a nic moc, na něj asi nic neplatí… :-(

• načítám...
12429
8.3.11 10:52

Taky máme pecičky a nic:(
Jestli to potrvá ještě měsíc tak se máme na co těšit :mrgreen: Ale teď je v klidu a spí.Nejvíc mu to dělá v noci tak já nevím :roll:

• načítám...
725
8.3.11 11:04

ještě zkusit cvičení, masáže, na bříšku ať se ty střívka namáhají,…jinak mě už nic nenapadá,… :-(

• načítám...
1274
8.3.11 11:42

ŽÁ-BA: moc děkujeme za přáníčko k svátku :kytka:

• načítám...
12429
8.3.11 11:54

Ropusko zkoušíme všechno:(

• načítám...
9199
8.3.11 12:20

reshberry: dodatecne se rovnez pripojuji ke gratulce k vcerejsimu svatku Tomaska :kytka:
Klari: neboj, jeste prijdou na radu zoubky :-P

Radco: co jsi to napsala za „blbost“, ze jsi nas nechtela „rusit“, vdyt jsi s nama tady plkala vzdy, dokonce driv nez ja. :nevim: :nevim: :nevim: Mala je sikulka. :palec:

Evik: tak u nas pro zmenu si zvykame na dudanka :lol: Ale to bude tim, ze kdyz uz mi „vychlasta“ hodne, tak misto nasupu, mu ho na chvili dam. A taky kdyz se bobisek samorejme prezere, tak se rychleji uklidni a nekrouti se. On by byl schopny snad vypit i 200 ml na ex a pak by se mi asi ukroutil.

Nekde jsem vycetla, ze 100% zabira nahrat brisko fenem, namazat pupikem a zabalit do pliny. Zkousela jsem a jedine co na tom bylo fajn, tak, ze se malemu libilo to fenovani, ale efekt zadny. U nas nejvice zabira, pocvicit nozickami a nasledna vana - to mame rovnou i perlickovou koupel :lol:

U nas je ted klid - bobisek mi rval pred tim asi hlady - stydim se. Ted mi vylozene „zere“. Vypije 100-150 ml a pak spinka jako andilek. Vcerejsi noc vydrzel od pul 8 do pul 4 a to jeste nebyl zcela vzhuru, ale tak usilovne mlaskal, ze jsem ho vytahla z pelisku a probudil se mi. A dnesni noc byla na 2× po peti hodinach, takze parada.

• načítám...
1274
8.3.11 12:56

nosanek: díky moc :kytka:

• načítám...
12982
8.3.11 14:23

Ahoj holky :mavam: Pořád vás čtu, tak jsem se rozhodla, že se po dlouhé době ozvu :mrgreen:
My máme zatím strašně proměnlivé dny, jeden den je klídek, malá je hodná a stíhám vše, jindy zase křik a časový nedostatek, nic se mi nedaří a nic nestíhám :mrgreen: :lol:

Jinak dětičky máte všechny moc krásné, snad bříško a další neduhy brzy vymizí a bude to fajn :palec:

• načítám...
898
8.3.11 14:51

Ahoj holky,
tak koukám, že prdíky trápí všechny…teda hlavně klučíky. My nejsme vyjímkou, nejhorší je to v noci, ale spíš po každém jídle tak půl hoďky až hoďku…taky je to občas psycho, ještě chci koupit ty třešňový pecky…jinak pravidelně dáváme sab simplex, bez něj by to nešlo. moc toho nenaspím, malýho si pěkně rozmazluju na ruce, ale nemám tu sílu dát ho do postýlky když tak usilovně pláče a kroutí se. :nevim:

• načítám...
2149
9.3.11 10:16

Ahoj holky, tak u nás dnešní noc konečně super, kojila jsem v 22:30, ve 4 a v 8, ted zase spinká, ale vedle mě v posteli :oops: Nejspíš ji zabrala ta mastička na ty vyrážky na pusince a už je taková klidnější. Včera jsme byly v poradně a malá nic nepřibrala, od porodu máme nahoře 700g, tak se ji vzala moč a má zánět stejně jako já :zed: tak jsem zvědavá, co dnes dr. řekne. bych nevěřila, že kojením můžu předat zánět močáku, uplně mi je z toho smutno, že ještě kvůli mě trpí :cry:

• načítám...
725
9.3.11 10:25

Spáči, snad to bude brzy dobré.
My jsme taky kojili v 22hodin a usla kolem 22,30 a vstávala v šest. a teď už se protahuje a bude chtít zase papat…
Venku nádherně, mám uvařenou rajskou polévku s drobením, a na druhé mají květák s bramborem, já to už nebudu pokoušet.

Ještě nám víc jak pupík pomáhala mast Flaulin nebo tak nějak. připadala mi taková silnější než pupík.

• načítám...
2149
9.3.11 10:38

Ropusko, je neuvěřitelné, jak ti maličká krásně dlouho spinká :potlesk:

• načítám...
12429
9.3.11 11:06

Holky jak to děláte že vám spí skoro celou noc? :roll: My tak 2×-3× vstáváme.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+