Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj všem, po dlouhé době, snad si na mě pamatujete
Vůbec nemám čas na net, věnuju se svým ratolestem a když se dostanu na net tak projedu hlavně bazar, jsem nakupující maniak
. Teď hlavně nakupuju dárky pro malou k narozkám. Pokusím se odpoledne trochu podívat co se tady děje.
Jinak u nás všechno ok, holky se smějou, mají krásné váhy a mají se k světu. Někdy je zazlobí prdíky nebo růstový sprut, ale jinak dobré ![]()
Ahoj holky,hlásím se z postele ![]()
Ráno v 5 jsem vstala k malýmu a málem jsem sebou švihla, hrozně se mi motala hlava a bylo mi zle od žaludku, musela jsem zavolat tchýni, manža už byl v práci, aby mi přišla pomoct, nebyla jsem vůbec schopná ničeho…Pak jsem musela zavolat taťkovi, aby mi odvezl k doktoru a tchýně hlídala malýho…dr.mi řekla, že mám hrozně nízkej tlak, ale že prášky už na to nejsou, tak že mám zkusit ležet a dát si kafe i přesto, že kojim,ještě mi vzala krev, zdálo se jí, že mám zvětšenou štítnou žlázu, v pátek mám zavolat na výsledky…když jsem přijela domů, tak jsem sebou sekla
musela jsem jet k našim a mamina se mi starala o malýho, před chvílí nás manžel vyzvedl a teď je s nim venku, vůbec nejsem schopná fungovat, nemůžu ho nosit, bojim se, abych zase nespadla…je to děs, snad to co nejdřív přejde jinak nevim co bych dělala…
Grepi super, že holky krásně rostou
přidej nějakou fotečku…
Nevím, večerní rituály, nebo čím to může být. Mlíkem no nevím.
A většinou už od pěti ji držím vzhůru aby byla utahaná. Pak se jde koupat, papkat a v 8 už máme takový klidový režim, svítíme lampičkou, a sedíme u telky.
Měla jsem tu svojí rodinu, přišli mi popřát a kouknout na malou. Odpoledne jsme si chvíli dáchli, než mě vzbudila pojišťovačka, ale i to mi stačilo. Bolí mě záda jak čert, ale to mi trošku ulevilo.
Klari tak ať je brzy líp a můžeš v poho fungovat.
Juknout na fotečky můžete tady:
http://www.facebook.com/album.php?…
Ale už je možná některá zná, pokud chodíte aj na jiný web
![]()
hlasim se z kontroly v 6ti tydnech malej nam od porodu pribral 1.87kg a od posledni kontroly 1.6kg pred 4mi tydny, takze vsechno hezky dohanime, uz mamle 4.45kg a 54cm
Holky jak dlouho se nemá jest čerstvý pečivo?Už bych si ho fakt dala ![]()
Ahojky,
tak my dnes jdeme do poradny a jsem zvedava kolik jsme pribrali za ty 2 tydny.
My dneska spali od cca pul 8 do po pul 1, pak jsem papali pred patou a tradicne v pul 7 rev - to je jeho doba mezi 6:20 a 6:50 se budi denodenne nezavisle na tom, v kolik pred tim papame. To se da, uz je svetlo, tak nemusim svitit a muzu i pak uz neco delat, jelikoz, to uz se nenapapame a „hned“ neusiname. A hlavne, kdyby mu to zustalo, tak je to mnohem lepsi nez treba v pet ![]()
Ropusko: to bude asi ono, ze ji nechavas vzhuru. Maly cim ma delsi svou „rvouci dvouhodinovku“, tim pak taky dele spinka.
Grepik: holky jsou sikulky ![]()
Markit: maly roste jako z vody
. To se nediv, ze ma porad hlad, kdyz tak krasne prospiva.
Radco: me by to taky nenapadlo, ze muze mimi chytnout zanet pres mlicko. Ale hlavne, ze se na to prislo a muze se s nim neco delat a mala muze zacit pribirat
Kaspi: kdyz mas chut na cerstvy rohlicek, tak si jeden dej.To prezijete oba, neboj. Kdyz mam zravou noc a vyzeru cely chlebnik
, tak behem dne taky jim vpodstate cerstve - nestihne poradne okorat. Jinak s vecmi typu zelenina, ovoce atd, se uz „neseru“ malemu se nanejvys udela par bilocervenych pupinku na oblicejicku, ale behem 2 dnu zmizi. A nejvice mi pripada, ze ze mu vyhodi, kdyz nic drazdiveho nejim
Klari: tak to si i trosku cucni cerveneho vina. Puldecka denne tobe ani malemu neuskodi. Ja mela tenhle tyden taky mensiho motaka, ale maleho jsem dala do pelechu a nacpala se cokoladou a bylo fajn, ale dala jsem ho tam taky taktak, hned na to jsem si musela sednout na zem. Ale jinak nastesti vse v pohode.
Nosanek, koukala jsem na rajce na fotečky a moc krásné, hezky Daník roste ![]()
Ahoj holky, tak my dneska spaly od 22:30 do 3:14 a pak opet normalka v sedm vstavacka, to ma presny, manzel zavre dvere a zacne kricet:))
Grepik jsou krasny, ale holka mas se asi co otacet vid? mne staci ten jeden myspulin…:)
Klaaras je na to taky dobry hroznovy cukr a to by pri kojeni nemel byt vubec zadny problem, doda telu rychle energii. Ja ho mam tedy taky dost nizky a posledni tri dny se taky motam…je to tim pocasim, slunicko nas zmaha po tak dlouhe dobe zimy.
My jsme vcera byli na velkem nakupu, - samozrejme celou dobu spal:) Sunar Nutradefence u nas neuspel, opet prdiky jak hrom…takze jsme na starem znamem nutrilonu comfort. O vikendu jedeme k mym rodicum, v patek jdu na MDZ - slozka cerveneho krize nam tam porada zabavu pro zensky, tak se jdu pobavit, manza jde s klukama na pivko a babca bude hlidat. Uz se fakt tesim az vypnu a pokecam si taky s nekym jinym nez s Jirkou a se psem:)
Dneska koukam pocasi nic moc, ale vyjet musime, asi az odpo, do te doby se budu snazit taky uklidit ten bordylek - jsme tu opet jako po naletu:)
Preji krasne ctvrtecni rano, jdu si udelat kavicku…
Evi, celkem to jde, hlavně M. je zlatá a nežárlí a nic tak to jde. Holky jsou taky hodný, jen je za poslední týden trápil sprut a do toho semtam prdíky prdelky moje malinký ![]()
Asi ho vyzkouším nebo možná počkám ještě tak 14dní, protože v pondělí máme 2měsíce tak ať je to co nejblíž k těm třem.Ale je to maso pořád pamatovat aby bylo pořád doma nějaký starší pečivo:)
Jinak s ovocem a zeleninou to taky moc neřeším - jedla jsem ananas, hrozny a už nevím co všechno a malej nic.Akorát teda dávám pozor na ty nadýmavý ať ho moc nedráždím.
Jo a jak jsem vysadila ten Sorbifer tak je malej v klidu.Tak asi cinknu dr jestli ho ještě musím brát.
ahoj holky
: tak nás prdíky v noci moc netrápí a když tak malej nepláče ale tlačí, takže my spíme - trošku si to vybírá dopoledne.
Ropuška: taky to dělám jak jsi psala, my už teda koupeme v 7 a v 8 malej jde spinkat, taky se snažím aby od 16-17h už nespinkal a asi to funguje. ![]()
Klara: mooc přeji at tě to brzy přejde, musí to být hrozně nepříjemný a at nejsou následky ![]()
Grepi: holčiny jsou krásný ![]()
Marki: malej krásně prospívá, my jdem na ko 15tého tak jsem zvědavá - už začíná být težký ![]()
Kass: mě v porodce řekli, že čerstvé znamená teplé nebo vlažné a pak tak ještě 4hodky nejíst - jak je pečivo staré třeba 7h tak už by nemělo tolik vadit - ale je pravda že jsem měla strach to zkusit, ale včera jsem si dala čerstvý chleba - byl starý asi 8h a malej nic tak vypadá že dobrý ![]()
tak zatím papa - valím vařit
dnes: máme pečený žebra s čerstvým chlebem (manža si vyžádal) a houbová polívka papa ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat