Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
krásné fotečky mimísků,nádherně nám ti prckové rostou ![]()
my byly dneska na kontrole a Vojta už má 5400g,máme doma malého otesánka
Přez den je to zlatíčko co spí tak 5-6 hodin v kuse ale zato v noci jsme vzhůru třeba od 3-4 hodin až do rána,má to přehozený a nevim jak mu ten režim změnit,s dalšíma 2 dětma nemám šanci si přez den lehnout tak jsem z toho všeho nějaká vyřízená,unavená,navíc začala bolet jizva po císaři,asi jsem si ji namohla nebo co,takže si to opravdu užívám
Ale jinak je Vojta opravdu zlatej,on ani moc nepláče,prdíky ho nezloběj,je děsně společenskej,nechce být sám a nejradši je u mámy v náručí,je to prostě náš mamánek mazánek
Děti jsou z něj pořád unešený,opatrují si toho brášku jako poklad,zatim jsou na něj i hodný,jen aby jim to vydrželo ![]()
Tak se tady holky zlatý mějte,já Vás čtu ale na to psaní nějak neni čas,už mě zase volají,jj,hold máma je nepostradatelná
![]()
Kaspinka píše:al3da píše:Jestli na to nespěcháš tak se tam chci taky vypravit ale nevím jestli to zvládnu příští týden.Když tak mi pošli podrobnosti nebo odkaz na tu deku a jak tam budu mít cestu tak ti dám vědět
Holky z Brna mám dotaz, jezdíte nakupovat do IKEI? Mám takový smělý dotaz, hrozně bych chtěla dětskou deku v oranžové barvě ale už rok jí mají jen v brněnském obchodě. Nemohla by jste mi některá pomoct?koupit a poslat poštou? samozřejmě zaplatím klidně i víc
To víš že na to nespěchám, budu vděčná ať to bude kdykoliv. Chtěla bych tuhle deku http://www.ikea.com/…cts/30164764 v té oranžové barvě, tu v praze nemají. Když mi pošleš do SZ číslo účtu pošlu ti penízky. Děkuju moc!!!
![]()
holky ještě bych se Vás chtěla zeptat - tvořím malému zásoby a nevím kolik toho za den vypije.
Příští sobotu jedu do školy a mylej bude doma s manžou a bude mít moje mlíčko z lahve.
Jde o to že po každém kojení odsávám ale odsaji už hodně málo cca 20ml a právě nevím kolik malej vypije tak abych toho měla dost. Vím že každé dítě pije jinak ale tak nějak průměr asi bude ne? ![]()
Nosánek: jestli se nepletu tak dáváš malýmu z lahve vid? kolik ti asi vypije ? díky moc ![]()
al3da píše:Kaspinka píše:To víš že na to nespěchám, budu vděčná ať to bude kdykoliv. Chtěla bych tuhle deku http://www.ikea.com/…cts/30164764 v té oranžové barvě, tu v praze nemají. Když mi pošleš do SZ číslo účtu pošlu ti penízky. Děkuju moc!!!al3da píše:Jestli na to nespěcháš tak se tam chci taky vypravit ale nevím jestli to zvládnu příští týden.Když tak mi pošli podrobnosti nebo odkaz na tu deku a jak tam budu mít cestu tak ti dám vědět
Holky z Brna mám dotaz, jezdíte nakupovat do IKEI? Mám takový smělý dotaz, hrozně bych chtěla dětskou deku v oranžové barvě ale už rok jí mají jen v brněnském obchodě. Nemohla by jste mi některá pomoct?koupit a poslat poštou? samozřejmě zaplatím klidně i víc
![]()
Ok, odkaz jsem si uložila ať vím kterou:)Mmch je moc hezká asi si ji koupím taky:)Až ji budu mít tak ti dám vědět a pak mi pošleš prašule ![]()
Marketa14 píše:
holky ještě bych se Vás chtěla zeptat - tvořím malému zásoby a nevím kolik toho za den vypije.
Příští sobotu jedu do školy a mylej bude doma s manžou a bude mít moje mlíčko z lahve.
Jde o to že po každém kojení odsávám ale odsaji už hodně málo cca 20ml a právě nevím kolik malej vypije tak abych toho měla dost. Vím že každé dítě pije jinak ale tak nějak průměr asi bude ne?Nosánek: jestli se nepletu tak dáváš malýmu z lahve vid? kolik ti asi vypije ? díky moc
Markét, říká se že má za den vypít 1/6 šestinu své hmotnosti. Příklad: 3 kg dítě má vypít 500ml MM
Market
včera jsme byli u dr. a ten mi řekl, že když má malej 5kg tak má vypít 650 - 700ml denně…jen záleží na tom kolikrát denně krmíš…ale myslím, že kolem 100ml na dávku bys počítat měla
Ahoj holky!
Jdu vás jen pozdravit a napsat,že jsme v pořádku.Pořád plně kojím a malá nádherně přibírá.Jen jsem bez PC no snad příští týden už bude nový a budu moct zase za vámi chodit.moc mi to krafání s váma chybí. ![]()
Dobrý večer, my dneska byli celý den venku, Nikča už je zdravá a venek už potřebovala jak sůl.
Kristýnka spala dopoledne skoro 5 hodin venku v kočárku a odpo tak 3h.
Zítra možná odpo zajdem na nějaký výlet,…uvidíme.
rezinka29 píše:
Stimulace patiček…položíš mimi na bříško, skrčíš mu nožičky jako žabičce (ale to udělá nejspíš sám) no a pak mu tlačíš prstem (nejlépe palcem) hned pod patička…malej se ti začne odrážet a posouvat dopředu jako když se plazí…napomáhá to správnému vývoji
To mi dela bobisek. Vzdy kdyz ho polozim na brisko, tak si skrci nozicky, vystrci prdelku a ma tendence se posouvat dopredu ![]()
Marketa14 píše:
Nosánek: jestli se nepletu tak dáváš malýmu z lahve vid? kolik ti asi vypije ? díky moc
Danecek je kyselinka, ma neco malo pres 4 kg a bumba tak 110-140 v prumeru 125 ml.
anlea píše:
Vojtíšek
Ten je nadherny ![]()
Tak nam ti mimisci rostou jeste vice do krasy ![]()
al3da píše:
Markét, říká se že má za den vypít 1/6 šestinu své hmotnosti. Příklad: 3 kg dítě má vypít 500ml MM
Jj, je to tak nejak priblizne. Pry 150 ml denne na 1 kg vahy.
Jinak dobre ranko, ![]()
my vcera byli u tchyne, porat ji k narozkam. No, babicka hrde vozila kocar a deda se strejdou se predhaneli, kdo bude maleho houpat v sedacce.
No, byt tam na vikend, tak se mu to asi zalibi a bude to chtit porad - rozmazlili by ho poradne, ikdyz od toho prece jsou ![]()
Maly odpoledne spal 5 hodin, vecer se napapal a chrnel dalsich 6 a pak 3 a ted to dohani po 2. Jinak tahle pohodova noc byla hrozna - 4× mi rvala NANNY. Poctvrte jsem stala pritom u postylky - Danecek si krasne odfukoval a ta potvora se rozervala. Takze, jak bych mela byt krasne odpocata a svezi, tak mam bolehlav jak svina a nervy stale na pochodu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat