Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markit chapu, moje mama je taky jako postizena…sice s nami nebydli, ale porad mne bombarduje radami a telefonaty a kdyz maly breci, tak se hned pta, jestli nema hlad a jestli jsme mu dali najist. Do caje by mu hazela kostku cukru a flasku by mel u pusinku vzdycky, kdyz zaknika…je to taky jeji prvni vnouce a je trochu ujeta…ale je fajn, vedet, ze ho tam muzu dat kdykoliv na hlidani, ze se o nej postara, i kdyz veskery rezim a pravidla prijdou vnivec - proste babicka…
Přes den?to jsi ho tak dlouho nechala?No asi se má dobře když tak dlouho spí ![]()
Jj, nechala já nebudím…a teď ho musim aspoň tak do osmi udržet vzhůru, aby spal v noci…
Tak to ti Klaras nezaručuji, že bude spát v noci, hlavně si dej pozor aby si nepřehodil režim přes den spánek a v noci bugr,…
Já jsem dala jasné hranice, jen tak něco u mě neprojde.
A když dělají babičky něco co mi nejde pod kůži, tak to dám jasně najevo.
Tak já nestíhám chodit spát přes den,když usne Niky po obědě, tak Kristýnka vstává a pak zaspává až kolem 15hodiny. Ale dneska jsem si dáchla 10minut u zpráv ve 12hodin.
My máme vysáto, a ještě mě čeká žehlení plenek a nachystaní pračky.
Je tu někdo ještě s břuškem? Nebo to už máme všechny za sebou?
Ahojky,
snažím se dočítat, ale není čas reagovat, máme ňákej kritickej týden
- snad je to jen přechodný období, páč jinak mi brzo hrábne…
Ale naštěstí noci dobrý (ťuk, ťuk), to by ještě scházelo
.
Jen co si tak letmo pamatuju:
Kaspinka - děkujeme za přání, vám dodatečně taky
.
Hani81 - gratuluju k Sofince, ať se vám daří!
Marki - společný bydlení nedělá dobrotu, něco o tom vim
a nezávidím Ti. Chce to pevný nervy.
A kdepak je Fragola? ![]()
Krásné dobré ráno,
já jsem dnes krásně vyspalá…malej večer usnul v 9 a probudil se až ve 2:30 a pak v 5:30…takže jsem se bála zbytečně, mám prostě šikovný miminko ![]()
Dnes nemam ani co na práci, všechno jsem stihla včera ![]()
snad se koncem roku konecne osamostatnime, mozna uz kolem zari budeme bydlet sami. ja jsem rada ze me mamka pomuze ale prece jen urcity veci chci delat sama podle svyho.
klarko tak to je fakt sikulka, my jsem dneska spali od 9 do 1 rano a pak do 5 za to ted jsme uz od 7.30 vzhuru
za chvilku me prijede kamoska s pul rocnim mimcem tak tady budeme mit dneska veselo
Tak ja jsem dneska opravdu odpocata, snaz uz zmizne ten bordylek co tady mame - vcera jsem stihla vyprat a vyzehlit pradlo, k jidlu byly brambory zapecene se smetanou, cibulkou a masem, a dneska bude asi rychlovka bolognske spagety nebo karbanatky jeste nevim. Jo a proc jsem odpocata, maly spal od 20:00 do 5:30 a pak po dalsim nasupu do 9:00, ted si hraje a vypada spokojene:)na vikend nikam nejedeme coz je super, budeme ho zase po dlouhe dobe travit v teple domova a sami:)manzel ma porad jeste rymicku, tak zalezeme pod deku k telce a provalime cely vikend, kdyz bude pekne vyrazime na prochajdu…preji krasny patek:)
Tak my jsme taky dneska vychrnění až na půdu
Malej spal od 19.30 do 4.30 pak do 7.30 a teď jsem se já vzbudila v 10 a malej před chvílí:)Paráda ![]()
Akorát je tady hnusně, furt prší a už je jen 5stupňů takže já valím uklízet, protože mě všechno čeká, pere se mi prádlo a na procházku půjdem do nákupního centra
Potřebuju kalhoty a hlavně nákup na víkend:)A zjistila jsem, že malej nemá skoro žádný pyžamo, ptž 56 jsem už vyřadila ![]()
Brňačky co takhle srazík až se trochu umoudří počasí? ![]()
Ahoj holky. Adélka je poslední tři dny jako vyměněná… přes noc musím zaklepat je docela klidná a spinká hezky. ale přes den pořád brečí, vzteká se, a jediné co ji trochu uklidní je prso!
Ale i u pití sebou mele… ![]()
Jde to jen když je v kočáře, nebo autě… to pak spinká, ale jinak řev… ![]()
Ahoj holky, náš malý dnes také pořád spí, spal celou noc a spí pořád, jen jsem do něj nacpala jídlo, jinak pořád spí… možná je to tou antibiotickou mastí, ale nevím…
Tak vidím že ti noci se začínájí zlepšovat, my sice usli až v jedenáct, ale za to do šesti rána a pak si popbrukovala, takže paráda.
Teď dělám pizzu, a pak si dáme.
Nikču zase začíná pobolívat v krku, tak doufám že to vyléčíme…
Měla jsem tu kámošku se 7mesíční princeznou, tak jsme pokecaly, to bylo zase fajn.
kaspi ja souhlasim, dneska jsem byla ve vankovce, ale ta cestra fakt des, mohli by jsem pak dat sraz nekde v centru kde se nemusi po jezdicich schodech. trebas nekde na svobodaku, mohlo by byt uz teplejsi pocasi a mohli by jsme dat srazek nekde na zahradce
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat