Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
17.3.11 15:27

Beruško právě, že nejedl…najedl se v 8:15 a od tý doby nic… :think:

• načítám...
758
17.3.11 15:31

Markit chapu, moje mama je taky jako postizena…sice s nami nebydli, ale porad mne bombarduje radami a telefonaty a kdyz maly breci, tak se hned pta, jestli nema hlad a jestli jsme mu dali najist. Do caje by mu hazela kostku cukru a flasku by mel u pusinku vzdycky, kdyz zaknika…je to taky jeji prvni vnouce a je trochu ujeta…ale je fajn, vedet, ze ho tam muzu dat kdykoliv na hlidani, ze se o nej postara, i kdyz veskery rezim a pravidla prijdou vnivec - proste babicka…

• načítám...
12429
17.3.11 16:06

Přes den?to jsi ho tak dlouho nechala?No asi se má dobře když tak dlouho spí :wink:

• načítám...
3524
17.3.11 16:36

Jj, nechala já nebudím…a teď ho musim aspoň tak do osmi udržet vzhůru, aby spal v noci…

• načítám...
725
17.3.11 19:43

Tak to ti Klaras nezaručuji, že bude spát v noci, hlavně si dej pozor aby si nepřehodil režim přes den spánek a v noci bugr,…

Já jsem dala jasné hranice, jen tak něco u mě neprojde.
A když dělají babičky něco co mi nejde pod kůži, tak to dám jasně najevo.

Tak já nestíhám chodit spát přes den,když usne Niky po obědě, tak Kristýnka vstává a pak zaspává až kolem 15hodiny. Ale dneska jsem si dáchla 10minut u zpráv ve 12hodin.
My máme vysáto, a ještě mě čeká žehlení plenek a nachystaní pračky.

Je tu někdo ještě s břuškem? Nebo to už máme všechny za sebou?

• načítám...
4354
17.3.11 22:09

Ahojky,

snažím se dočítat, ale není čas reagovat, máme ňákej kritickej týden :roll: - snad je to jen přechodný období, páč jinak mi brzo hrábne… :mrgreen: Ale naštěstí noci dobrý (ťuk, ťuk), to by ještě scházelo :wink: .

Jen co si tak letmo pamatuju:

Kaspinka - děkujeme za přání, vám dodatečně taky :wink: .

Hani81 - gratuluju k Sofince, ať se vám daří!

Marki - společný bydlení nedělá dobrotu, něco o tom vim :roll: a nezávidím Ti. Chce to pevný nervy.

A kdepak je Fragola? :think:

• načítám...
3524
18.3.11 09:31

Krásné dobré ráno,
já jsem dnes krásně vyspalá…malej večer usnul v 9 a probudil se až ve 2:30 a pak v 5:30…takže jsem se bála zbytečně, mám prostě šikovný miminko :-)
Dnes nemam ani co na práci, všechno jsem stihla včera :-)

• načítám...
2000
18.3.11 09:36

snad se koncem roku konecne osamostatnime, mozna uz kolem zari budeme bydlet sami. ja jsem rada ze me mamka pomuze ale prece jen urcity veci chci delat sama podle svyho.

• načítám...
2000
18.3.11 09:38

klarko tak to je fakt sikulka, my jsem dneska spali od 9 do 1 rano a pak do 5 za to ted jsme uz od 7.30 vzhuru
za chvilku me prijede kamoska s pul rocnim mimcem tak tady budeme mit dneska veselo

• načítám...
758
18.3.11 09:58

Tak ja jsem dneska opravdu odpocata, snaz uz zmizne ten bordylek co tady mame - vcera jsem stihla vyprat a vyzehlit pradlo, k jidlu byly brambory zapecene se smetanou, cibulkou a masem, a dneska bude asi rychlovka bolognske spagety nebo karbanatky jeste nevim. Jo a proc jsem odpocata, maly spal od 20:00 do 5:30 a pak po dalsim nasupu do 9:00, ted si hraje a vypada spokojene:)na vikend nikam nejedeme coz je super, budeme ho zase po dlouhe dobe travit v teple domova a sami:)manzel ma porad jeste rymicku, tak zalezeme pod deku k telce a provalime cely vikend, kdyz bude pekne vyrazime na prochajdu…preji krasny patek:)

• načítám...
12429
18.3.11 11:15

Tak my jsme taky dneska vychrnění až na půdu :mrgreen: Malej spal od 19.30 do 4.30 pak do 7.30 a teď jsem se já vzbudila v 10 a malej před chvílí:)Paráda :lol:
Akorát je tady hnusně, furt prší a už je jen 5stupňů takže já valím uklízet, protože mě všechno čeká, pere se mi prádlo a na procházku půjdem do nákupního centra :mrgreen: Potřebuju kalhoty a hlavně nákup na víkend:)A zjistila jsem, že malej nemá skoro žádný pyžamo, ptž 56 jsem už vyřadila :lol:

Brňačky co takhle srazík až se trochu umoudří počasí? :wink:

• načítám...
3221
18.3.11 11:38

Ahoj holky. Adélka je poslední tři dny jako vyměněná… přes noc musím zaklepat je docela klidná a spinká hezky. ale přes den pořád brečí, vzteká se, a jediné co ji trochu uklidní je prso! :zed: Ale i u pití sebou mele… :think:
Jde to jen když je v kočáře, nebo autě… to pak spinká, ale jinak řev… :pocitac:

• načítám...
1274
18.3.11 14:02

Ahoj holky, náš malý dnes také pořád spí, spal celou noc a spí pořád, jen jsem do něj nacpala jídlo, jinak pořád spí… možná je to tou antibiotickou mastí, ale nevím…

• načítám...
725
18.3.11 15:43

Tak vidím že ti noci se začínájí zlepšovat, my sice usli až v jedenáct, ale za to do šesti rána a pak si popbrukovala, takže paráda.

Teď dělám pizzu, a pak si dáme.
Nikču zase začíná pobolívat v krku, tak doufám že to vyléčíme…

Měla jsem tu kámošku se 7mesíční princeznou, tak jsme pokecaly, to bylo zase fajn.

• načítám...
2000
18.3.11 19:01

kaspi ja souhlasim, dneska jsem byla ve vankovce, ale ta cestra fakt des, mohli by jsem pak dat sraz nekde v centru kde se nemusi po jezdicich schodech. trebas nekde na svobodaku, mohlo by byt uz teplejsi pocasi a mohli by jsme dat srazek nekde na zahradce

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+