Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj holky
tak se konečně hlásím po dvou dnech strávených ve škole. Malej dostával moje mlíčko z flašky a měla jsem strach že pak nebude chtít ode mně ale vyšlo to a v noci už papkal ode mě a v pohodě
Holky jak to děláte že Vám mimča spinkají déle jak 5h v noci - malej se budí pořád po 3,5 až 4 hodinách,dýl prostě ani ránu - je to taková malá pijavice ![]()
: já chci na srazík a kafe sváma ![]()
market tak si udelej vylet od kud jsi???
a s tim spanim si nic nedelej my jsme na tom stejne max vydrzi 5 hodin ale to jsou vyjimky
Markét 4 hodiny jsou krásné, mě malá spinká max 3hodinky a to je taky jen výjimečné, většinou 2-2,5 což už je na mě dost znát ![]()
Markit: taky už mě to napadlo že bych vzala auto a zajela za vámi. Jsem z Dačic a je tak 120km do Brna ale já jezdím ráda, tak ještě uvidím. Fotečky malýho jsou úžasný ![]()
a stím spaním se nedá nic dělat
ale pomali a jistě prodlužuje tak je to fajn ![]()
Markit: maly uz je cvalik, predpokladam, ze uz ma pekne faldiky ![]()
Market:Jak vubec ted zvladas skolu???
Srazik bych brala taky, uvazovala jsem, zda nahodou nekdo znas nevi o chate ci tak neco a treba v lete by to nemuselo byt na skodu. TO by nas mohlo dorazit i vice od jinud ![]()
Jinak tady se Danecek snazi o koniky ![]()
Nosánku ty už pomýšlíš o druhém miminku, vcelku brzo…
My jsme měli děti březňátka, tak jsme měli srazík v Horních Věstonicích na Jižní moravě. Bylo tam krásně, ale počasí nám nevyšlo. Ale i přesto to bylo moc fajn, a sklípek jsme měli 10metrů od penzionu.
My máme rýmečku, a Nikča zase začíná marodit, takže se léčíme. Včera jsme měli zabijačkové výrobky, tak dneska se to všechno mrazilo a balilo.
Na oběd prdelačku, takže jsme si dali do nosu ![]()
Dnes pecu tchyni dortik ke svatku, tak jsem zvedava, zda se mi povede. Jestli jo, tak se pochlubim foteckou
.
Ropusko: jj, je to trochu brzo, ale musime to promyslet, cas leti a kdyz si budu hlasit delku rodicaku, tak uz s tim musim pocitat.
nosanku, nas malej uz je poradnej cvalik, moc rychle nam roste, doufam ze uz se to ted trosku pribrzdi, pribira me skoro 2kg za mesic, uz ma skoro 5kg. a faldiky ma poradny
Tak to my jsme pořád ještě mrňousci, 5kg nemáme ani náhodou:)Budem rádi za 4 a něco:)
Jinak velký srazík taky nemusí být špatný ![]()
My budeme mit tak 4,3 kg - odhadem a pribirame kilo mesicne. Ted si frajer chrni s tatkou v obyvaku, tak doufam, ze to jeste hodku vydrzi - pak okoupat, napapat a chrnet ![]()
Nosanku kilo měsíčně? a to jste přibraly i ten první měsíc? malá za první měsíc přibrala 350g, tak jsem zvědav jakou rychlostí to bude pokračovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat