Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspinka píše:dahlia2 píše:tak tahle kavárna mi příjde zatím nejlepší
Kass, my koupeme taky kazdy den, nekdy mi to tedy nevyjde, ale jinak se snazim ano, mame to jako nocni ritual, delam to tak u vsech deti…
http://www.cafeandplay.cz/ odkaz na baby kavarnu v zabovreskach
Ta je prý fakt moc hezká - říkala kamarádka ![]()
ŽÁ-BA píše:Kaspinka píše:Ta je prý fakt moc hezká - říkala kamarádkadahlia2 píše:tak tahle kavárna mi příjde zatím nejlepší
Kass, my koupeme taky kazdy den, nekdy mi to tedy nevyjde, ale jinak se snazim ano, mame to jako nocni ritual, delam to tak u vsech deti…
http://www.cafeandplay.cz/ odkaz na baby kavarnu v zabovreskach
Ok zítra to shrnu a necháme hlasovat ![]()
Ahoj holky!
Tak konečně už mám zase PC a můžu za váma chodit.Malá mi právě usnula a já se vrhnu umýt dvě okna co mi ještě chybí.
Venku je dneska přímo nádherně a ani nebyla moc velká zima,když jsem odváděla Barunku do školy a Vojtíka po dlouhé době do školky.
Jinak ta naše princeznička už mi tři noci zasebou spinká 7hodin v kuse.Takže já jsem odpočatá a plná energie. ![]()
tak ja jsem taky pro, jede me tam autobus a cas od casu je i nizkopodlazni. ale tenhle tyden hlasim ze nestiham
Ahoj holky…
hlasím se po víkendu, už po druhý za sebou jsem byla ze soboty na neděli s malým u našich
teď jsem uklidila, vytřela a pro dnešek mám splněno ![]()
Já koupu ob den, to mi řekli v nemocnici, ale přemýšlím, že už taky začnu koupat každý den…
Holky závidím vám srazík…taky bych se hned zúčastnila ![]()
muzeme se domluvit i pres facebook, tam jsme casteji. muj facebook je Marketa Marei Vykoukalova. ![]()
Holky tak jsem vám dala pár baby kaváren do podpisu, je tam kde to asi je a na jaké ulici ať to nemusíte hledat.Tak hlasujte ať se můžem sejít:)
A přejem vám s Beník krásné jaro ![]()
urcite to chce nekde kde je dost mista abz jsme mohli mit mimca u sebe s kocarkama
Kolik by nás vlastně bylo?
JÁ, KASPINKA, MARKITA, DAHLIA, BERUSKAA - my asi určitě, ne? Kdo další se hlásí? ![]()
Je fakt, že i jen těch 5 kočárů zabere dost místa…
. Večer v klidu mrknu na ty odkazy.
Co se termínu týče, taky tento týden nemůžu. Snad bude hezky i po víkendu - předem hlásím, že v dešti nikam nejedu
(to by bylo o moje nervy - kočár, druhý dítě, deštníky…
).
Žá-ba klííííd
Domluvila bych to tak 14dní dopředu ať se na to můžem všechny psychicky připravit
A počásku už myslím má být pěkné ![]()
Teda dneska bylo krásně
kdyby to tak chtělo zůstat…hned jsou ty procházky hezčí…
Holky kdy se musí nahlásit, že chci 3 letou rodičovskou?
Přikládám fotečku z dnešní procházky ![]()
Klaras do 6měsíců věku dítěte.Mě končí mateřská na konci června a pak budu vybírat dovolenou, která je za dobu mateřské ale to už chci mít nahlášenou tu rodičovskou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat