Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4354
20.3.11 22:37
Kaspinka píše:
dahlia2 píše:
Kass, my koupeme taky kazdy den, nekdy mi to tedy nevyjde, ale jinak se snazim ano, mame to jako nocni ritual, delam to tak u vsech deti…
http://www.cafeandplay.cz/ odkaz na baby kavarnu v zabovreskach
tak tahle kavárna mi příjde zatím nejlepší :palec:

Ta je prý fakt moc hezká - říkala kamarádka :wink:

• načítám...
12429
20.3.11 22:42
ŽÁ-BA píše:
Kaspinka píše:
dahlia2 píše:
Kass, my koupeme taky kazdy den, nekdy mi to tedy nevyjde, ale jinak se snazim ano, mame to jako nocni ritual, delam to tak u vsech deti…
http://www.cafeandplay.cz/ odkaz na baby kavarnu v zabovreskach
tak tahle kavárna mi příjde zatím nejlepší :palec:
Ta je prý fakt moc hezká - říkala kamarádka :wink:

Ok zítra to shrnu a necháme hlasovat :wink:

• načítám...
3221
21.3.11 06:59

Krásný první jarní den! :dance: :kytka:

• načítám...
1996
21.3.11 08:34

Ahoj holky!

Tak konečně už mám zase PC a můžu za váma chodit.Malá mi právě usnula a já se vrhnu umýt dvě okna co mi ještě chybí. :-) Venku je dneska přímo nádherně a ani nebyla moc velká zima,když jsem odváděla Barunku do školy a Vojtíka po dlouhé době do školky.
Jinak ta naše princeznička už mi tři noci zasebou spinká 7hodin v kuse.Takže já jsem odpočatá a plná energie. :-D

• načítám...
2000
21.3.11 09:21

tak ja jsem taky pro, jede me tam autobus a cas od casu je i nizkopodlazni. ale tenhle tyden hlasim ze nestiham

• načítám...
3524
21.3.11 10:07

Ahoj holky…
hlasím se po víkendu, už po druhý za sebou jsem byla ze soboty na neděli s malým u našich :-) teď jsem uklidila, vytřela a pro dnešek mám splněno :-D

Já koupu ob den, to mi řekli v nemocnici, ale přemýšlím, že už taky začnu koupat každý den…

Holky závidím vám srazík…taky bych se hned zúčastnila :-)

• načítám...
2000
21.3.11 10:33

muzeme se domluvit i pres facebook, tam jsme casteji. muj facebook je Marketa Marei Vykoukalova. 8-)

• načítám...
12429
21.3.11 11:16

Holky tak jsem vám dala pár baby kaváren do podpisu, je tam kde to asi je a na jaké ulici ať to nemusíte hledat.Tak hlasujte ať se můžem sejít:)

A přejem vám s Beník krásné jaro :kytka:

• načítám...
2000
21.3.11 12:14

urcite to chce nekde kde je dost mista abz jsme mohli mit mimca u sebe s kocarkama

• načítám...
4354
21.3.11 12:38

Kolik by nás vlastně bylo?
JÁ, KASPINKA, MARKITA, DAHLIA, BERUSKAA - my asi určitě, ne? Kdo další se hlásí? :lol:
Je fakt, že i jen těch 5 kočárů zabere dost místa… :think: . Večer v klidu mrknu na ty odkazy.
Co se termínu týče, taky tento týden nemůžu. Snad bude hezky i po víkendu - předem hlásím, že v dešti nikam nejedu :wink: (to by bylo o moje nervy - kočár, druhý dítě, deštníky… :roll: :mrgreen: ).

• načítám...
12429
21.3.11 12:45

Žá-ba klííííd :mrgreen: Domluvila bych to tak 14dní dopředu ať se na to můžem všechny psychicky připravit :lol: A počásku už myslím má být pěkné :wink:

• načítám...
3524
21.3.11 18:28

Teda dneska bylo krásně :-) kdyby to tak chtělo zůstat…hned jsou ty procházky hezčí…

Holky kdy se musí nahlásit, že chci 3 letou rodičovskou?

Přikládám fotečku z dnešní procházky :-D

• načítám...
3524
21.3.11 18:29

Ještě jedna fotka mýho vysmátýho mimi :mrgreen:

• načítám...
12429
21.3.11 18:40

Klaras do 6měsíců věku dítěte.Mě končí mateřská na konci června a pak budu vybírat dovolenou, která je za dobu mateřské ale to už chci mít nahlášenou tu rodičovskou.

• načítám...
3946
21.3.11 19:22

Ahojky,

taky se už smějeme :)je to nádhera

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí