Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspinka píše:
Brňačky co takhle srazík až se trochu umoudří počasí?
Jsem proooo
. Taky jsem to chtěla navrhnout
.
Jen jsem nedávno myslela na Dahliu, že tady od porodu nebyla (nebo jen nenapsala
) a taky Hani sem asi chodí málo, tak těm by se poslala pro jistotu SZ, ale jinak sem ostatní chodí poctivě, ne
?
a znate nejakou dobrou kavarnicku? nekurackou kam se daji zaparkovat kocarky?
To by mohli navrhnout holky co mají víc děti nějakou babykavárnu
Co Žá-by? ![]()
Markita píše:
kaspi ja souhlasim, dneska jsem byla ve vankovce, ale ta cestra fakt des, mohli by jsem pak dat sraz nekde v centru kde se nemusi po jezdicich schodech. trebas nekde na svobodaku, mohlo by byt uz teplejsi pocasi a mohli by jsme dat srazek nekde na zahradce
Aha… Tak to zas nevím, jak udělám já
, páč budu muset vzít obě děti a to starší by se mi v centru na zahrádce asi pěkně nudilo, potažmo začlo prudit
. Jenže sama nevím, co jiného navrhnout
. No, kdybych byla jediná se starším dítkem, tak se podřídím, případně nedorazím (to stejně bude adrenalin se tam dopravit
),
Ale dalo by se pohledat na netu… Já vím o kavárně s koutkem jen na Husové - ale nemá zahrádku…
Tu na Husové znám taky
Akorát nevím jestli to už bude na zahrádku
Zkusím něco pohledat jak bude chvilka ![]()
Baru určitě doraž s oběma, aspoň bude legranda ![]()
No, osobně si myslím, že na zahrádku to taky ještě nebude. Já to psala jen kvůli tomu, že návrh „zahrádka“ padl od Markity
. Na té Husové to špatný není, jednou jsem tam byla a Vendulka si vyhrála. Jen je to celkem malý - na to, kolik kočárů by se tam mělo vejít. A určitě by byla potřeba rezervačka, tu jsem měla, i když jsme byly jen já s kamarádkou, natož, kdyby nás tam byla „banda“
. Pěkná babykavárna je v Řečkovicích - z fotek a z vyprávění, sama jsem tam nebyla. Jenže to je z ruky.
Tak jsem to jen tak z rychlíku prolítla a musím říct že teda nic moc.Dvě jsou na Lesné (jedna se zahrádkou), Pak Řečkovice, Husova a jedna je i u nás v Líšni.A to je vše co mi to našlo.Tak buď počkáme až bude hezky a sejdem se někde v parku nebo ještě pohledáme nějakou větší nekuřáckou restauraci a nacpem se tam ![]()
Na fotkách vypadá dobře a je tam i hodně kočárků tak bysme to mohli zkusit ![]()
Teda já žádný fotky z té Kounicové nenašla, po kliknutí na odkaz jsem se dostala do Veselé kavárny v těch Řečkovicích…
Tož to jdu ještě zkusit pohledat, asi su slepoň
.
Ahojky,
tak my meli ted 2 dny trochu uplakane - urvane, ale dnesek jedna radost, to jen spinkame a papame.
Vcerejsek jsem prolezela, srovnal se mi tlak na muj normal - 100/55, takze celkem zahul. Vstanout a nakrmit maleho bylo pro me s obavami, ale zvladla jsem to a i kdyz jsem pres jeho vcerejsi krik nespala, tak jsem se snazila aspon odpocivat.
Jinak dnes sem manzovi nadhodila tema druheho mimi, tak nevim, nevim. Moc nadseny nebyl, ma strach at nedopadnu stejne jako s Daneckem. Musime to poradne promyslet a asi radeji pockame rok a pak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat