Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3946
14.3.11 13:36

taky oblíkám míň - bodíčko, kalhoty, mikinu a teplý fusak

• načítám...
1274
14.3.11 14:14

Ahojky my se právě chystáme na procházku, já dávám malému punčocháče, body, kalhoty, mikinu, na to bundičku, čepice, rukavice (slabé), botičky, fusak.

• načítám...
2578
14.3.11 15:51

ahoj holky

Kass: také gratuluji malému ke 2měsícům :dance:

a já ubírám jednu vrstvu když je takhle hezky :kytka

: my z prácházky právě přijelu a malej dospává :mavam:

• načítám...
1274
14.3.11 19:09

Ahojky tak jsme dnes byli v porodně, máme skoro 5 kg a 58 cm, ve čtvrtek nám bude měsíc :-)

• načítám...
898
14.3.11 19:42

Ahoj holky,
tak já se snažím už druhý den hodně chodit…včera jsme byli na 6km prochajdě a dneska jsem tak 4km nachodila taky…bohužel dneska už po městě. Teď bojuju s šílenoou bolestí hlavy…trápí mě teď hodně často… bolí mě hlavně po stranách nad ušima a na vzadu…čelo ani ne a zadní zuby mě šíleně bolí…nepomáhá si ani zdřímnout ani pití :zed:
Zítra jedeme zase na rehabilitaci…potrápit vojtovkou, jsem zvědavá, jestli nám ukáží něco nového :?:
Jinak se mi občas stává, že malej nechce moje mlíko ani z lahvičky, ale jakmile mu dám umělý tak hned začne papkat, jsem z toho nešťastná…ještě když ho pak musím vylít, protože ohřát se nesmí a já ho zase tolik nemám…trpim.
Je neuvěřitelná jak to utíká.....některá miminka už mají více než dva měsíce…některá měsíc…ty jo je to jako včera co jsme rozebíraly blížící se porody nebo těhotenské neduhy :think:

• načítám...
12429
15.3.11 08:19

Rezi jestli tě ta hlava trápí často tak si zajdi na neurolku. A nebudˇsmutná,že papá jen umělý.Hlavně že je zdravý a dělá ti radost:)

Žá-ba všechno nejlepší k mininarozkám :kytka:

• načítám...
2000
15.3.11 09:37

holky mam dotaz jak casto vam miminka kakaji? malej kakal naposled vcera rano a ted nic :think:

• načítám...
2000
15.3.11 09:38

takhle se malej nosi v klokance

• načítám...
9199
15.3.11 10:58

Ahojky,
vcera jsem byla s Daneckem u nasich a bobisek by se chtel chovat. Je mu jedno, ci to je naruc, zda mami nebo babi nebo tety, ale hlavne, ze je. Tak to ne.

Vrstvy taky ubiram, dnes to vidim na kosilku, dupky a kabatek, zavinku a deku.

Markit: s kakanim jsme na tom byli taky tak, 2-3 dny jen s hadickou, nebot jsem nevydrzela to jeho krouceni a neustale tlaceni naprazdno. U plne kojenych mimi to je normalni, kakaji i pouze 1× za 4 dny (psala to i Klarka, ze ji to rikala MUDra). Ale zacala jsem kapat BIOGAIA a kakame temer po kazdem papu.

• načítám...
9199
15.3.11 11:03

Al3da: :palec: kazde deko se pocita a hlavne, ze Eli pribira

Rezi: ten muj „nenazranek“ sice moje mlicko basti - jine nezna, ale zacinam pomalu s mlikem vychazet tak tak, tak jsem zvedava, jak dlouho vydrzim plne kojit :nevim:

• načítám...
88
15.3.11 12:26

Ahoj maminy:-),
tak se po hodně dlouhý době ozývám i já. Terezka se narodila 7.2.2011, měla 3870g a 51cm. Porod byl šílený a trval celkem po příjezdu do porodky 10hodin. V porodnici jsme byly celkem 10dní, protože malá měla žloutenku a zánět močových cest, takže chuděrka malinká dostávala antibiotika. Ale už je v pořádku a dělá nám jen radost. Já 14 dní po porodu začala šíleně krvácet, tak jsem jela do porodky na kontrolu, samozřejmě si mě tam nechali a šla jsem pod celkovou narkozu na vyčištění dělohy. Malou sem mít u sebe nemohla, takže se staral manžel a krmil Nutrilonem. Pustili mě až druhý den, takže jsme si to užili všichni. Přikládám fotku z prvního dne doma :-D
Jinak se mějte pěkně a všem moc gratuluju ke krásným mimískům a přeju pevné zdraví.
Fragol může doplnit tabulku :lol: :mavam:

• načítám...
12982
15.3.11 12:32

Ahoj holky :mavam:

Miminka máte všechny krásné, je to šílené, jak ty děti rychle rostou a mění se :-)

My byli včera na kontrole, tak malá hezky přibývá, tak jsem ráda :)

Markita klokanka super, to je manduca nebo něco jiného? Taky zvažuju, že bych něco takového pořídila :think:

• načítám...
2578
15.3.11 12:41

Ahoj holky 8-)

Nupka: to je super že je už vše v pořádku :pankac: malá je moc hezoučká :huban:

Marki: my to máme taky tak - dr. říkala že je to normální když to není extrémně dlouho a je fakt že my vždy měli tu plenu aspoň trošku špinavou :kytka:

: my sme se ted vrátili z kontroly po 6tt a také sme byli na kyčlích - máme vše v pořádku a malej od poslední KO což je měsíc přibral 1,5kg 8-o čuměla jsem jako tele - takže vážíme 4,916gramů :dance:
vkládám fotečku z dnešní KO
a u nás je uplně nádherně - takže už se těším na procházku :mrgreen:

• načítám...
2578
15.3.11 12:43

.

• načítám...
12429
15.3.11 13:34
Marketa14 píše: .

Marki sluší vám to :palec:

• načítám...